Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Black ściskam Cie mocno :* być może to faktycznie kaktus wywołał takie objawy ale o ironio identyczne z ciążowymi. Kochana zaraz będzie kolejna szansa
lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
ściskam was dziewczyny.ja czekam na @ tylko kiedy ona przylezie.od jutra przestaje mierzyc temp bo zmienian rozkład dnia.zawsze mierzyyłam koło 6,5o a teraz bym musiała o 5 bo na 6 do pracy.jak ja sie ciesze i boje równocześnie bo nie pracowałam 7 lat przeszło.czy dam rade pogodzic dom praca córka.praca sama mnie znalazła
-
Anusiak skoro praca Cię znalazła sama to musi być jakiż znak, napewno dasz radę, pewnie na samym początku będzie Ci się trudno wdrążyć, ale potem przyzwyczaisz
Palma przed @ najlepiej testować z pierwszego porannego moczu, chyba, że dziś nie sikałaś
Beti wiem co czujesz, ja sama niedawno czekałam na nowy cyklMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Martynka30 wrote:Anusiak skoro praca Cię znalazła sama to musi być jakiż znak, napewno dasz radę, pewnie na samym początku będzie Ci się trudno wdrążyć, ale potem przyzwyczaisz
Palma przed @ najlepiej testować z pierwszego porannego moczu, chyba, że dziś nie sikałaś
Beti wiem co czujesz, ja sama niedawno czekałam na nowy cykl
dziekuje.praca znalazła mnie sama bo pytałam sie o nia u jednego producenta u nas na wsi i miał komplet ludzi i kazał czekac az bedzie potrzebował a tu wczoraj miła niespodzianka i okazuje sie że inny pan mnie szukał bo potrzebuje teraz pilnie ludzi u nas też na wsi i skads musiał wiedziec że pytałam u tego pierwszego.najbardziej sie boje jak mąż wyszykuje córke na autobus szkolny czy dopilnuje wszystkiego tzn.leki ubiór czy poprawiony uczesanie bo zawsze ja to robiłam a on tylko odprowadzał na przystanek a corka ma 5,5 roku i jest dzikusem strasznym a pozniej ja bede wracac i odbierac ja i do wieczora z nia jak zawsze i reszta obowiazkow przy niej.najgorsze beda pierwsze 3 dni a potem juz bedzie ok bo to ma nie byc ciezka praca bo jest to produkcja swieczek ozdób swiatecznych i podejrzewam że to praca tylko do swiąt ale lepsze cos niż nictylko ja lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny
nie wiem co mam myslec o tym moim wykresie
niby spadek byl 36,7(dzi mam miec @)ale cala noc nie moglam spac i niewiem czy dzisiejsza tempka jest wiarygodna
po godzinie tempka wynosila 37,4
zastanawia mnie to wszystko bo nie czuje sie jak na @ a zawsze mam objawy
mozecie mi cos doradzic
-
Martynka30 wrote:Anusiak mąż poradzi sobie, poza tym nie ma innego wyjścia...
A może praca znajdzie się na stałe ? -
Jeju dziewczynki moje kochane dziękuję wam! powiem wam że tym razem ani chwili nie miałam dola! Cieszę się z nowego cyklu i nowej nadziei może owulacja przyjdzie teraz jeszcze wcześniej tak, kaktus jest no były te objawy przez niego ale to chyba z powodu za dużej dawki a może fasolka była ale się nie przyjęła, nie wiem mam nadzieje ze tym razem to będzie to !
OwieczkaaaJo lubi tę wiadomość
-
Anusiak niestety ale nie da sie na tym jednoznacznie stwierdzic co tam sie mize dziac. Jak dla mnie na "dwoje babka wrozyla" bo taki spadek moze byc przed @ a moze i zwiastowac dobre wiesci jutro zobaczysz temp i pozostaje Ci spokojnie czekaclat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*)