Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie :-* nadrobilam ale pisze z tel wiec nie zacytuję.
Szkoda ze czarna odeszła, nie wiem co się stało bo nie widziałam postu przed edycja, ale nie będę komentować bo kiedyś przeszłam smsy do innej co z efekcie zakończyło się rozstaniem. Nikomu tego nie życzę, chociaż tamta sytuacja zmieniła całe nasze życie, na szczęście na lepsze.
U mnie 6dc, jutro biorę ostatnie Clo na szczęście, bo popołudniami odczuwam mdłości i ogólnie czuje się trochę gorzej.
Black ja nadal wierze ze jestes w ciąży
Owieczka za Ciebie też trzymam kciuki!
Mnie dziś mąż zdenerwowal no... Aż mi się odechciało iść do znajomych mimo że dawno ich nie widzieliśmy. Bez kitu faceci nie myślą.
Ogólnie dzisiaj zapytałam się go czy może mi podać chociaż jedna sytuacje kiedy sprawiłam mu przykrość albo kiedy cierpiał przeze mnie. Na 8 lat nic mu do głowy nie przyszło, mimo że zawzięcie twierdzi, że coś by się znalazło. Tymczasem ja mogłabym wymienić dziesiątki takich sytuacji... Chyba jestem za dobra dla niegoKocham Cię córeczko ❤
Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤ -
Hej dziewczyny ponownie:)
Ja mam juz wolne młoda wlasnie zasnela. Ona to potrafi poprawic humor ojjj gdybym mogła tu umiescic filmik jak mruga tymi wielkimi oczyskami
u mnie hmmm teraz troche wiecej plamienia wiec zobacze jutro jesli @ sie rozkreci to zaznacze dzisiaj jako lekkie krwawienie. troche jajniki mnie pobolewaja ale nie tak jak zwykle na dole tylko tak jakos wyzej no ale coż musi byc inaczej Objawy caly czas te same , miedzy innymi ból glowy, nudnosci, czestomocz oraz te dziwny smak w ustach lol
a ja mam postanowienie
Dzisiaj podjełam decyzję, że od jutra zaczynam powaznie szukac pracy, tzn tak zeby w ciagu 2 tygodni cos znalezc na pół etetu, no i chce zaczac kurs i ogólnie biore sie za siebie
Oczywiscie będe dalej prowadzic wykresy ale tylko tempke, sluz i mozliwe ze szyjke
Co ma byc to będzie -
Dobrze jest czasem zajac mysli czyms innym a jaki kurs masz w planacha Owieczko?
U mnie trwa cichy dzien z moim P i mam gdzies, nie popuszcze. Caly dzien spedzilam w kuchni wiec padam na twarz i odezwal sie moj zab znowu kurcze mam nadzieje ze wytrzymam do grudnia i nic zlego nie bedzie sie tam dzialo
Kama jak sie dzis masz w ten smutny dzien?tylko ja lubi tę wiadomość
lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
Dziewczyny poradźcie proszę. Codziennie mierze temperaturę termometrem elektrycznym, zawsze pikal przy pierwszym pomiarze a teraz od dwóch dni nie pika, dopiero jak zmierzylam temp.za drugim razem. Który pomiar jest wtedy właściwy?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 07:10
Gameta , starania od 2012 r.
Jagna
[/url]
-
nick nieaktualnyAgataR wrote:Dobrze jest czasem zajac mysli czyms innym a jaki kurs masz w planacha Owieczko?
U mnie trwa cichy dzien z moim P i mam gdzies, nie popuszcze. Caly dzien spedzilam w kuchni wiec padam na twarz i odezwal sie moj zab znowu kurcze mam nadzieje ze wytrzymam do grudnia i nic zlego nie bedzie sie tam dzialo
Kama jak sie dzis masz w ten smutny dzien?
Agatko dobrze zniosłsm ten dzien,juz chyba po tylu latach jest mi troche lzej,ale powiedzialam przy grobie mamy,ze za rok przyjde juz moze z wnukiem albo z wnusia albo w brzuchu albo w wozku jezeli oczywiscie nie bede od razu zasypiac jak tylko moja glowa dotknie poduszki bo jak na razie cienko to widze
chuda ruda zmien termometr jak chcesz miec wiarygodny obraz cyklu i temperatury piewszy pomiar powinien byc wlasciwy chociaz nie wiem czy temp.sie zmienia jak mierzysz dwa razy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 08:56
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny