Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOwieczkaaaJo wrote:Hej kochana ja niestety kiepsko sie czuje tzn teraz juz lepiej. młoda nie spała w dzien wiec miłam urwanie głowy pomimo złego samopoczucia do 19 a teraz nadal spi wiec nie jest źle:P
A jak Ty sie miewasz Kamuś? coś mało Ciebie tu ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 09:12
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyblack.devile wrote:Hahahaha Kamcia nie gwalce bo jest @ :p i był w pracy ja ogarnelam chatke, zrobiłam obiadek i spotkałam się z mama a teraz oglądam tv bo jutro mam cały dzień w pracy
-
nick nieaktualnydonia 90 wrote:Dziewczyny pomóżcie w interpretacji wykresu !
-
nick nieaktualnytylko ja wrote:witamy w gronie widze,ze dałas sie mi namówic i do nas dołaczyc jestes chyba wysokotemperaturowcem bo widze ze cykl zaczyna sie od 36,7,poczytalas dokladnie jak mierzyc prawidłowo temperature ? bo to pierwszy cykl z mierzeniem tak ?
Tak kochana pierwszy cykl A jak dokladnie sie mierzy? Ja mierze pod jezykiem przez 5 min -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyblack.devile wrote:Przyszła, już 3 dzień jest i juz jej nie chce bo mam ochotę na bzyk bzyk jak to mówi owieczka w pracy jeszcze 3-4 godzinki i do domku w końcu jutro mamy oboje wolne z Dawidem to odpoczniemy
-
donia najlepiej mierz w pochwie bo pod językiem pomiar powinien być wykonywany zawsze w tym samym miejscu i w zależności od miejsca w ustach wskazania mogą się różnić nawet o kilka kresek A w pochwie to nie problem. Ważne by był na tyle głęboko byś poczuła jego wypychanie
I jak tam moje dziewczynki ? Próbowałam coś tam nadgonić z czytaniem postów ale za dużo tego Ja już ochłonęłam. Dziś byliśmy na USG. Wszystko jest w porządku, więc najgorszy strach minął. Następne pewnie w styczniu, aż się doczekać nie mogę kiedy płeć poznam
Black i Owieczka no tak liczyłam na to, że jednak to fasoleczki, ale z każdym cyklem będzie lepiej Ciąży biochemicznej też się nie wyklucza. No cóż ... czekamy dalej. Black a może Ty nie zmniejszaj tej dawki Castagnusa? Bo tam wagowo jest podane. Ja brałam jedną i nie doskwierały mi bóle piersi jak Tobie no ale organizm jeden drugiemu nie równylittleladybird lubi tę wiadomość
-
*Czarna* wrote:donia najlepiej mierz w pochwie bo pod językiem pomiar powinien być wykonywany zawsze w tym samym miejscu i w zależności od miejsca w ustach wskazania mogą się różnić nawet o kilka kresek A w pochwie to nie problem. Ważne by był na tyle głęboko byś poczuła jego wypychanie
I jak tam moje dziewczynki ? Próbowałam coś tam nadgonić z czytaniem postów ale za dużo tego Ja już ochłonęłam. Dziś byliśmy na USG. Wszystko jest w porządku, więc najgorszy strach minął. Następne pewnie w styczniu, aż się doczekać nie mogę kiedy płeć poznam
Black i Owieczka no tak liczyłam na to, że jednak to fasoleczki, ale z każdym cyklem będzie lepiej Ciąży biochemicznej też się nie wyklucza. No cóż ... czekamy dalej. Black a może Ty nie zmniejszaj tej dawki Castagnusa? Bo tam wagowo jest podane. Ja brałam jedną i nie doskwierały mi bóle piersi jak Tobie no ale organizm jeden drugiemu nie równy
Kochana no mnie najbardziej zmilił ten test ciazowy no ale cóż zycie...
Narazie odkładam zeby ogarnac sie tutaj przeprpowadzic na spokojnie ( mam nadzieje ze do konca roku) , nową prace i tak dalej a tak serio to myślałam zeby nie zrobic dzisiaj testa, bo od 2 nocy spac nie moge, ból piersi, wymioty, płaczliwosc i wiele innych , ale zaraz sie ogarnełam ze teraz mam lekkie krwawienie i no przeca nie moge byc. i jest chyba dobrze jak narazie. tempke mam od kilku dni taka samą 36,4 -
Plamienia w ciąży się zdarzają, więc albo jesteś albo ciąża biochemiczna w takim razie skoro bladziuch był No ja to bym pewnie zatestowała bez względu na krwawienie, żeby być na 100% pewnym
tylko ja lubi tę wiadomość
-
*Czarna* wrote:Plamienia w ciąży się zdarzają, więc albo jesteś albo ciąża biochemiczna w takim razie skoro bladziuch był No ja to bym pewnie zatestowała bez względu na krwawienie, żeby być na 100% pewnym
Plamieniem to było na poczatku wczoraj bylo wiecej ale nie az tak.
jeśli to byla ciaza biochemiczna to cos jest nie tak skoro 2gi raz... chyba to władka anty mi coś popiepsz....a tam na dole... a miałam ja tylko 4miesiace -
OwieczkaaaJo wrote:Czarnuuuuulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)
Strasznie sie ciesze, że u Ciebie wszystko dobrze bo strasznie sie martwiłam xxx:)
a tak poza tym to super ze wróciłaś chyba cie przywołałam bo chyba wczoraj dodałam komenta na twój stary profil*Czarna* lubi tę wiadomość
-
Owieczka z tego co wiem to wkładek nie powinny używać kobiety, które chcą zajść w ciążę ponieważ częstym skutkiem ubocznym stosowania jej, jest bezpłodność. Jest też wiele innych skutków ubocznych, moja teściowa też ma i zastanawia się nad ściągnięciem bo mówi, że to jak się czuje odkąd ją ma to jest tragedia a w sumie założyła bo jej się menopauza zaczęła dawać we znaki. Nie wiem jak to się ma do tak wczesnych poronień ale może zapytaj lekarza?
tylko ja lubi tę wiadomość
-
No właśnie, ja rozmawiałam z moją lekarka i powiedziałam, że chce miec jeszcze jedno dziecko za jakies pół roku czy cos no i ona powiedziała ze mirena jest najbardziej odpowiednią w kładką bo mozna po niej szybko zajsc tzn chyba chodziło o to ze owulka wraca praktycznie od razu bo to z wkładka z progesteronem. I mój gin w pl tez to potwierdził wiec sie zdecydowałam a teraz widzisz.
Edit: a druga sprawa to ja mloda juz nie jestem
zrobie badania progesteron i prolactin i zobaczymy ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 18:30