Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCZARNA WROCILAS KOCHANA ! DZISIAJ AKURAT JAK PO MAŁEGO SZŁAM DO SZKOŁY TO O TOBIE MYSLAŁAM,CO TAM,JAK TAM SIE MACIE TY I DZIDZIULEK !SUPER BARDZO,ZE JESTES Z NAMI,ZE Z DZIDZIULKIEM WSZYSTKO W PORZADKU :)TAK SIE DENERWOWAŁS ! A WSZYSTKO JEST OK I BEDZIE OK !
SCISKAM CIE MOCNO KOCHANA I SLE TYSIAAAAACE BUZIAKOW!
OWIECZKA jaka młoda nie jestes ? jestesmy w jednym wieku po 30 ce i uwazam ze czlowiek z wiekiem nabywa madrosci szcegolnie tej zyciowej i to fajnie,ze mozna ta wiedze przekazac naszym dzieciom zeby byly mądre,dobre i zeby umiały z tej wiedzy skorzystacWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 19:14
*Czarna* lubi tę wiadomość
-
No jakoś mi tak nudno i smutno bez was było, że musiałam tu znowu zajrzeć
tylko ja lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny już mi tak nie słodźcie bo się rozkleję a hormony buzują.
anusiak te mdłości ustały i to chyba najważniejsze chociaż teraz to mam problem z kontrolą nad snem. Potrafię siedzieć i zasnąć nawet nie wiem kiedy. Ciągle mi się oczy zamykają co jest troszkę denerwujące bo i popęd seksualny zwiększony. W nocy jak mnie napadnie ochota to się co chwilę budzę i nie mam siły się podnieść ale też ciężko mi zasnąć bo taką mam ochotę i najczęściej budzę męża co by mnie zadowolił. Takie to dziwne mieć na coś cholerną ochotę a kompletnie nie mieć siłyTo jak walka z aniołem i demonem
tylko ja, Tysia :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny*Czarna* wrote:Dziewczyny już mi tak nie słodźcie bo się rozkleję a hormony buzują.
anusiak te mdłości ustały i to chyba najważniejsze chociaż teraz to mam problem z kontrolą nad snem. Potrafię siedzieć i zasnąć nawet nie wiem kiedy. Ciągle mi się oczy zamykają co jest troszkę denerwujące bo i popęd seksualny zwiększony. W nocy jak mnie napadnie ochota to się co chwilę budzę i nie mam siły się podnieść ale też ciężko mi zasnąć bo taką mam ochotę i najczęściej budzę męża co by mnie zadowolił. Takie to dziwne mieć na coś cholerną ochotę a kompletnie nie mieć siłyTo jak walka z aniołem i demonem
a maz pewnie rano do pracy wstaje heheh
a z tym spaniem to tez tak mialam z tomusiem w ciazy,tam gdzie usiadlam tam spalam,wiszenie nad wc tez mam zaliczone do dolegliwosci,ale to wszystko było nic,najgorsze bylo to,ze jak bylam w 6 miesiacu to byl grudzien i snieg juz lezał na ulicach,wychodzilam z parkingu i byl kraweznik pokryty sniegiem ( oczywiscie o nim nie wiedziałam o krawezniku ) słuchajcie ja tak sie na nim poślizgnęłam,tak rąbnęłam z tym brzuchem a sama byłam,ze ledwo sie podnioslam i doszłam do domu,tak płakalam po drodze balam sie ze cos sie stanie,urodze od wstrzasu,ze cos z małym,na szczescie donosiłam i urodziłam o czasie,ale mój były mąz robił mi przez 2 tyg.okłady i rozne cuda zeby mnie plecy nie bolały.myslalam ze umre tak cholernie bolaly mnie plecy od upadku,lekarz pozwolil mi wziac chyba paracetamol to był,ale wolalm przecierpiec.jakos dalam rade
ale kila nocy nie moglam spac z bolu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 21:32
-
nick nieaktualny
-
Ja w ciazy to miałam zwiększone libido dopiero po 3 miesiacu
Korzystajcie Czarna korzystajcie
Edit dziewczyny a ja jeszcze pyt. dotyczace szyjki moja to nie wiem teraz ze stresu sie taka zrobiła czy cos, strasznie miękka i taka puchnieta lekko otwarta , pierwszy raz mam taka i nie wiem czemu co jest grane. Najwyzej jeszcze prawdze pozniejWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 22:15
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny*Czarna* wrote:donia najlepiej mierz w pochwie bo pod językiem pomiar powinien być wykonywany zawsze w tym samym miejscu i w zależności od miejsca w ustach wskazania mogą się różnić nawet o kilka kresek
A w pochwie to nie problem. Ważne by był na tyle głęboko byś poczuła jego wypychanie
I jak tam moje dziewczynki ? Próbowałam coś tam nadgonić z czytaniem postów ale za dużo tegoJa już ochłonęłam. Dziś byliśmy na USG. Wszystko jest w porządku, więc najgorszy strach minął. Następne pewnie w styczniu, aż się doczekać nie mogę kiedy płeć poznam
Black i Owieczka no tak liczyłam na to, że jednak to fasoleczki, ale z każdym cyklem będzie lepiejCiąży biochemicznej też się nie wyklucza. No cóż ... czekamy dalej. Black a może Ty nie zmniejszaj tej dawki Castagnusa? Bo tam wagowo jest podane. Ja brałam jedną i nie doskwierały mi bóle piersi jak Tobie no ale organizm jeden drugiemu nie równy
Juz tam zostawię jak jest, nie będę zmieniać bo to juz połowa cykluA i tak nie będzie już następnego cyklu starań bo teraz musi się udać
i
I nie ma innej opcjiblack.devile lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny! Pomóżcie
od wyznaczył mi owulacje, ale myślicie ze mogła ona przyjść wcześniej w te dwa dni które akurat nie mierzyłam tempki? Test owu by na to wskazywał... niestety nie mierzyłam bo wiecie... to był weekend halloweenowy i temperatura i tak byłaby zaburzona
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydonia 90 wrote:Juz tam zostawię jak jest, nie będę zmieniać bo to juz połowa cyklu
A i tak nie będzie już następnego cyklu starań bo teraz musi się udać
i
I nie ma innej opcji,ja tez myslalam,ze uda sie od razu bo cykle jak w zegarku a tu 9 miesiac staran za nami i juz sie przyzwyczailam do mysli ze mozemy jeszcze długo sie starac.wole mila niespodzianke niz łzy i bol rozczarowania.chociaz przez pierwsze miesiace plakalam jak sie nie udawalo.teraz juz spoko,czekamy az sie doczekamy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 08:53
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytylko ja wrote:zyczymy zeby sie udało jak najszybciej
,ja tez myslalam,ze uda sie od razu bo cykle jak w zegarku a tu 9 miesiac staran za nami i juz sie przyzwyczailam do mysli ze mozemy jeszcze długo sie starac.wole mila niespodzianke niz łzy i bol rozczarowania.
-
nick nieaktualnydonia 90 wrote:A kiedy iść?
jak cos zle napisałam to mnie poprawcie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 08:58
-
Owieczka kochana szyjka u kobiet, które już rodziły jest zupełnie inna niż u tych, które jeszcze nie rodziły ale podczas @ powinna być twarda, więc troszkę dziwnie
donia nie ma krechy bo owu nie wykrył jeszcze owulacji a pozytywny test wcale nie musi oznaczać, że owulacja nastąpiłaCierpliwości.
tylko ja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydonia dokladnie tak jak napisala czarna,po pierwsze cierpliwosci przyda sie uwierz mi,po drugie to pierwszy cykl w ktorym mierzysz temp.organizm to nie maszyna.system zaznaczy owu po 3 wyzszych temp.jezeli bedzie je poprzedzało 6 nizszych.podejrzyj sobie wykresy i poprzygladaj sie jak to działa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 09:03