Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCZARNA WROCILAS KOCHANA ! DZISIAJ AKURAT JAK PO MAŁEGO SZŁAM DO SZKOŁY TO O TOBIE MYSLAŁAM,CO TAM,JAK TAM SIE MACIE TY I DZIDZIULEK !SUPER BARDZO,ZE JESTES Z NAMI,ZE Z DZIDZIULKIEM WSZYSTKO W PORZADKU :)TAK SIE DENERWOWAŁS ! A WSZYSTKO JEST OK I BEDZIE OK ! SCISKAM CIE MOCNO KOCHANA I SLE TYSIAAAAACE BUZIAKOW!
OWIECZKA jaka młoda nie jestes ? jestesmy w jednym wieku po 30 ce i uwazam ze czlowiek z wiekiem nabywa madrosci szcegolnie tej zyciowej i to fajnie,ze mozna ta wiedze przekazac naszym dzieciom zeby byly mądre,dobre i zeby umiały z tej wiedzy skorzystacWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 19:14
*Czarna* lubi tę wiadomość
-
No jakoś mi tak nudno i smutno bez was było, że musiałam tu znowu zajrzeć
tylko ja lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny już mi tak nie słodźcie bo się rozkleję a hormony buzują.
anusiak te mdłości ustały i to chyba najważniejsze chociaż teraz to mam problem z kontrolą nad snem. Potrafię siedzieć i zasnąć nawet nie wiem kiedy. Ciągle mi się oczy zamykają co jest troszkę denerwujące bo i popęd seksualny zwiększony. W nocy jak mnie napadnie ochota to się co chwilę budzę i nie mam siły się podnieść ale też ciężko mi zasnąć bo taką mam ochotę i najczęściej budzę męża co by mnie zadowolił. Takie to dziwne mieć na coś cholerną ochotę a kompletnie nie mieć siły To jak walka z aniołem i demonemtylko ja, Tysia :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny*Czarna* wrote:Dziewczyny już mi tak nie słodźcie bo się rozkleję a hormony buzują.
anusiak te mdłości ustały i to chyba najważniejsze chociaż teraz to mam problem z kontrolą nad snem. Potrafię siedzieć i zasnąć nawet nie wiem kiedy. Ciągle mi się oczy zamykają co jest troszkę denerwujące bo i popęd seksualny zwiększony. W nocy jak mnie napadnie ochota to się co chwilę budzę i nie mam siły się podnieść ale też ciężko mi zasnąć bo taką mam ochotę i najczęściej budzę męża co by mnie zadowolił. Takie to dziwne mieć na coś cholerną ochotę a kompletnie nie mieć siły To jak walka z aniołem i demonemWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 21:32
-
nick nieaktualny
-
Ja w ciazy to miałam zwiększone libido dopiero po 3 miesiacu
Korzystajcie Czarna korzystajcie
Edit dziewczyny a ja jeszcze pyt. dotyczace szyjki moja to nie wiem teraz ze stresu sie taka zrobiła czy cos, strasznie miękka i taka puchnieta lekko otwarta , pierwszy raz mam taka i nie wiem czemu co jest grane. Najwyzej jeszcze prawdze pozniejWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 22:15
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny*Czarna* wrote:donia najlepiej mierz w pochwie bo pod językiem pomiar powinien być wykonywany zawsze w tym samym miejscu i w zależności od miejsca w ustach wskazania mogą się różnić nawet o kilka kresek A w pochwie to nie problem. Ważne by był na tyle głęboko byś poczuła jego wypychanie
I jak tam moje dziewczynki ? Próbowałam coś tam nadgonić z czytaniem postów ale za dużo tego Ja już ochłonęłam. Dziś byliśmy na USG. Wszystko jest w porządku, więc najgorszy strach minął. Następne pewnie w styczniu, aż się doczekać nie mogę kiedy płeć poznam
Black i Owieczka no tak liczyłam na to, że jednak to fasoleczki, ale z każdym cyklem będzie lepiej Ciąży biochemicznej też się nie wyklucza. No cóż ... czekamy dalej. Black a może Ty nie zmniejszaj tej dawki Castagnusa? Bo tam wagowo jest podane. Ja brałam jedną i nie doskwierały mi bóle piersi jak Tobie no ale organizm jeden drugiemu nie równy
Juz tam zostawię jak jest, nie będę zmieniać bo to juz połowa cyklu A i tak nie będzie już następnego cyklu starań bo teraz musi się udać i
I nie ma innej opcjiblack.devile lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny! Pomóżcie od wyznaczył mi owulacje, ale myślicie ze mogła ona przyjść wcześniej w te dwa dni które akurat nie mierzyłam tempki? Test owu by na to wskazywał... niestety nie mierzyłam bo wiecie... to był weekend halloweenowy i temperatura i tak byłaby zaburzona
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydonia 90 wrote:Juz tam zostawię jak jest, nie będę zmieniać bo to juz połowa cyklu A i tak nie będzie już następnego cyklu starań bo teraz musi się udać i
I nie ma innej opcjiWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 08:53
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytylko ja wrote:zyczymy zeby sie udało jak najszybciej ,ja tez myslalam,ze uda sie od razu bo cykle jak w zegarku a tu 9 miesiac staran za nami i juz sie przyzwyczailam do mysli ze mozemy jeszcze długo sie starac.wole mila niespodzianke niz łzy i bol rozczarowania.
-
nick nieaktualnydonia 90 wrote:A kiedy iść?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 08:58
-
Owieczka kochana szyjka u kobiet, które już rodziły jest zupełnie inna niż u tych, które jeszcze nie rodziły ale podczas @ powinna być twarda, więc troszkę dziwnie
donia nie ma krechy bo owu nie wykrył jeszcze owulacji a pozytywny test wcale nie musi oznaczać, że owulacja nastąpiła Cierpliwości.tylko ja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydonia dokladnie tak jak napisala czarna,po pierwsze cierpliwosci przyda sie uwierz mi,po drugie to pierwszy cykl w ktorym mierzysz temp.organizm to nie maszyna.system zaznaczy owu po 3 wyzszych temp.jezeli bedzie je poprzedzało 6 nizszych.podejrzyj sobie wykresy i poprzygladaj sie jak to działa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 09:03