Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgataR wrote:Zadna z nas tu nie jest ekspertka to lekarze nimi sa choc tez nie zawsze to poprostu wiedza i doswiadczenie chyba... Ja jeszcze rok temu noe wiedzialam kompletnie nic.
Tak to przez progestron. Jesli temp nie skoczy i nie utrzyma sie na wyzszym poziomie to znaczy ze niestety nie pekl i do owulacji nie doszlo.
a jednak tp znak ze nie pekl chociaz tyle -
nick nieaktualnydonia w necie jest mnostwo informacji dotyczace tematu,ktory cie interesuje ja jak zaczynalam starania godzinami czytalam wszystko zeby miec wiedze i zeby zrozumiec,wie poswiec troche czasu poczytaj bedziesz spokojniejsza i bedziesz bardziej rozumiala swoj organizm bo tak od razu to sie nie da.musisz go poobserwowac kilka cykli.kazdy organizm jest inny i nie chce byc niemila ,ale przygotuj sie ze mozecie na dziecko jednak troche poczekac niektóre dziewczyny maja cykle liczone w latach....i ja je podziwiam,ze maja checi,cierpliwosc i siłe ogromna do tego zeby sie nie poddawac i walczyc o tego malucha pozdrawiam Was wszystkie i sciskam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 09:51
AgataR lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnytylko ja wrote:donia w necie jest mnostwo informacji dotyczace tematu,ktory cie interesuje ja jak zaczynalam starania godzinami czytalam wszystko zeby miec wiedze i zeby zrozumiec,wie poswiec troche czasu poczytaj bedziesz spokojniejsza i bedziesz bardziej rozumiala swoj organizm bo tak od razu to sie nie da.musisz go poobserwowac kilka cykli.kazdy organizm jest inny
to teraz sa marne szanse? -
helloł ja wlasnie jestem po monitoringu, Clo zdzialal cuda i przygotowal dla mnie aż 3 pęcherzyki nastepna wizyta w niedziele i okaze się ktory zwyciężył mam dwa po 13mm i jeden 12 mm. jak na 10 dc malo wiec mysle czy do 14 dc urosnie ktorys wystarczająco, a jak nie to pewnie doczekam się owu standardowo kolo 17dc mimo stymulacji.
Czyli owu bedzie jupi! Jak skonczy mi sie inofolic mam kupic ovarin, zaraz obczaję co to jest.AgataR, donia 90 lubią tę wiadomość
Kocham Cię córeczko ❤
Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤ -
nick nieaktualnyAgataR wrote:Niestety nie Kama
AgataR lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kama no jeszcze nie wlasnie... Dzis 7 dzien biore progesteron, koncze dnia 10go i dwa dni pozniej bedzie @ czyli jeszcze 5 dlugich dni wkurzsm sie bo progesteron daje podobne objawy do ciazy i podnosi temp stad moj piekny wykres a piersi to mi rozsadzi chyba
Znowu ponarzekalamtylko ja lubi tę wiadomość
lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgataR wrote:Kama no jeszcze nie wlasnie... Dzis 7 dzien biore progesteron, koncze dnia 10go i dwa dni pozniej bedzie @ czyli jeszcze 5 dlugich dni wkurzsm sie bo progesteron daje podobne objawy do ciazy i podnosi temp stad moj piekny wykres a piersi to mi rozsadzi chyba
Znowu ponarzekalamAgataR lubi tę wiadomość
-
Haha Kama Twoja babcia ma 90 lat ale to fakt, zycie pod jednym dachem czy z babcia czy z rodzicami nie jest dobre no chyba ze jakos sie wszyscy potrafia dogadac
tylko ja lubi tę wiadomość
lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny