Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Kama to 3 dpo po owulacji czuje sie juz wszystko
Czy ktos cos moze wie na jakie objawy nie powinno sie zwracac uwagi w trakcie przyjmowania progesteronu?lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
nick nieaktualny
-
Donia ja progesteron mam na wywolywanie miesiaczek. Mam stwierdzone od wielu lat PCOS plus od wakacji niedoczynnosc tarczycy stad problemy z wystapieniem owulacji. W tym cyklu nie jestem pewna czy byla dlatego zaczelam juz przyjmowac progestron, zeby czasu wiecej nie marnowac i zeby nie oszalec
tylko ja lubi tę wiadomość
lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgataR wrote:Kama to 3 dpo po owulacji czuje sie juz wszystko
Czy ktos cos moze wie na jakie objawy nie powinno sie zwracac uwagi w trakcie przyjmowania progesteronu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 16:56
AgataR lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydonia 90 wrote:Kama i bardzo dobrze, głowa do góry trzymam za Was wszystkie kciuki
asiula gdzie sie chowasz po kątach? jak tam dzisiaj mała ? grzeczna czy rozrabia pamulek mały ?OwieczkaaaJo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnytylko ja wrote:nie maqm głowy na dół zawsze mam do góry za duzo w zyciu juz przeszłam zeby cos takiego mialo mnie załamywac ale dziekuje
asiula gdzie sie chowasz po kątach? jak tam dzisiaj mała ? grzeczna czy rozrabia pamulek mały ?
A jak tak mówisz to sie cieszę -
Hej dziewczynki. Ja na chwile bo corka demoluje mi pokój i suszarke do prania próbuje rozebrac na cześci pierwsze a pranie na niej wisi
Otóz robiłam tesciora - negatyw wiec to dobrze ale mi sie wydaje ze te wszystkie dolegliwosci to przed owulka dziwne rzeczy sie ze mną dzieją
Kama dzisiaj to ja bym ją wsadziła do szafy i na kłódkę bym ją zamkneła ale jak ją znam to nawet by z tamtąd znalazła drogę ucieczkiAgataR, tylko ja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOwieczkaaaJo wrote:Hej dziewczynki. Ja na chwile bo corka demoluje mi pokój i suszarke do prania próbuje rozebrac na cześci pierwsze a pranie na niej wisi
Otóz robiłam tesciora - negatyw wiec to dobrze ale mi sie wydaje ze te wszystkie dolegliwosci to przed owulka dziwne rzeczy sie ze mną dzieją
Kama dzisiaj to ja bym ją wsadziła do szafy i na kłódkę bym ją zamkneła ale jak ją znam to nawet by z tamtąd znalazła drogę ucieczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 19:55
AgataR lubi tę wiadomość
-
tylko ja wrote:o ja ale mała rozrabiara ! czort mały normalnie ! niech sie teraz wyszaleje a jako nastolatkA NIECH BEDZIE SPOKOJNA bo inaczej zwariujesz ja kiedys jak byłam mala chciałam zrobic mamie niespodzianke,schowałam sie do szafy i czekałam az wroci z pracy i zasnęłam na szczescie mnie znalazła
Usypiam teraz dopiero bo ogladalysmy fajerwerki z okna bo byly piekne.
Ojjj ale historia poprawilas mi humor Kamcia:-)
Lilka raz sie schowala w kuchni pomiedzy sciana i kuchenka a ja sie kapalam (piecyk byl zimny ) ale wyciaganie jej bylo zabawne bo sie zaklinowala glowa miala wtedy 11miesiecyAgataR, tylko ja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykurcze niedługo swieta i koniec roku i znowu bedziemy wymyslaly nowe postanowienia ale na to mamy jeszcze czas powiem wam kochane moje ze ja uwielbiam ten czas swiateczy,przedswiateczny,zakupy ,prezenty dla dzieciakow ( moj facet tez ma dziecko core dorastajacą )wtedy latam po sklepach a w kolejce moge stac nawet godzine w ogole mi to nie przeszkadza,gotuje bigos i popijam przy tym winko troche do kieliszka,troche do bigosu łahahaaaaa potem wychodze z kuchni z kieliszkiem i spiewam koledy ,powiem wam,ze ja jestem wesoła bardzo dziewczyna i lubie i swieta i jak ludzie sa szczesliwi !
asiula bo ty o tych fajerwerkach i jakos tak mi nastroj sie udzielil i ciesze sie ze poprawilam ci humor, ! ucałuj lilcie mocno w piętusie od cioci kamy !Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 21:07
OwieczkaaaJo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
karola391 wrote:na ile dni przed @ temp.spada?
U mnie spadla w dniu@ troche pozniej zaczekam plamic a wieczorem krwawic.
Ale widze ze zaznaczylas zielonego kropka. Gratuluje.karola391 lubi tę wiadomość