X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • AgataR Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kama to 3 dpo ;) po owulacji czuje sie juz wszystko :)
    Czy ktos cos moze wie na jakie objawy nie powinno sie zwracac uwagi w trakcie przyjmowania progesteronu?

lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
    Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataR wrote:
    Czy ktos cos moze wie na jakie objawy nie powinno sie zwracac uwagi w trakcie przyjmowania progesteronu?

A na co bierzesz ten progesteron? Robiłaś badania?

• AgataR Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Donia ja progesteron mam na wywolywanie miesiaczek. Mam stwierdzone od wielu lat PCOS plus od wakacji niedoczynnosc tarczycy stad problemy z wystapieniem owulacji. W tym cyklu nie jestem pewna czy byla dlatego zaczelam juz przyjmowac progestron, zeby czasu wiecej nie marnowac i zeby nie oszalec ;)

tylko ja lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedactwo :( ja mam mięsniaki ale malutkie na szczęście tylko 5-6 mm i 6-7 mm i nie zagrażają zajściu w ciążę :)

AgataR lubi tę wiadomość

• AgataR Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha troche smiesznie to brzmi ;) spoko z tym tez sie zyje ;) ale dzieki ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataR wrote:
    Haha troche smiesznie to brzmi ;) spoko z tym tez sie zyje ;) ale dzieki ;)

To śmieszne ze nie zagrażają tak? :p

• AgataR Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, smiesznie zabrzmialo biedctwo ;)

tylko ja lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo się martwię :( oby było dobrze <3

AgataR lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataR wrote:
    OJ CZUJE SIE CZUJE :) NADEJSCIE KOLEJNEJ @ ;) ZARAZ SKONCZY SIE TWOJA @ I ZACZNIECIE STARANKA OD NOWA A NIEDŁUGO BEDZIESZ W POLSCE I ZAWITASZ GO GABINETU :) JAK OD WAKACJI STWIERDZONO TARCZYCE I BIERZESZ LEKI TO KWESTIA CZASU,ZE OWU I CYKLE SIE WYREGULUJA A Z PCOS TEZ ZACHODZI SIE W CIAZE :) <3 JA JESTEM DOBREJ MYSLI KOCHANA <3 NIEDŁUGO BEDZIEMY WYBIERAC KOŁYSKI ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 16:56

AgataR lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kama i bardzo dobrze, głowa do góry <3 trzymam za Was wszystkie kciuki <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    donia 90 wrote:
    Kama i bardzo dobrze, głowa do góry <3 trzymam za Was wszystkie kciuki <3
    nie maqm głowy na dół ;) zawsze mam do góry :) za duzo w zyciu juz przeszłam zeby cos takiego mialo mnie załamywac :) ale dziekuje ;)

asiula gdzie sie chowasz po kątach? jak tam dzisiaj mała ? grzeczna czy rozrabia pamulek mały ? :)

OwieczkaaaJo lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko ja wrote:
    nie maqm głowy na dół ;) zawsze mam do góry :) za duzo w zyciu juz przeszłam zeby cos takiego mialo mnie załamywac :) ale dziekuje ;)

asiula gdzie sie chowasz po kątach? jak tam dzisiaj mała ? grzeczna czy rozrabia pamulek mały ? :)

A jak tak mówisz to sie cieszę :)

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki. Ja na chwile bo corka demoluje mi pokój i suszarke do prania próbuje rozebrac na cześci pierwsze a pranie na niej wisi :P

Otóz robiłam tesciora - negatyw wiec to dobrze ale mi sie wydaje ze te wszystkie dolegliwosci to przed owulka :P dziwne rzeczy sie ze mną dzieją :P

Kama dzisiaj to ja bym ją wsadziła do szafy i na kłódkę bym ją zamkneła :D ale jak ją znam to nawet by z tamtąd znalazła drogę ucieczki :D

AgataR, tylko ja lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OwieczkaaaJo wrote:
    Hej dziewczynki. Ja na chwile bo corka demoluje mi pokój i suszarke do prania próbuje rozebrac na cześci pierwsze a pranie na niej wisi :P

Otóz robiłam tesciora - negatyw wiec to dobrze ale mi sie wydaje ze te wszystkie dolegliwosci to przed owulka :P dziwne rzeczy sie ze mną dzieją :P

Kama dzisiaj to ja bym ją wsadziła do szafy i na kłódkę bym ją zamkneła :D ale jak ją znam to nawet by z tamtąd znalazła drogę ucieczki :D
    o ja ale mała rozrabiara ! czort mały normalnie !:) niech sie teraz wyszaleje a jako nastolatkA NIECH BEDZIE SPOKOJNA bo inaczej zwariujesz :) ja kiedys jak byłam mala chciałam zrobic mamie niespodzianke,schowałam sie do szafy i czekałam az wroci z pracy i zasnęłam :) na szczescie mnie znalazła :) :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 19:55

AgataR lubi tę wiadomość

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko ja wrote:
    o ja ale mała rozrabiara ! czort mały normalnie !:) niech sie teraz wyszaleje a jako nastolatkA NIECH BEDZIE SPOKOJNA bo inaczej zwariujesz :) ja kiedys jak byłam mala chciałam zrobic mamie niespodzianke,schowałam sie do szafy i czekałam az wroci z pracy i zasnęłam :) na szczescie mnie znalazła :) :)

Usypiam teraz dopiero bo ogladalysmy fajerwerki z okna bo byly piekne.
    Ojjj ale historia poprawilas mi humor Kamcia:-)

Lilka raz sie schowala w kuchni pomiedzy sciana i kuchenka a ja sie kapalam (piecyk byl zimny ) ale wyciaganie jej bylo zabawne bo sie zaklinowala glowa miala wtedy 11miesiecy :-D

AgataR, tylko ja lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze niedługo swieta i koniec roku i znowu bedziemy wymyslaly nowe postanowienia ;) ale na to mamy jeszcze czas :) powiem wam kochane moje ze ja uwielbiam ten czas swiateczy,przedswiateczny,zakupy ,prezenty dla dzieciakow ( moj facet tez ma dziecko core dorastajacą )wtedy latam po sklepach a w kolejce moge stac nawet godzine w ogole mi to nie przeszkadza,gotuje bigos i popijam przy tym winko :) troche do kieliszka,troche do bigosu łahahaaaaa ;) potem wychodze z kuchni z kieliszkiem i spiewam koledy ,powiem wam,ze ja jestem wesoła bardzo dziewczyna i lubie i swieta i jak ludzie sa szczesliwi ! :) <3

asiula bo ty o tych fajerwerkach i jakos tak mi nastroj sie udzielil i ciesze sie ze poprawilam ci humor, :)! ucałuj lilcie mocno w piętusie od cioci kamy ! :) <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 21:07

OwieczkaaaJo lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://zapodaj.net/f8a7bda1f3d24.jpg.html
    Co to oznacza? Ze wynik jest nadal pozytywny czy negatywny?

• karola391 Koleżanka

Wysłany: 5 listopada 2015, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na ile dni przed @ temp.spada?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karola391 wrote:

mi spadla tego samego dnia ale moze sie trafic ze dwa badz dzien wczesniej

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 02:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karola391 wrote:
    To zalezy czasami spada dzien przed lub w trakcie

U mnie spadla w dniu@ troche pozniej zaczekam plamic a wieczorem krwawic.

Ale widze ze zaznaczylas zielonego kropka. Gratuluje. :-)

karola391 lubi tę wiadomość

‹‹ 483 484 485 486 487 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ