Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • AgataR Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kama to 3 dpo ;) po owulacji czuje sie juz wszystko :)
    Czy ktos cos moze wie na jakie objawy nie powinno sie zwracac uwagi w trakcie przyjmowania progesteronu?

lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
    Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataR wrote:
    Czy ktos cos moze wie na jakie objawy nie powinno sie zwracac uwagi w trakcie przyjmowania progesteronu?

A na co bierzesz ten progesteron? Robiłaś badania?

• AgataR Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Donia ja progesteron mam na wywolywanie miesiaczek. Mam stwierdzone od wielu lat PCOS plus od wakacji niedoczynnosc tarczycy stad problemy z wystapieniem owulacji. W tym cyklu nie jestem pewna czy byla dlatego zaczelam juz przyjmowac progestron, zeby czasu wiecej nie marnowac i zeby nie oszalec ;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedactwo :( ja mam mięsniaki ale malutkie na szczęście tylko 5-6 mm i 6-7 mm i nie zagrażają zajściu w ciążę :)

AgataR lubi tę wiadomość

• AgataR Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha troche smiesznie to brzmi ;) spoko z tym tez sie zyje ;) ale dzieki ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataR wrote:
    Haha troche smiesznie to brzmi ;) spoko z tym tez sie zyje ;) ale dzieki ;)

To śmieszne ze nie zagrażają tak? :p

• AgataR Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, smiesznie zabrzmialo biedctwo ;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo się martwię :( oby było dobrze <3

AgataR lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataR wrote:
    OJ CZUJE SIE CZUJE :) NADEJSCIE KOLEJNEJ @ ;) ZARAZ SKONCZY SIE TWOJA @ I ZACZNIECIE STARANKA OD NOWA A NIEDŁUGO BEDZIESZ W POLSCE I ZAWITASZ GO GABINETU :) JAK OD WAKACJI STWIERDZONO TARCZYCE I BIERZESZ LEKI TO KWESTIA CZASU,ZE OWU I CYKLE SIE WYREGULUJA A Z PCOS TEZ ZACHODZI SIE W CIAZE :) <3 JA JESTEM DOBREJ MYSLI KOCHANA <3 NIEDŁUGO BEDZIEMY WYBIERAC KOŁYSKI ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 16:56

AgataR lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kama i bardzo dobrze, głowa do góry <3 trzymam za Was wszystkie kciuki <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    donia 90 wrote:
    Kama i bardzo dobrze, głowa do góry <3 trzymam za Was wszystkie kciuki <3
    nie maqm głowy na dół ;) zawsze mam do góry :) za duzo w zyciu juz przeszłam zeby cos takiego mialo mnie załamywac :) ale dziekuje ;)

asiula gdzie sie chowasz po kątach? jak tam dzisiaj mała ? grzeczna czy rozrabia pamulek mały ? :)

OwieczkaaaJo lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko ja wrote:
    nie maqm głowy na dół ;) zawsze mam do góry :) za duzo w zyciu juz przeszłam zeby cos takiego mialo mnie załamywac :) ale dziekuje ;)

asiula gdzie sie chowasz po kątach? jak tam dzisiaj mała ? grzeczna czy rozrabia pamulek mały ? :)

A jak tak mówisz to sie cieszę :)

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki. Ja na chwile bo corka demoluje mi pokój i suszarke do prania próbuje rozebrac na cześci pierwsze a pranie na niej wisi :P

Otóz robiłam tesciora - negatyw wiec to dobrze ale mi sie wydaje ze te wszystkie dolegliwosci to przed owulka :P dziwne rzeczy sie ze mną dzieją :P

Kama dzisiaj to ja bym ją wsadziła do szafy i na kłódkę bym ją zamkneła :D ale jak ją znam to nawet by z tamtąd znalazła drogę ucieczki :D

AgataR, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OwieczkaaaJo wrote:
    Hej dziewczynki. Ja na chwile bo corka demoluje mi pokój i suszarke do prania próbuje rozebrac na cześci pierwsze a pranie na niej wisi :P

Otóz robiłam tesciora - negatyw wiec to dobrze ale mi sie wydaje ze te wszystkie dolegliwosci to przed owulka :P dziwne rzeczy sie ze mną dzieją :P

Kama dzisiaj to ja bym ją wsadziła do szafy i na kłódkę bym ją zamkneła :D ale jak ją znam to nawet by z tamtąd znalazła drogę ucieczki :D
    o ja ale mała rozrabiara ! czort mały normalnie !:) niech sie teraz wyszaleje a jako nastolatkA NIECH BEDZIE SPOKOJNA bo inaczej zwariujesz :) ja kiedys jak byłam mala chciałam zrobic mamie niespodzianke,schowałam sie do szafy i czekałam az wroci z pracy i zasnęłam :) na szczescie mnie znalazła :) :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 19:55

AgataR lubi tę wiadomość

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko ja wrote:
    o ja ale mała rozrabiara ! czort mały normalnie !:) niech sie teraz wyszaleje a jako nastolatkA NIECH BEDZIE SPOKOJNA bo inaczej zwariujesz :) ja kiedys jak byłam mala chciałam zrobic mamie niespodzianke,schowałam sie do szafy i czekałam az wroci z pracy i zasnęłam :) na szczescie mnie znalazła :) :)

Usypiam teraz dopiero bo ogladalysmy fajerwerki z okna bo byly piekne.
    Ojjj ale historia poprawilas mi humor Kamcia:-)

Lilka raz sie schowala w kuchni pomiedzy sciana i kuchenka a ja sie kapalam (piecyk byl zimny ) ale wyciaganie jej bylo zabawne bo sie zaklinowala glowa miala wtedy 11miesiecy :-D

AgataR, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze niedługo swieta i koniec roku i znowu bedziemy wymyslaly nowe postanowienia ;) ale na to mamy jeszcze czas :) powiem wam kochane moje ze ja uwielbiam ten czas swiateczy,przedswiateczny,zakupy ,prezenty dla dzieciakow ( moj facet tez ma dziecko core dorastajacą )wtedy latam po sklepach a w kolejce moge stac nawet godzine w ogole mi to nie przeszkadza,gotuje bigos i popijam przy tym winko :) troche do kieliszka,troche do bigosu łahahaaaaa ;) potem wychodze z kuchni z kieliszkiem i spiewam koledy ,powiem wam,ze ja jestem wesoła bardzo dziewczyna i lubie i swieta i jak ludzie sa szczesliwi ! :) <3

asiula bo ty o tych fajerwerkach i jakos tak mi nastroj sie udzielil i ciesze sie ze poprawilam ci humor, :)! ucałuj lilcie mocno w piętusie od cioci kamy ! :) <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 21:07

OwieczkaaaJo lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://zapodaj.net/f8a7bda1f3d24.jpg.html
    Co to oznacza? Ze wynik jest nadal pozytywny czy negatywny?

• karola391 Koleżanka

Wysłany: 5 listopada 2015, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na ile dni przed @ temp.spada?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karola391 wrote:

mi spadla tego samego dnia ale moze sie trafic ze dwa badz dzien wczesniej

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 02:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karola391 wrote:
    To zalezy czasami spada dzien przed lub w trakcie

U mnie spadla w dniu@ troche pozniej zaczekam plamic a wieczorem krwawic.

Ale widze ze zaznaczylas zielonego kropka. Gratuluje. :-)

karola391 lubi tę wiadomość

‹‹ 483 484 485 486 487 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ