Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
donia 90 wrote:http://zapodaj.net/f8a7bda1f3d24.jpg.html
Co to oznacza? Ze wynik jest nadal pozytywny czy negatywny?
Donia ciezko mi powiedziec bo akurat tych testow nie znam ale obie powinny byc w tym samym kolorze lub testowa ciemniejsza jesli dobrze pamietam.tylko ja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Donia, serduszkujcie ile się da
Temp może skoczyć 3 dni przed owulacją lub nawet do 3 dni po owu.
Klementysia, u Ciebie temp nie wskazuje na owu w dniu, w którym jest zaznaczona. Brakuje sporo temperatur i cieżko powiedzieć coś dokąłdniej. Śluz, szyjka i test owu, mogą świadczyć o przebytej owulacji w okolicach dnia, w którym jest zaznaczona
Miłęgo dnia laseczkitylko ja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnylittleladybird wrote:Donia, serduszkujcie ile się da
Temp może skoczyć 3 dni przed owulacją lub nawet do 3 dni po owu.
Klementysia, u Ciebie temp nie wskazuje na owu w dniu, w którym jest zaznaczona. Brakuje sporo temperatur i cieżko powiedzieć coś dokąłdniej. Śluz, szyjka i test owu, mogą świadczyć o przebytej owulacji w okolicach dnia, w którym jest zaznaczona
Miłęgo dnia laseczki
Dziękuję littleladybird -
nick nieaktualny
-
donia 90 wrote:A mąż wczoraj wypił trochę whisky z cola ale mniejsze pół mu sąsiedzi dali, ma to jakieś znaczenie? Nie pije juz jakieś moze 3 tyg. Ma mało ilość spermy bo 2 mln ale ruchliwe są.
Ogólnie alkohol szkodzi, prawda? ale bez przesady raz na jakiś czas mała ilość nie wyrządzi wielkich krzywd
Emi36, ja na spadek implantacyjny mam jedno określenie: "mityczny spadek". Może on oznaczać zarówno zagnieżdżenie, problemy z wydolnością ciałka żółtego, albo taka Twoja uroda na wykresach ciażowych zdarzają sie takie spadki, ale też często ich nie ma. Na wykresach zakończonych miesiaczką też są spadki w okolicach 6-9dpo, albo takich spadków nie ma. Nie ma na to reguły. Żaden spadek nie potwierdza, a jego brak nie wyklucza ciaży. Bądź cierpliwa, za tydzień zrób test trzymam kciuki -
nick nieaktualnylittleladybird wrote:Ogólnie alkohol szkodzi, prawda? ale bez przesady raz na jakiś czas mała ilość nie wyrządzi wielkich krzywd
Emi36, ja na spadek implantacyjny mam jedno określenie: "mityczny spadek". Może on oznaczać zarówno zagnieżdżenie, problemy z wydolnością ciałka żółtego, albo taka Twoja uroda na wykresach ciażowych zdarzają sie takie spadki, ale też często ich nie ma. Na wykresach zakończonych miesiaczką też są spadki w okolicach 6-9dpo, albo takich spadków nie ma. Nie ma na to reguły. Żaden spadek nie potwierdza, a jego brak nie wyklucza ciaży. Bądź cierpliwa, za tydzień zrób test trzymam kciuki
a mowilam mu to musial ale jak mowisz ze to mala ilosc byla to ok -
nick nieaktualnydonia bez przesady z tym alkoholem rany boskie alkoholiczki dzieci rodza nie przejmuj sie tak jak masz zajsc to zajdziesz młodziutka jestes jeszcze spokojnie ja bym mogla byc juz desperatka bo niedlugo 35 stuknie,masz czas,wrzuc na luz a bedzie lepiej pozdrawiam
Tysia :), donia 90, nowatorka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytylko ja wrote:donia bez przesady z tym alkoholem rany boskie alkoholiczki dzieci rodza nie przejmuj sie tak jak masz zajsc to zajdziesz młodziutka jestes jeszcze spokojnie ja bym mogla byc juz desperatka bo niedlugo 35 stuknie,masz czas,wrzuc na luz a bedzie lepiej pozdrawiam
kama obys miala racjetylko ja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hehehe ok jak nie przestanie bolec to wez kapiel, a masz nospę forte?
lepiej działa jak dołaczysz ten okład z butelka ale goraco woda i owinac w recznik jakby była goraca,
Ja zawsze wlewałam przez lejek goraca wode az sie butelka pomarszczyła bo szybko chłodzi sie nawet jak jest w reczniku