Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
OwieczkaaaJo wrote:hehehe ok jak nie przestanie bolec to wez kapiel, a masz nospę forte?
lepiej działa jak dołaczysz ten okład z butelka ale goraco woda i owinac w recznik jakby była goraca,
Ja zawsze wlewałam przez lejek goraca wode az sie butelka pomarszczyła bo szybko chłodzi sie nawet jak jest w reczniku
Właśnie owinęlam w ręcznik bo za gorące było trochę lepiej ale nie wiem na jak długo pomoże .. oby przeżyć dziś i jutro potem przejdzie ..Tysia -
Dziewczynki moje Kochane
Powiedzcie mi czy piłyscie siemię lniane?
Bo ja kupiłam i bardziej myslałam o moich kamieniach żółciowych ( bo bardziej dokuczają pomimo brania lekarst na nie), ale teraz znów przeczytałam, że na płodnosc tez dziewczyny pija to no i moje pytanie czy mo to w jakis sposób nie zmieni cylku bo nie pije tego od 1dc itp wiem ze to nie lekarstwo, ale jednak jakies tam działanie ma
Byłam dzis w gp i sie zapisalam ale dopiero na za 3tygodnie lol moze w nastepnym tygodniu spóbuje znów -
Owieczkaa siemie lniane jest na sluz plodny :* on w zaden sposob nie dziala na owu. Dziala tez dobrze na zoladek i usprawnia trawienie moja mama pije go na wrzody na zoladku i bardzo sobie chwalilat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
Kochana a masz ziarna? Te ziarna koniecznie trzeba zmielic najpierw no mlynkiem do kawy i wtedy dwie lyzeczki zalewasz goraca woda ale nie wrzatkiem. Zrobi sie z tego kisieleklat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
OwieczkaaaJo wrote:To zalezy czasami spada dzien przed lub w trakcie
U mnie spadla w dniu@ troche pozniej zaczekam plamic a wieczorem krwawic.
Ale widze ze zaznaczylas zielonego kropka. Gratuluje.
Dzieki za odp;) zazwyczaj mam cykle 31 dniowe. ... ale narazie temp nie spada,liczę na to ze @ nie przyjdzie...no ale zobaczymy co będzie. .. zielona kropka to była pomylka;) coś mi się źle zaznaczulo, chociaż chciałabym żeby było juz zielono;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 19:16
-
nick nieaktualnyNOWATORKA KOCHANA JAK SIE CZUJECIE ? PRZEPRASZAM WAS ZE DZIS MNIE TAK MAŁO,ALE....JESTEM WKURZONA NA MAXA.JAKBYM MOGLA TO BYM POSZLA I UDUSILA WLASNYMI REKONA MOJEGO BYLEGO MEZA
ASIULKA NIE WIEM JAK SIE PARZY TO SIEMIE LNIANE W ZYCIU BYM SIE TEGO CHYBA NIE NAPILA.CHOCIAZ NIE PROBOWALAM....Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 17:54
AgataR, nowatorka lubią tę wiadomość
-
Wykres marzenie tez taki chcę. I niech skończy sie na zielono
AgataR lubi tę wiadomość
-
helloł ja tez nie mam dzis jak nadrobic, mąż w domu to i czasu nie ma
u mnie 11dc, dni plodne jeszcze sie nie zaczely wiec obstawiam ze w poniedzialek owu nie bedzie jestem coraz lepsza w badaniu szyjki hehe. Jutro po pracy jestem sama w domu to do was zajrze.
Jeszcze tydzien i koniec remontu lazienki jeeeeKocham Cię córeczko ❤
Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤