Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Czarna, mozesz mi przypomniec jak zaczelac przyjmowac cstagnusa? Od kiedy i do kiedy oraz czy rano czy na wieczor i czy naczczo? Dzieki bo dziewczyny roznie pisza i juz sama nie wiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 13:21
lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
Agatko ja brałam pierwszego dnia po skończonej @ i brałam go z rana zazwyczaj po śniadaniu ok 9.00 ale to raczej nie ma większego znaczenia
fresa myślę, że mogła być w 11dc aczkolwiek to jeszcze kwestia czasu czy temperatura się utrzymaAgataR lubi tę wiadomość
-
bobo zdjęcie jest tak fatalnej jakości, że nic nie widać.
-
witajcie! Witam sie w 1 dniu plodnym tak w ogole mam pytanie takie hmm techniczne tylko sie nie smiejcie ktorym palcem badacie szyjkę? Bo ja sprawdzalam dwoma, srodkowym i wskazujacym i mam wrazenie jakby przy srokowym szyjka byla nadal twarda i zamknieta natomiast wskazujacym czuję większą miękkość i tak jakby ze jest uchylona trochę zauwazylam nieco wodnistego sluzu i tak pomyslalam ze to chyba niemozliwe zeby sluz byl a szyjka zamknięta?Kocham Cię córeczko ❤
Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤ -
ana ja sprawdzałam środkowym bo jest najdłuższy więc najgłębiej wchodzi a otwarcie w szyjce może być nie raz tak wysoko, że w ogóle go nie wyczujesz i będzie Ci się wydawało, że jest zamknięta
-
czarna no wlasnie ja mam wrazenie ze jak biore wskazujacym to jest nizej i ogolnie jest mi wygodniej, ale mam wątpliwosci :p zeby palec az taka robil roznice, to się nie spodziewalam.Kocham Cię córeczko ❤
Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤ -
tylko ja wrote:u mnike dobrze wszystko juz sie przyzwyczaiłam do tych naszych staranek,długo sie staraliscier ? przypomnij mi kochana bo tyle nas ze wypadło mi z głowy sciskam Was mocno
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 23:24
tylko ja lubi tę wiadomość
-
lu.iza wrote:Zaliczyłam dzisiaj jakis giga spadek temperaturowylat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
Mowi sie o pojedynczym spadku temp kiedy dochodzi do implantacji ale nie powinnysmy tak myslec za kazdym razem kiedy nam temp spadnie zobaczysz, ze jutro bedzie juz wyzsza no i trzymamy kciuki ❤lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*)