X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • ana909 Ekspertka

Wysłany: 8 listopada 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mi pierwszy raz utrzymala sie niska temperatura :P i mam mega plodny sluz od nie pamietam kiedy, ale w czasie staran na pewno nigdy takiego nie mialam. Zobaczymy co dzis lekarz powie.

Kocham Cię córeczko ❤
    Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczyny :*
    jaki test ciazowy byscie polecaly?

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jest ktoś tu? :) :)

• *Czarna* Znajoma

Wysłany: 8 listopada 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Donia o czułości 10 , ew 5 jak znajdziesz czyli na pewno nie ClearBlue

ef5dd130ad103a678bf3d3090b0ad96a.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co myslicie o tescie slupkowym (niebieskim) i paskowym (rozowym) z rosmanna?

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *Czarna* wrote:
    Donia o czułości 10 , ew 5 jak znajdziesz czyli na pewno nie ClearBlue
    mi w 11 dpo clearblue digital wyszedl pozytywny a paskowy kanadyjski o czulosci 10 tez wyszla 2 kreska ale baaaardzo slabiutka, juz ja widzialam 10tego dnia ale slabiusienka ledwo widoczna, wiec polecam oba

tylko ja lubi tę wiadomość

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny:) jak tam mija Wam weekend :)?

Chyba owulka sie zbliza bo jakos tam dziwnie sie czuje, tempka dziwna szyjka dziwniejsza, więc prócz bolących piersi ( i to jest jeden normalny objaw :P)
    nie wiem co jest grane... i raczej wątpie, że zdązę badania zrobic w tym miesiacu...

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie mam jak z wami siedziec bo prawie poł dnia przespalam przed chwila wstalam i moj syn wlasnie zabiera mi komputer!

asia pozniej napisze ;)

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko ja wrote:
    ja nie mam jak z wami siedziec bo prawie poł dnia przespalam przed chwila wstalam i moj syn wlasnie zabiera mi komputer!

asia pozniej napisze ;)

Ni ma problemu :) , mi młoda własnie robi "porządek"pokój a ja siedze i odpoczywam :)

To dobrze ze przespałaś :D trzeba :):)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OwieczkaaaJo wrote:
    Ni ma problemu :) , mi młoda własnie robi "porządek"pokój a ja siedze i odpoczywam :)

To dobrze ze przespałaś :D trzeba :):)
    odpoczywaj,odpoczywaj,należy się :)

ja zawsze w sobote jak juz zjemy obiad krzycze do mojego pawła "faaajrant !" i on juz wie ze ja tego dnia juz nic nie robie:)
    a co mały upiorek pewnie powywalała wszystko z szafki na srodek pokoju?! :)
    moj mały tez miał rozne pomysły najgorszym jego pomysłem było wylanie wody z basenu,ktory stal na balkonie do pokoju :)
    ale co tam,dziecinstwo ma swoje prawa ;) nie moge sie doczekac zeby przezyc to jeszcze raz ! <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam pytanko :) mam ochote zrobic bezalkoholowe mojito ( swieza mieta, limonka, cukier brazowy i woda lekko gazowana z lodem) czy te produkty nie sa szkodliwe na zajscie w ciaze ( zagniezdzeniu sie zarodka)?

• AgataR Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Donia Kochana :) nie wiem czemu ale wydaje mi sie, ze troszke panikujesz ;) wyluzuj troche dziewczyno bo zeswirujesz ;) nic z tych rzeczy nie jest szkodliwe ;)

lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
    Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataR wrote:
    Donia Kochana :) nie wiem czemu ale wydaje mi sie, ze troszke panikujesz ;) wyluzuj troche dziewczyno bo zeswirujesz ;) nic z tych rzeczy nie jest szkodliwe ;)

hehe dzieki :)

• *Czarna* Znajoma

Wysłany: 8 listopada 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj donia, Ty to tak się przejmujesz co jesz i pijesz a jeszcze w ciąży nie jesteś to ciekawe co powiesz na to, że ja z synem w ciąży jadłam tylko słodkie i fast foody i piłam colę ;) ... Jesz tyle ile potrzebujesz i to czego potrzebujesz. Nie słyszałam aby jakiekolwiek jedzenie miało szkodliwy wpływ na zajście w ciążę. Ja potrzebowałam fast foodów i słodkiego to jadłam i syn zdrowy a teraz tylko kwaśne. Wyluzuj trochę, bo jak zajdziesz w ciążę to dopiero zwariujesz. Moja ciotka też zwariowała. Jadła wszystko co było napisane w książce, że można i nic poza tym. Może to i jest zdrowa żywność ale Twój organizm wie lepiej czego w danym momencie potrzebuje i warto uzupełniać ten niedobór ;)

AgataR lubi tę wiadomość

ef5dd130ad103a678bf3d3090b0ad96a.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *Czarna* wrote:
    oj donia, Ty to tak się przejmujesz co jesz i pijesz a jeszcze w ciąży nie jesteś to ciekawe co powiesz na to, że ja z synem w ciąży jadłam tylko słodkie i fast foody i piłam colę ;) ... Jesz tyle ile potrzebujesz i to czego potrzebujesz. Nie słyszałam aby jakiekolwiek jedzenie miało szkodliwy wpływ na zajście w ciążę. Ja potrzebowałam fast foodów i słodkiego to jadłam i syn zdrowy a teraz tylko kwaśne. Wyluzuj trochę, bo jak zajdziesz w ciążę to dopiero zwariujesz. Moja ciotka też zwariowała. Jadła wszystko co było napisane w książce, że można i nic poza tym. Może to i jest zdrowa żywność ale Twój organizm wie lepiej czego w danym momencie potrzebuje i warto uzupełniać ten niedobór ;)

dziekuje kochana, cale szczescie nie mysle tyle o tym :)

• ana909 Ekspertka

Wysłany: 8 listopada 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej! Ja juz po monitoringu, jak widac w opisie wyniki owocne :) jestem dobrej mysli, jutro wieczorem mam kolejna wizyte zeby skontrolowac czy pęcherzyk pękł. Juz nie moge sie doczekać!

Kocham Cię córeczko ❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    donia 90 wrote:
    dziekuje kochana, cale szczescie nie mysle tyle o tym :)
    czarna i agata dobrze napisały nie przejmuj sie tyle bo panikujesz jakby natychmiast mialoby sie pojawic dziecko! bo ty tak chcesz i koniec ! a jak zajdziesz za 4 lata to co ? bedziesz włosy z glowy wyrywac ? uspokoj sie bo jak bedziesz sama sie tak nakrecac to nigdy w ciaze nie zajdziesz.sorki,ale dziewczyny maja racje WYLUZUJ.zycze miłego wieczoru z ukochanym i spokoju :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 19:46

AgataR lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ana909 wrote:
    hej! Ja juz po monitoringu, jak widac w opisie wyniki owocne :) jestem dobrej mysli, jutro wieczorem mam kolejna wizyte zeby skontrolowac czy pęcherzyk pękł. Juz nie moge sie doczekać!
    ana tak trzymac !!!! ciesze sie ze jestes szczesliwa :) mysle,ze blizej do dzidziulki niz dalej! :) trzymam mocno kciuki i sle buziaki ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatko słońce jak tam nastrój ? przyszła juz @ ? :)

• ana909 Ekspertka

Wysłany: 8 listopada 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko ja wrote:
    ana tak trzymac !!!! ciesze sie ze jestes szczesliwa :) mysle,ze blizej do dzidziulki niz dalej! :) trzymam mocno kciuki i sle buziaki ;)
    oj tam nastrój mam mega pozytywny, endo bylo cieniutkie a w 3 dni podwoiło swoją grubosc wiec albo winko i orzechy dzialają albo ktos nade mną czuwa :) dziekuje kochana za wsparcie i mile slowa, jeszcze mąż dzisiaj tak na mnie patrzy dziwnie i mówi ze ślicznie dzisiaj wyglądam :D

tylko ja, OwieczkaaaJo lubią tę wiadomość

Kocham Cię córeczko ❤
‹‹ 488 489 490 491 492 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ