Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
a mi pierwszy raz utrzymala sie niska temperatura i mam mega plodny sluz od nie pamietam kiedy, ale w czasie staran na pewno nigdy takiego nie mialam. Zobaczymy co dzis lekarz powie.Kocham Cię córeczko ❤
Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Donia o czułości 10 , ew 5 jak znajdziesz czyli na pewno nie ClearBlue
-
nick nieaktualny
-
*Czarna* wrote:Donia o czułości 10 , ew 5 jak znajdziesz czyli na pewno nie ClearBlue
tylko ja lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny:) jak tam mija Wam weekend ?
Chyba owulka sie zbliza bo jakos tam dziwnie sie czuje, tempka dziwna szyjka dziwniejsza, więc prócz bolących piersi ( i to jest jeden normalny objaw )
nie wiem co jest grane... i raczej wątpie, że zdązę badania zrobic w tym miesiacu...tylko ja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tylko ja wrote:ja nie mam jak z wami siedziec bo prawie poł dnia przespalam przed chwila wstalam i moj syn wlasnie zabiera mi komputer!
asia pozniej napisze
Ni ma problemu , mi młoda własnie robi "porządek"pokój a ja siedze i odpoczywam
To dobrze ze przespałaś trzebatylko ja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOwieczkaaaJo wrote:Ni ma problemu , mi młoda własnie robi "porządek"pokój a ja siedze i odpoczywam
To dobrze ze przespałaś trzeba
ja zawsze w sobote jak juz zjemy obiad krzycze do mojego pawła "faaajrant !" i on juz wie ze ja tego dnia juz nic nie robie:)
a co mały upiorek pewnie powywalała wszystko z szafki na srodek pokoju?!
moj mały tez miał rozne pomysły najgorszym jego pomysłem było wylanie wody z basenu,ktory stal na balkonie do pokoju
ale co tam,dziecinstwo ma swoje prawa nie moge sie doczekac zeby przezyc to jeszcze raz ! -
nick nieaktualny
-
Donia Kochana nie wiem czemu ale wydaje mi sie, ze troszke panikujesz wyluzuj troche dziewczyno bo zeswirujesz nic z tych rzeczy nie jest szkodliwe
lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
nick nieaktualny
-
oj donia, Ty to tak się przejmujesz co jesz i pijesz a jeszcze w ciąży nie jesteś to ciekawe co powiesz na to, że ja z synem w ciąży jadłam tylko słodkie i fast foody i piłam colę ... Jesz tyle ile potrzebujesz i to czego potrzebujesz. Nie słyszałam aby jakiekolwiek jedzenie miało szkodliwy wpływ na zajście w ciążę. Ja potrzebowałam fast foodów i słodkiego to jadłam i syn zdrowy a teraz tylko kwaśne. Wyluzuj trochę, bo jak zajdziesz w ciążę to dopiero zwariujesz. Moja ciotka też zwariowała. Jadła wszystko co było napisane w książce, że można i nic poza tym. Może to i jest zdrowa żywność ale Twój organizm wie lepiej czego w danym momencie potrzebuje i warto uzupełniać ten niedobór
AgataR lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny*Czarna* wrote:oj donia, Ty to tak się przejmujesz co jesz i pijesz a jeszcze w ciąży nie jesteś to ciekawe co powiesz na to, że ja z synem w ciąży jadłam tylko słodkie i fast foody i piłam colę ... Jesz tyle ile potrzebujesz i to czego potrzebujesz. Nie słyszałam aby jakiekolwiek jedzenie miało szkodliwy wpływ na zajście w ciążę. Ja potrzebowałam fast foodów i słodkiego to jadłam i syn zdrowy a teraz tylko kwaśne. Wyluzuj trochę, bo jak zajdziesz w ciążę to dopiero zwariujesz. Moja ciotka też zwariowała. Jadła wszystko co było napisane w książce, że można i nic poza tym. Może to i jest zdrowa żywność ale Twój organizm wie lepiej czego w danym momencie potrzebuje i warto uzupełniać ten niedobór
dziekuje kochana, cale szczescie nie mysle tyle o tym -
hej! Ja juz po monitoringu, jak widac w opisie wyniki owocne jestem dobrej mysli, jutro wieczorem mam kolejna wizyte zeby skontrolowac czy pęcherzyk pękł. Juz nie moge sie doczekać!
Kocham Cię córeczko ❤
Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤ -
nick nieaktualnydonia 90 wrote:dziekuje kochana, cale szczescie nie mysle tyle o tym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 19:46
AgataR lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyana909 wrote:hej! Ja juz po monitoringu, jak widac w opisie wyniki owocne jestem dobrej mysli, jutro wieczorem mam kolejna wizyte zeby skontrolowac czy pęcherzyk pękł. Juz nie moge sie doczekać!
-
nick nieaktualny
-
tylko ja wrote:ana tak trzymac !!!! ciesze sie ze jestes szczesliwa mysle,ze blizej do dzidziulki niz dalej! trzymam mocno kciuki i sle buziaki
tylko ja, OwieczkaaaJo lubią tę wiadomość
Kocham Cię córeczko ❤
Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤