X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • AgataR Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko ja wrote:
    agatko słońce jak tam nastrój ? przyszła juz @ ? :)
    Kama Kochana dzis ostatnia tabletka wiec @ jutro albo we wtorek :) wlasnie ogladamy kabarety i sie smutamy, ze konic juz weekendu ;)
    Odezwe sie jutro, sciskam Was wszystkie i zycze milego wieczorku :*

tylko ja lubi tę wiadomość

lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
    Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*)
  • OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko ja wrote:
    odpoczywaj,odpoczywaj,należy się :)

ja zawsze w sobote jak juz zjemy obiad krzycze do mojego pawła "faaajrant !" i on juz wie ze ja tego dnia juz nic nie robie:)
    a co mały upiorek pewnie powywalała wszystko z szafki na srodek pokoju?! :)
    moj mały tez miał rozne pomysły najgorszym jego pomysłem było wylanie wody z basenu,ktory stal na balkonie do pokoju :)
    ale co tam,dziecinstwo ma swoje prawa ;) nie moge sie doczekac zeby przezyc to jeszcze raz ! <3

To fajnie Kama ja mam czas tylko jak lilly śpi lub jak się czyms zajmie :P
    haha no tez :D jak wczesniej zmywałam to powyciagała z sypialni moje ciuchy i przytaszczyła do dużego... rece załamałam ale plus ze pomogla mi włozyc spowrotem choc niekoniecznie tak jak jabym tego chciała :P a poziej to juz zabawki w ruch :P

Już nie dlugo Kochana. Cos myśle, że juz jest za rogiem ;) :D

tylko ja lubi tę wiadomość

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ana909 wrote:
    oj tam nastrój mam mega pozytywny, endo bylo cieniutkie a w 3 dni podwoiło swoją grubosc wiec albo winko i orzechy dzialają albo ktos nade mną czuwa :) dziekuje kochana za wsparcie i mile slowa, jeszcze mąż dzisiaj tak na mnie patrzy dziwnie i mówi ze ślicznie dzisiaj wyglądam :D

to korzystaj Ana korzystaj :) :) :)

Miłego wieczorka lub nocki Kochane :):)

PS a możecie spojrzec na moj wykres bo ta tempka wyzsza cos nie daje mi spokoju :(

• ana909 Ekspertka

Wysłany: 8 listopada 2015, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie widzę nic niepokojacego :-) milej nocki.
    Ps. My oglądaliśmy Bonda (Boże który to już raz... Ale czego się nie robi dla męża) a teraz paranienormalni na ekranie :-)

Kocham Cię córeczko ❤
    Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤
  • ana909 Ekspertka

Wysłany: 8 listopada 2015, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak z ogóle to sprawdzałam szyjkę i hmm jest wysoko i wydaje się otwarta ale jest twarda, dziwne

Kocham Cię córeczko ❤
    Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤
  • lu.iza Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczęta :) jak tam u Was? u mnie dziś drugi dzień niższej temperatury po owulacji, a do @ jeszcze tydzień...

qb3cl6d8iexq5cc7.png
    m3sxc6edpjlusky4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :) jest jakas dziewczyna, ktora ma linie pozioma blisko temp 36,90? bardzo mi wysoko oznaczyla i szukam takiej dziewczyny, ktora tak ma :)

• Klementysiak Nowa

Wysłany: 9 listopada 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.Pomóżcie mi proszę z interpretacją mojego wykresu....Dziś mam przewidywany dzień na pojawienie się @.Przez to chodzę nerwowa...Pociesza mnie tylko fakt,że temperaturka nie spada...Może w końcu udało się?...
    Jestem z tym wszystkim sama.Mieszkam za granicą,nie mam tu nikogo,a na portalu też przesiaduję samotnie..
    Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko!!!!!!!! :)

Klementysiak
  • lu.iza Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co oznacza ta czarna kreska na wykresie? Ręczne wyznaczanie owu?

qb3cl6d8iexq5cc7.png
    m3sxc6edpjlusky4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klementysiak wrote:
    Cześć dziewczyny.Pomóżcie mi proszę z interpretacją mojego wykresu....Dziś mam przewidywany dzień na pojawienie się @.Przez to chodzę nerwowa...Pociesza mnie tylko fakt,że temperaturka nie spada...Może w końcu udało się?...
    Jestem z tym wszystkim sama.Mieszkam za granicą,nie mam tu nikogo,a na portalu też przesiaduję samotnie..
    Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko!!!!!!!! :)
    hej ;) a gdzie temp.od 8 do 12 dnia cyklu ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :) jest jakas dziewczyna, ktora ma linie pozioma blisko temp 36,90? bardzo mi wysoko oznaczyla i szukam takiej dziewczyny, ktora tak ma :) :)

• AgataR Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Donia ale Ty niecierpliwa jestes ;) z wykresem wszystko ok, czerwona krecha to na bank owulacja masz 3 ladne wyzsze temp i tylko czekac ;)

• AgataR Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klementysiak zapraszamy do grona tu wszyscy mile widziani :) no jesli to byla owulacja a @ dzis nie przyjdzie to zatestuj jutro rano i sytuacja bedzie jasna :) powodzenia

• Maciejowa Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś i jutro mam decydujące dni dotyczące mojego aktualnego wykresu. Staram się nie zwariować, może któraś z Was zerknie?

Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
    Po roku starań nadszedł mój świt...
    xnw4skjobnsltuoy.png
  • AgataR Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maciejowa wrote:
    Dziś i jutro mam decydujące dni dotyczące mojego aktualnego wykresu. Staram się nie zwariować, może któraś z Was zerknie?
    Maciejowa, nie jestem pewna czy u Ciebie w ogole byla owulacja... Masz wiele zakloconych temp i w ogole ten wykres ciezko odczytac. System czasem wyznacza owulacje a tak naprawde jej nie bylo. Ja tam mam juz drugi raz w tym cyklu ;) mierz temp o tej samej porze, sprawdzaj szyjke, sluz, moze zacznij brac jakies ziolowe wspomagacze :) no a jesli owu jednak byla to zatestuj jutro rano i sytuacja sie wyjasni :) powodzenia

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataR wrote:
    Donia ale Ty niecierpliwa jestes ;) z wykresem wszystko ok, czerwona krecha to na bank owulacja masz 3 ladne wyzsze temp i tylko czekac ;)

dzisiaj jak mi sie uda to wybieram sie do gin sprawdzic czy pecherzyk pekl i jakiej grubosci jest endometrium :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e36ee166d7201fc6b698d5af8df0308b.png

Hej jestem tu nowa staramy sie o braciszka dla córki . Mogę prosić o interpretacje mojego wykresu nie bardzo wiem czego się spodziewać . Pozdrawiam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a znacie kogos z podobnym wykresem? chodzi mi czy ktos tak mial wysoko ta czerwona pozioma kreske

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ładnie się trzyma temperaturka oby tak dalej :) Każda owulacja temperatura itd to indywidualna sprawa ważne żeby się trzymała. Z tego co wiem może być jednodniowy spadek czyli implantacyjny ale nie musi i znowu skok.

• AgataR Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AguniaLenka wrote:
    Ładnie się trzyma temperaturka oby tak dalej :) Każda owulacja temperatura itd to indywidualna sprawa ważne żeby się trzymała. Z tego co wiem może być jednodniowy spadek czyli implantacyjny ale nie musi i znowu skok.
    AguniaLenka monitoruj koniecznie dwie nastepne temperatury bo jak dla mnie owulacja byla wczoraj co mozna wnioskowac na podstawie skoku temp, pozytywnego testu owu i sluzu :) ale temp najwazniejsza wiec obserwuj koniecznie no i powodzenia :)

‹‹ 489 490 491 492 493 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ