X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • AgataR Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko ja wrote:
    agatko słońce jak tam nastrój ? przyszła juz @ ? :)
    Kama Kochana dzis ostatnia tabletka wiec @ jutro albo we wtorek :) wlasnie ogladamy kabarety i sie smutamy, ze konic juz weekendu ;)
    Odezwe sie jutro, sciskam Was wszystkie i zycze milego wieczorku :*

tylko ja lubi tę wiadomość

lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
    Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*)
  • OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko ja wrote:
    odpoczywaj,odpoczywaj,należy się :)

ja zawsze w sobote jak juz zjemy obiad krzycze do mojego pawła "faaajrant !" i on juz wie ze ja tego dnia juz nic nie robie:)
    a co mały upiorek pewnie powywalała wszystko z szafki na srodek pokoju?! :)
    moj mały tez miał rozne pomysły najgorszym jego pomysłem było wylanie wody z basenu,ktory stal na balkonie do pokoju :)
    ale co tam,dziecinstwo ma swoje prawa ;) nie moge sie doczekac zeby przezyc to jeszcze raz ! <3

To fajnie Kama ja mam czas tylko jak lilly śpi lub jak się czyms zajmie :P
    haha no tez :D jak wczesniej zmywałam to powyciagała z sypialni moje ciuchy i przytaszczyła do dużego... rece załamałam ale plus ze pomogla mi włozyc spowrotem choc niekoniecznie tak jak jabym tego chciała :P a poziej to juz zabawki w ruch :P

Już nie dlugo Kochana. Cos myśle, że juz jest za rogiem ;) :D

tylko ja lubi tę wiadomość

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ana909 wrote:
    oj tam nastrój mam mega pozytywny, endo bylo cieniutkie a w 3 dni podwoiło swoją grubosc wiec albo winko i orzechy dzialają albo ktos nade mną czuwa :) dziekuje kochana za wsparcie i mile slowa, jeszcze mąż dzisiaj tak na mnie patrzy dziwnie i mówi ze ślicznie dzisiaj wyglądam :D

to korzystaj Ana korzystaj :) :) :)

Miłego wieczorka lub nocki Kochane :):)

PS a możecie spojrzec na moj wykres bo ta tempka wyzsza cos nie daje mi spokoju :(

• ana909 Ekspertka

Wysłany: 8 listopada 2015, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie widzę nic niepokojacego :-) milej nocki.
    Ps. My oglądaliśmy Bonda (Boże który to już raz... Ale czego się nie robi dla męża) a teraz paranienormalni na ekranie :-)

Kocham Cię córeczko ❤
    Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤
  • ana909 Ekspertka

Wysłany: 8 listopada 2015, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak z ogóle to sprawdzałam szyjkę i hmm jest wysoko i wydaje się otwarta ale jest twarda, dziwne

Kocham Cię córeczko ❤
    Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤
  • lu.iza Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczęta :) jak tam u Was? u mnie dziś drugi dzień niższej temperatury po owulacji, a do @ jeszcze tydzień...

qb3cl6d8iexq5cc7.png
    m3sxc6edpjlusky4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :) jest jakas dziewczyna, ktora ma linie pozioma blisko temp 36,90? bardzo mi wysoko oznaczyla i szukam takiej dziewczyny, ktora tak ma :)

• Klementysiak Nowa

Wysłany: 9 listopada 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.Pomóżcie mi proszę z interpretacją mojego wykresu....Dziś mam przewidywany dzień na pojawienie się @.Przez to chodzę nerwowa...Pociesza mnie tylko fakt,że temperaturka nie spada...Może w końcu udało się?...
    Jestem z tym wszystkim sama.Mieszkam za granicą,nie mam tu nikogo,a na portalu też przesiaduję samotnie..
    Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko!!!!!!!! :)

Klementysiak
  • lu.iza Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co oznacza ta czarna kreska na wykresie? Ręczne wyznaczanie owu?

qb3cl6d8iexq5cc7.png
    m3sxc6edpjlusky4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klementysiak wrote:
    Cześć dziewczyny.Pomóżcie mi proszę z interpretacją mojego wykresu....Dziś mam przewidywany dzień na pojawienie się @.Przez to chodzę nerwowa...Pociesza mnie tylko fakt,że temperaturka nie spada...Może w końcu udało się?...
    Jestem z tym wszystkim sama.Mieszkam za granicą,nie mam tu nikogo,a na portalu też przesiaduję samotnie..
    Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko!!!!!!!! :)
    hej ;) a gdzie temp.od 8 do 12 dnia cyklu ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :) jest jakas dziewczyna, ktora ma linie pozioma blisko temp 36,90? bardzo mi wysoko oznaczyla i szukam takiej dziewczyny, ktora tak ma :) :)

• AgataR Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Donia ale Ty niecierpliwa jestes ;) z wykresem wszystko ok, czerwona krecha to na bank owulacja masz 3 ladne wyzsze temp i tylko czekac ;)

• AgataR Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klementysiak zapraszamy do grona tu wszyscy mile widziani :) no jesli to byla owulacja a @ dzis nie przyjdzie to zatestuj jutro rano i sytuacja bedzie jasna :) powodzenia

• Maciejowa Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś i jutro mam decydujące dni dotyczące mojego aktualnego wykresu. Staram się nie zwariować, może któraś z Was zerknie?

Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
    Po roku starań nadszedł mój świt...
    xnw4skjobnsltuoy.png
  • AgataR Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maciejowa wrote:
    Dziś i jutro mam decydujące dni dotyczące mojego aktualnego wykresu. Staram się nie zwariować, może któraś z Was zerknie?
    Maciejowa, nie jestem pewna czy u Ciebie w ogole byla owulacja... Masz wiele zakloconych temp i w ogole ten wykres ciezko odczytac. System czasem wyznacza owulacje a tak naprawde jej nie bylo. Ja tam mam juz drugi raz w tym cyklu ;) mierz temp o tej samej porze, sprawdzaj szyjke, sluz, moze zacznij brac jakies ziolowe wspomagacze :) no a jesli owu jednak byla to zatestuj jutro rano i sytuacja sie wyjasni :) powodzenia

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataR wrote:
    Donia ale Ty niecierpliwa jestes ;) z wykresem wszystko ok, czerwona krecha to na bank owulacja masz 3 ladne wyzsze temp i tylko czekac ;)

dzisiaj jak mi sie uda to wybieram sie do gin sprawdzic czy pecherzyk pekl i jakiej grubosci jest endometrium :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e36ee166d7201fc6b698d5af8df0308b.png

Hej jestem tu nowa staramy sie o braciszka dla córki . Mogę prosić o interpretacje mojego wykresu nie bardzo wiem czego się spodziewać . Pozdrawiam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a znacie kogos z podobnym wykresem? chodzi mi czy ktos tak mial wysoko ta czerwona pozioma kreske

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ładnie się trzyma temperaturka oby tak dalej :) Każda owulacja temperatura itd to indywidualna sprawa ważne żeby się trzymała. Z tego co wiem może być jednodniowy spadek czyli implantacyjny ale nie musi i znowu skok.

• AgataR Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AguniaLenka wrote:
    Ładnie się trzyma temperaturka oby tak dalej :) Każda owulacja temperatura itd to indywidualna sprawa ważne żeby się trzymała. Z tego co wiem może być jednodniowy spadek czyli implantacyjny ale nie musi i znowu skok.
    AguniaLenka monitoruj koniecznie dwie nastepne temperatury bo jak dla mnie owulacja byla wczoraj co mozna wnioskowac na podstawie skoku temp, pozytywnego testu owu i sluzu :) ale temp najwazniejsza wiec obserwuj koniecznie no i powodzenia :)

‹‹ 489 490 491 492 493 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ