Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
tylko ja wrote:agatko słońce jak tam nastrój ? przyszła juz @ ?
Odezwe sie jutro, sciskam Was wszystkie i zycze milego wieczorku :*tylko ja lubi tę wiadomość
lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
tylko ja wrote:odpoczywaj,odpoczywaj,należy się
ja zawsze w sobote jak juz zjemy obiad krzycze do mojego pawła "faaajrant !" i on juz wie ze ja tego dnia juz nic nie robie:)
a co mały upiorek pewnie powywalała wszystko z szafki na srodek pokoju?!
moj mały tez miał rozne pomysły najgorszym jego pomysłem było wylanie wody z basenu,ktory stal na balkonie do pokoju
ale co tam,dziecinstwo ma swoje prawa nie moge sie doczekac zeby przezyc to jeszcze raz !
To fajnie Kama ja mam czas tylko jak lilly śpi lub jak się czyms zajmie
haha no tez jak wczesniej zmywałam to powyciagała z sypialni moje ciuchy i przytaszczyła do dużego... rece załamałam ale plus ze pomogla mi włozyc spowrotem choc niekoniecznie tak jak jabym tego chciała a poziej to juz zabawki w ruch
Już nie dlugo Kochana. Cos myśle, że juz jest za rogiemtylko ja lubi tę wiadomość
-
ana909 wrote:oj tam nastrój mam mega pozytywny, endo bylo cieniutkie a w 3 dni podwoiło swoją grubosc wiec albo winko i orzechy dzialają albo ktos nade mną czuwa dziekuje kochana za wsparcie i mile slowa, jeszcze mąż dzisiaj tak na mnie patrzy dziwnie i mówi ze ślicznie dzisiaj wyglądam
to korzystaj Ana korzystaj
Miłego wieczorka lub nocki Kochane
PS a możecie spojrzec na moj wykres bo ta tempka wyzsza cos nie daje mi spokoju -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny.Pomóżcie mi proszę z interpretacją mojego wykresu....Dziś mam przewidywany dzień na pojawienie się @.Przez to chodzę nerwowa...Pociesza mnie tylko fakt,że temperaturka nie spada...Może w końcu udało się?...
Jestem z tym wszystkim sama.Mieszkam za granicą,nie mam tu nikogo,a na portalu też przesiaduję samotnie..
Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko!!!!!!!!Klementysiak -
nick nieaktualnyKlementysiak wrote:Cześć dziewczyny.Pomóżcie mi proszę z interpretacją mojego wykresu....Dziś mam przewidywany dzień na pojawienie się @.Przez to chodzę nerwowa...Pociesza mnie tylko fakt,że temperaturka nie spada...Może w końcu udało się?...
Jestem z tym wszystkim sama.Mieszkam za granicą,nie mam tu nikogo,a na portalu też przesiaduję samotnie..
Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko!!!!!!!! -
nick nieaktualny
-
Klementysiak zapraszamy do grona tu wszyscy mile widziani no jesli to byla owulacja a @ dzis nie przyjdzie to zatestuj jutro rano i sytuacja bedzie jasna powodzenialat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Maciejowa wrote:Dziś i jutro mam decydujące dni dotyczące mojego aktualnego wykresu. Staram się nie zwariować, może któraś z Was zerknie?lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
nick nieaktualnyAgataR wrote:Donia ale Ty niecierpliwa jestes z wykresem wszystko ok, czerwona krecha to na bank owulacja masz 3 ladne wyzsze temp i tylko czekac
dzisiaj jak mi sie uda to wybieram sie do gin sprawdzic czy pecherzyk pekl i jakiej grubosci jest endometrium -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AguniaLenka wrote:Ładnie się trzyma temperaturka oby tak dalej Każda owulacja temperatura itd to indywidualna sprawa ważne żeby się trzymała. Z tego co wiem może być jednodniowy spadek czyli implantacyjny ale nie musi i znowu skok.lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*)