Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydziekuje za odpowiedz :)właśnie sama już nie wiem kiedy ta owulacja najpierw kilka dni bylo wyznaczone przez ovufriend że 4 byla owulacja od wczoraj że 3. mam długie cykle ostatni przez torbiel malutki przedłużył sie do 44dni a tak wczesniej mialam 35 dniowe cykle 4 miesiace temu odstawilam plastry evra .
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAguniaLenka wrote:a dalej jak powinna byc temperatura ? utrzymać się na tym poziomie czy spaść?[/Q
powinna spasc na jeden dzien ( implantacja ) ale nie musi, nie wszystkim spada w dzien implantacji a pozniej w gore pojsc i sie utrzymywaćWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 10:03
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAguniaLenka wrote:Poczytałam i popatrzyłam wykresy i doszłam do wniosku że skok temperatury występuje dzień po owulacji wiekszość wykresów ovufriend i z innych stron maja wyznaczone owulacje dzien przed skokiem chyba mam szanse
ja mam to samo co Ty trzymam za Ciebie kciuki :* kiedy masz dostac @? -
AgusiaLenka temperatura musi sie utrzymaj na poziomie tej z dzis i wyzej. Spadek implatacyjny moze dopiero wystapic miedzy 7-10 dniem po owulacji....lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywedług ovufriend okres mam mieć 16lub17 . ale mialam 15 pażdziernika wcześniej . takie pomieszane z poplątanym z tymi wykresami ale bardzo licze na dzidzie . w tamtym miesiacu spoznil sie 2 tyg myslalam ze to juz poszlam a tu torbiel ale sie wchlonął.
-
nick nieaktualnyAguniaLenka wrote:według ovufriend okres mam mieć 16lub17 . ale mialam 15 pażdziernika wcześniej . takie pomieszane z poplątanym z tymi wykresami ale bardzo licze na dzidzie . w tamtym miesiacu spoznil sie 2 tyg myslalam ze to juz poszlam a tu torbiel ale sie wchlonął.
kochana wyslalam Ci zaproszenie a gdzie masz wykres? ja dzisiaj ide do gin sprawdzic czy pecherzyk pekl (czy byla owu) i jakiej grubosci jest endometrium bylam juz u gin 28 paz i 4 listopada ( powiedzial ze pecherzyk na prawym jajniku ma 2-2,5 cm ) -
nick nieaktualnyteż był poszła ale nie bardzo mi na prywatnego stać żeby tak wkoło chodzic a do swojej ginekolog to takie terminy że szok. Trzeba sie zapisywac miesiac nawet dwa wczesniej . Trzymam kciuki żeby ci sie udało za zobacze jak tempka bedzie przez dwa dni jesli wystapila wczoraj to mialabym wieksze szanse na ciaze niz to co ovufriend wyznaczyl czekam na informacje jak po wizycie
-
nick nieaktualnyAguniaLenka wrote:też był poszła ale nie bardzo mi na prywatnego stać żeby tak wkoło chodzic a do swojej ginekolog to takie terminy że szok. Trzeba sie zapisywac miesiac nawet dwa wczesniej . Trzymam kciuki żeby ci sie udało za zobacze jak tempka bedzie przez dwa dni jesli wystapila wczoraj to mialabym wieksze szanse na ciaze niz to co ovufriend wyznaczyl czekam na informacje jak po wizycie
mam na 15:20 a skad jestes? ja Śląsk -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
donia 90 wrote:a nie moze po owu spasc temp?
tylko ja lubi tę wiadomość
lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*)