X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziekuje za odpowiedz :)właśnie sama już nie wiem kiedy ta owulacja najpierw kilka dni bylo wyznaczone przez ovufriend że 4 byla owulacja od wczoraj że 3. mam długie cykle ostatni przez torbiel malutki przedłużył sie do 44dni a tak wczesniej mialam 35 dniowe cykle 4 miesiace temu odstawilam plastry evra .

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a dalej jak powinna byc temperatura ? utrzymać się na tym poziomie czy spaść?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AguniaLenka wrote:
    a dalej jak powinna byc temperatura ? utrzymać się na tym poziomie czy spaść?[/Q

powinna spasc na jeden dzien ( implantacja ) ale nie musi, nie wszystkim spada w dzien implantacji a pozniej w gore pojsc i sie utrzymywać :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 10:03

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co myślicie o tym badaniu nasienia?

http://zapodaj.net/8c43f768668e4.jpg.html

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jaka powinna być szyjka po zaplodnieniu ? Mam tyłozgięcie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AguniaLenka wrote:
    a jaka powinna być szyjka po zaplodnieniu ? Mam tyłozgięcie.

tego Ci nie powiem, ale jesli masz tylozgiecie to najlepiej serduszkowac od tylu :) robilas tak?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczytałam i popatrzyłam wykresy i doszłam do wniosku że skok temperatury występuje dzień po owulacji wiekszość wykresów ovufriend i z innych stron maja wyznaczone owulacje dzien przed skokiem :) chyba mam szanse :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    donia 90 wrote:
    tego Ci nie powiem, ale jesli masz tylozgiecie to najlepiej serduszkowac od tylu :) robilas tak?

Tak :) Ginekolog mi tak poradziła :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AguniaLenka wrote:
    Poczytałam i popatrzyłam wykresy i doszłam do wniosku że skok temperatury występuje dzień po owulacji wiekszość wykresów ovufriend i z innych stron maja wyznaczone owulacje dzien przed skokiem :) chyba mam szanse :P

ja mam to samo co Ty :) trzymam za Ciebie kciuki :* kiedy masz dostac @?

• AgataR Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgusiaLenka temperatura musi sie utrzymaj na poziomie tej z dzis i wyzej. Spadek implatacyjny moze dopiero wystapic miedzy 7-10 dniem po owulacji....

lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
    Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataR wrote:
    AgusiaLenka temperatura musi sie utrzymaj na poziomie tej z dzis i wyzej. Spadek implatacyjny moze dopiero wystapic miedzy 7-10 dniem po owulacji....

a nie moze po owu spasc temp?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    według ovufriend okres mam mieć 16lub17 . ale mialam 15 pażdziernika wcześniej . takie pomieszane z poplątanym z tymi wykresami :P ale bardzo licze na dzidzie . w tamtym miesiacu spoznil sie 2 tyg myslalam ze to juz poszlam a tu torbiel ale sie wchlonął.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AguniaLenka wrote:
    według ovufriend okres mam mieć 16lub17 . ale mialam 15 pażdziernika wcześniej . takie pomieszane z poplątanym z tymi wykresami :P ale bardzo licze na dzidzie . w tamtym miesiacu spoznil sie 2 tyg myslalam ze to juz poszlam a tu torbiel ale sie wchlonął.

kochana wyslalam Ci zaproszenie :) a gdzie masz wykres? :) ja dzisiaj ide do gin sprawdzic czy pecherzyk pekl (czy byla owu) i jakiej grubosci jest endometrium :) bylam juz u gin 28 paz i 4 listopada ( powiedzial ze pecherzyk na prawym jajniku ma 2-2,5 cm ) :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też był poszła ale nie bardzo mi na prywatnego stać żeby tak wkoło chodzic a do swojej ginekolog to takie terminy że szok. Trzeba sie zapisywac miesiac nawet dwa wczesniej . Trzymam kciuki żeby ci sie udało za zobacze jak tempka bedzie przez dwa dni jesli wystapila wczoraj to mialabym wieksze szanse na ciaze niz to co ovufriend wyznaczyl :) czekam na informacje jak po wizycie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AguniaLenka wrote:
    też był poszła ale nie bardzo mi na prywatnego stać żeby tak wkoło chodzic a do swojej ginekolog to takie terminy że szok. Trzeba sie zapisywac miesiac nawet dwa wczesniej . Trzymam kciuki żeby ci sie udało za zobacze jak tempka bedzie przez dwa dni jesli wystapila wczoraj to mialabym wieksze szanse na ciaze niz to co ovufriend wyznaczyl :) czekam na informacje jak po wizycie :)

mam na 15:20 :) a skad jestes? :) ja Śląsk

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Mazowieckie :) Siedlce.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AguniaLenka wrote:
    Ja Mazowieckie :) Siedlce.

ooo, ja mam rodzine w Mazowieckim :)

• 78beti Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    donia 90 wrote:
    mam na 15:20 :) a skad jestes? :) ja Śląsk
    ja tez :)

https://www.maluchy.pl/li-73179.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    78beti wrote:
    ja tez :)

a jaka miejscowosc? :)

• AgataR Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    donia 90 wrote:
    a nie moze po owu spasc temp?
    No nie moze bo wtedy owu nie bylo... Nawet jesli po 3 wyzszych temp spadnie pod linie to znaczy ze trzeba temp obserwowac dalej bo moglo do niej nie dojsc :)

tylko ja lubi tę wiadomość

lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
    Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*)
‹‹ 490 491 492 493 494 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ