Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgataR wrote:No nie moze bo wtedy owu nie bylo... Nawet jesli po 3 wyzszych temp spadnie pod linie to znaczy ze trzeba temp obserwowac dalej bo moglo do niej nie dojsc
dzisiaj ide na usg i zoabcze czy pekl pecherzyk a nie za pozno patrze jakiej grubosci jest endometrium? -
donia 90 wrote:dzisiaj ide na usg i zoabcze czy pekl pecherzyk a nie za pozno patrze jakiej grubosci jest endometrium?lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
Wiecie dziewczyny nie wiem co mam mysles o tym moim wykresie i cos mi sie wydaje ze bedzie bezowulacyjny, mierzyłam wczoraj wieczorem przed spaniem i miałam 36,2 a dzisiaj rano 36.6 zawsze wieczorna tempka była o stopien lub 2 nizsza a to zonk wyzsza.
umówłam sie do lekarza aby zrobic prolaktyne i progesteron ale to nie mója lekarka wiec bedzie ciezkoWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 14:25
-
lu.iza wrote:dopiero 9 dzień, daj owulce szanse
Dzięki lu.iza ale pomimo ze w tym cyklu nie mam zamiaru sie starac o maleństwo to jednak ta zmiana tempek daje mi so myślenie, że może coś ze mną nie tak lol
Zobaczymy co mi lekarz powie o tym bo dalej sie źle czuje itp a tarczyca podobno w normie
-
kamila szanse są zawsze Trzeba czekac do 12-14dpo Nic więcej zrobić się nie da teraz ;P
kamila111 lubi tę wiadomość
-
black.devile wrote:Owieczka przecież zdążają się cykle bezowulacyjne i to jest normalne :* panikujecie laski strasznie! dajcie na luz
ohhh blackuś jestem po antykoncepcyjnej wkładce i chodzi mi oto czy wszystko ze mną w porzadku. Jak wczesniej napisałam na bank sie nie staram w tym cyklu wiec wiesz i chce zrobic porzadek z tym moim organizmen itp.
Wiadomosci od lekarza : pokrecił tylko głową jak mu powiedziałam o dwóch ostatnich cyklach i pokazałam zdjęcia testów. Zdziwił się, że po wyjęciu nie miałam robionych badań. dał na badania prolactyne ale to w następnym cyklu i progesteron w 21dc tylko ze to wypada w sobote i sie zastanawiam czy zrobić w 20dc czy 23dc? jak myślicie.
Z wynikami mam przyjsc prosto do niego i powiedział ze będziemy myśleć co dalej ze mną zrobic
Tsh miesiac temu miałam 0.07
a tydzien temu 0.47 wiec jest coraz lepiej oby dobić do jedynkiAgataR lubi tę wiadomość
-
Hej, pisze tu zeby nie zakladac nowego tematu a wiem ze tutaj sporo dziewczyn jest obecnych. Taka sytuacje mam: od bardzo dawna miewałam cykle długosci 31 dni. Najpozniej 35 dni i owulacje najczesciej około 20dc. Ale od niedawna zauwazam, że cykle mi sie skróciły i teraz wszystko wskazuje na to, że owulacje miałam 13 dc, w poprzednim chyba 14. MIał tak ktos?
Dodam ze mam 25 lat i dziwi mnie to ze "w takim wieku" moze sie cos zmieniac jak u nastolatki. -
Ja tez jestem po antykoncepcji spokojnie, na pewno wszystko z Tobą w jak najlepszym porządku ciekawa jestem jak u mnie teraz z hormonami i kiedy będzie owu kupiłam dzisiaj kaktusa bo już się skończył.
Co do badań to myślę że lepiej zrobić 20 dc niż 23, mniejsza różnica czasu ja bym tak zrobiła
Czarna a jak Ty się Kochana czujesz? -
https://ovufriend.pl/graph/73e9cdebd5bbc7744ddc8787fdecc71f
Cześć dziewczyny
pierwszy miesiąc z ovu - jak myślicie idzie okres?
U nas strzał w 10 w lipcu - za pierwszym razem ale nie utrzymała się ciąża. Teraz z ciekawości sprawdzam temperaturę ale nie dokonać to jarze i nie wiem w końcu kiedy była owulacji..
http://ovufriend.pl/graph/73e9cdebd5bbc7744ddc8787fdecc71f
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTemperatury .
12dc-36.9
13dc-37.10
14dc-36.60
15dc-36.65
16dc-36.60
17dc-37.00
18dc-36.80
19fc-36.70
20dc-36.45
21dc-36.75
22dc-37.15
23dc-36.95
24dc-37.00(test owulacyjny+)
25dc-36.80(test owulacyjny+)
26dc-37.40(test owulacyjny+)
27dc-37.10(dzisiajsza temperatura)
Mam wrażliwe sutki wczoraj bolalo mnie podbrzusze jak na okres ale go brak .mam cykle 35 dniowe . Owulacyjne testy pozytywne.