X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To linia przerywana jutro jeszcze zmierzę moze sie zmieni dziewczyny wczoraj mowila ze dnia poprzedniego byla byli przed skokiem

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Według ovufriend owulacja byla nie potwierdzona bo linia przerywana 20dc.

• Maciejowa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agulenka niestety musisz się uzbroić w cierpliwość, bo teraz aż do dnia spodziewanej @ powinnaś mieć wyższe temp, powyżej 37.

Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
    Po roku starań nadszedł mój świt...
    xnw4skjobnsltuoy.png
  • Maciejowa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam 34 dzień 33dniowych cykli. @ brak, test negatywny...

xnw4skjobnsltuoy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za odpowiedź mam nadzieje że sie utrzyma na tym poziomie i nie spadnie

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze beta cos rozstrzygnie

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W tamtym cyklu miałam torbiel i sie boje żeby znowu cos się nie zrobila ale nie miałam wtedy żadnych boli nic a teraz sa lewy jajnik czasem podbrzusze powiększone piersi takie nabrzmiale i wrażliwi sutki ze ciężko stanik nosić . Śluz ciągle wodnisty a szyjka wysoko twarda i ciężko mi stwierdzić czy zamknieta czy nie .

• Maciejowa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam trzeci miesiąc starań i pierwszy z temp i ovu. Mam problem z określeniem płodności śluzu a co dopiero brać się do kontroli szyjki :D ten tydzień mi wszystko wyjaśni. Jak nie @ to powtórka testu. Trzymam kciuki za siebie i Ciebie!

xnw4skjobnsltuoy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez trzymam ;)zeby nam sie w końcu udalo

• Monika.ch87 Koleżanka

Wysłany: 10 listopada 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Normalnie mam 27 dni i wiecie co.. dziś na domowym teście wyszły 2 kreski!!! Rano byłam na becie - wyniki po 16.. kurde a byłam pewna ze się nie udało.. Mam nadzieję ze domowy test nie zrobił psikusa

http://ovufriend.pl/graph/73e9cdebd5bbc7744ddc8787fdecc71f

hchydqk3h87tbykl.png

• Maciejowa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Są bardzo wiarygodne więc na pewno się udało! ;)

xnw4skjobnsltuoy.png
  • lu.iza Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia :) super :) czekamy na Twoją betę :)

qb3cl6d8iexq5cc7.png
    m3sxc6edpjlusky4.png
  • *Czarna* Znajoma

Wysłany: 10 listopada 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Black wiesz , że sama nie wiem ? Ostatnio zaczęłam się zastanawiać czy aby na pewno dam radę. Nawet powiedziałam do swojego męża, że ja nie wiem czy jestem gotowa. przeraził się bo myślał, że chce usunąć ciążę a mi to nawet do głowy nie przyszło. Po prostu się boję, że sobie nie poradzę. Mój młody ma 17 miesięcy a dalej w nocy się potrafi nawet po kilka razy budzić i w sumie odkąd skończył rok to codziennie powtarzam sobie, że za chwilę zacznie przesypiać całe noce ale niestety tak nie jest i nawet się nie zapowiada. Ogólnie to chciałam wrócić do pracy jak drugie będzie miało już pół roku ale coś czuję, że po prostu nie dam rady i ogólnie boję się, że wymięknę, że mnie obowiązki przerosną po prostu. Oczywiście bardzo się cieszę z maleństwa ale ten strach jednak gdzieś tam jest jak by to była nie do końca przemyślana decyzja.
    A ten maluszek na Twoim avatarze to Twoje ? ;)

ef5dd130ad103a678bf3d3090b0ad96a.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • black.devile Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny za bardzo się nakrecacie i wariujecie.
    Agunia ten twój spadek jest delikatny, ważne żeby tempka nie spadła poniżej tej czerwonej poziomej linii. Niestety przy staraniach trzeba uzbroić się w cierpliwość. U niektórych uda się od razu a u niektórych po roku albo dwóch. Wy chcecie juz teraz. No niestety, możecie mierzyć temperaturę, robić testy i się kochać, więcej nie zrobicie. Żadne jedzenie czy cokolwiek robicie nie wpłynie na to czy do zapłodnienia dojdzie i czy się zagniezdzi.
    Możecie mnie teraz odebrać tak ze jestem wredna, że wszystko wiem i się wymadrzam... Ale serio musicie trochę przystopowac bo co będzie jak jeszcze przez kolejne pół roku czy rok się nie uda?? Zwariujecie. Niestety, żeby mieć dzieci trzeba być bardzo cierpliwym, a starania i oczekiwania uczą nas i sprawdzają czy się na tak ważna rolę nadajemy

AguniaLenka, littleladybird lubią tę wiadomość

• black.devile Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna no co Ty! Dasz rade, bo jak nie Ty to kto? <3 ogladnij sobie na YouTube kanał mammy doriska :D ona ma dwa takie brzdace i Ty masz identyczna sytuacje do niej :) i tez starsza długo jej nie przesypiala nocy :) dasz rade :*
    A na awatarze to moja siostrzyczka :) mówiłam kiedyś o niej :)

• black.devile Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika no to czekamy <3

• Maciejowa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny Czy czułość testu od 5mlU/ml a od 10 ma duże znaczenie w przypadku testowania dzień po terminie @?

xnw4skjobnsltuoy.png
  • Monika.ch87 Koleżanka

Wysłany: 10 listopada 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeny dziewczyny ale stres! :)
    Słuchajcie Mam już plan - jak beta dziś wyjdzie ok to w czwartek powtarzam - i w poniedziałek idę do gina.
    Wiem ze za szybko ale w związku z l ipcowym poronieniem pójdę - może będzie chciał dac mi leki na podtrzymanie. Chyba ze coś wcześniej będzie nie tak to pewnie szpital. Ale się boję..

hchydqk3h87tbykl.png

• Monika.ch87 Koleżanka

Wysłany: 10 listopada 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ps A myślicie ze tą moją temp na wykresie jest ok? Bo ja jeszcze tego nie kumam do końca ;-)

hchydqk3h87tbykl.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane możecie zerknąć na mój wykres i sprowadzić mnie na ziemię, żebym nie potrzebnie się łudziła, bo po prostu to tylko program i jednak owulacji nie było ?

‹‹ 492 493 494 495 496 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ