X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To linia przerywana jutro jeszcze zmierzę moze sie zmieni dziewczyny wczoraj mowila ze dnia poprzedniego byla byli przed skokiem

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Według ovufriend owulacja byla nie potwierdzona bo linia przerywana 20dc.

• Maciejowa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agulenka niestety musisz się uzbroić w cierpliwość, bo teraz aż do dnia spodziewanej @ powinnaś mieć wyższe temp, powyżej 37.

Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
    Po roku starań nadszedł mój świt...
    xnw4skjobnsltuoy.png
  • Maciejowa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam 34 dzień 33dniowych cykli. @ brak, test negatywny...

xnw4skjobnsltuoy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za odpowiedź mam nadzieje że sie utrzyma na tym poziomie i nie spadnie

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze beta cos rozstrzygnie

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W tamtym cyklu miałam torbiel i sie boje żeby znowu cos się nie zrobila ale nie miałam wtedy żadnych boli nic a teraz sa lewy jajnik czasem podbrzusze powiększone piersi takie nabrzmiale i wrażliwi sutki ze ciężko stanik nosić . Śluz ciągle wodnisty a szyjka wysoko twarda i ciężko mi stwierdzić czy zamknieta czy nie .

• Maciejowa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam trzeci miesiąc starań i pierwszy z temp i ovu. Mam problem z określeniem płodności śluzu a co dopiero brać się do kontroli szyjki :D ten tydzień mi wszystko wyjaśni. Jak nie @ to powtórka testu. Trzymam kciuki za siebie i Ciebie!

xnw4skjobnsltuoy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez trzymam ;)zeby nam sie w końcu udalo

• Monika.ch87 Koleżanka

Wysłany: 10 listopada 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Normalnie mam 27 dni i wiecie co.. dziś na domowym teście wyszły 2 kreski!!! Rano byłam na becie - wyniki po 16.. kurde a byłam pewna ze się nie udało.. Mam nadzieję ze domowy test nie zrobił psikusa

http://ovufriend.pl/graph/73e9cdebd5bbc7744ddc8787fdecc71f

hchydqk3h87tbykl.png

• Maciejowa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Są bardzo wiarygodne więc na pewno się udało! ;)

xnw4skjobnsltuoy.png
  • lu.iza Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia :) super :) czekamy na Twoją betę :)

qb3cl6d8iexq5cc7.png
    m3sxc6edpjlusky4.png
  • *Czarna* Znajoma

Wysłany: 10 listopada 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Black wiesz , że sama nie wiem ? Ostatnio zaczęłam się zastanawiać czy aby na pewno dam radę. Nawet powiedziałam do swojego męża, że ja nie wiem czy jestem gotowa. przeraził się bo myślał, że chce usunąć ciążę a mi to nawet do głowy nie przyszło. Po prostu się boję, że sobie nie poradzę. Mój młody ma 17 miesięcy a dalej w nocy się potrafi nawet po kilka razy budzić i w sumie odkąd skończył rok to codziennie powtarzam sobie, że za chwilę zacznie przesypiać całe noce ale niestety tak nie jest i nawet się nie zapowiada. Ogólnie to chciałam wrócić do pracy jak drugie będzie miało już pół roku ale coś czuję, że po prostu nie dam rady i ogólnie boję się, że wymięknę, że mnie obowiązki przerosną po prostu. Oczywiście bardzo się cieszę z maleństwa ale ten strach jednak gdzieś tam jest jak by to była nie do końca przemyślana decyzja.
    A ten maluszek na Twoim avatarze to Twoje ? ;)

ef5dd130ad103a678bf3d3090b0ad96a.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • black.devile Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny za bardzo się nakrecacie i wariujecie.
    Agunia ten twój spadek jest delikatny, ważne żeby tempka nie spadła poniżej tej czerwonej poziomej linii. Niestety przy staraniach trzeba uzbroić się w cierpliwość. U niektórych uda się od razu a u niektórych po roku albo dwóch. Wy chcecie juz teraz. No niestety, możecie mierzyć temperaturę, robić testy i się kochać, więcej nie zrobicie. Żadne jedzenie czy cokolwiek robicie nie wpłynie na to czy do zapłodnienia dojdzie i czy się zagniezdzi.
    Możecie mnie teraz odebrać tak ze jestem wredna, że wszystko wiem i się wymadrzam... Ale serio musicie trochę przystopowac bo co będzie jak jeszcze przez kolejne pół roku czy rok się nie uda?? Zwariujecie. Niestety, żeby mieć dzieci trzeba być bardzo cierpliwym, a starania i oczekiwania uczą nas i sprawdzają czy się na tak ważna rolę nadajemy

AguniaLenka, littleladybird lubią tę wiadomość

• black.devile Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna no co Ty! Dasz rade, bo jak nie Ty to kto? <3 ogladnij sobie na YouTube kanał mammy doriska :D ona ma dwa takie brzdace i Ty masz identyczna sytuacje do niej :) i tez starsza długo jej nie przesypiala nocy :) dasz rade :*
    A na awatarze to moja siostrzyczka :) mówiłam kiedyś o niej :)

• black.devile Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika no to czekamy <3

• Maciejowa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny Czy czułość testu od 5mlU/ml a od 10 ma duże znaczenie w przypadku testowania dzień po terminie @?

xnw4skjobnsltuoy.png
  • Monika.ch87 Koleżanka

Wysłany: 10 listopada 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeny dziewczyny ale stres! :)
    Słuchajcie Mam już plan - jak beta dziś wyjdzie ok to w czwartek powtarzam - i w poniedziałek idę do gina.
    Wiem ze za szybko ale w związku z l ipcowym poronieniem pójdę - może będzie chciał dac mi leki na podtrzymanie. Chyba ze coś wcześniej będzie nie tak to pewnie szpital. Ale się boję..

hchydqk3h87tbykl.png

• Monika.ch87 Koleżanka

Wysłany: 10 listopada 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ps A myślicie ze tą moją temp na wykresie jest ok? Bo ja jeszcze tego nie kumam do końca ;-)

hchydqk3h87tbykl.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane możecie zerknąć na mój wykres i sprowadzić mnie na ziemię, żebym nie potrzebnie się łudziła, bo po prostu to tylko program i jednak owulacji nie było ?

‹‹ 492 493 494 495 496 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ