Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Efina niestety nikt jest w stanie powiedziec Ci czy sie udalo czy nie nawet jesli ma sie ksiazkowe cykle, temperatury itp. To jest wlasnie ta magia na ktora sie czeka ❤ owulacja byla wiec pozostaje Ci czekac
Lu.iza Twoj wykres nie wyglada na owulacyjny niestety.lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
No wlasnie zastanawiam sie nad owulacja czy była... niby skok byl i temperatury utrzymują sie powyżej tej linii ale jakos dziwnie skaczą co 3 dzien...
Mnie sie jednak wydaje ze owulacja bylaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 08:50
-
nick nieaktualnyTemperatury .
12dc-36.9
13dc-37.10
14dc-36.60
15dc-36.65
16dc-36.60
17dc-37.00
18dc-36.80
19fc-36.70
20dc-36.45
21dc-36.75
22dc-37.15
23dc-36.95
24dc-37.00(test owulacyjny+)
25dc-36.80(test owulacyjny+)-(potwierdzenie owulacji)
26dc-37.40(test owulacyjny+)
27dc-37.10(test owulacyjny+)
28dc-37.00(dzisiejsza)
Dziewczynki mam szanse na dzidziusia ? Śluz od wcczoraj kremowy i bialy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AguniaLenka wrote:Ginekolog powiedziała ze pozytyw wychodzi24godziny przes owulacjai dwaa dni po owulacji potem nas trzeci negatyw i tak mi wyszlo.a temperatura utrzymuje sie powyżej 37stopni
Pozostaje czekać na jutrzejsza wizytę.
Ps. czy wy tez tak macie ze jak spicie dluzej to tempka jest wyzsza?
Zbadalam sie standardowo w sroku nocy i poszlam dalej spac, a kolo 9 mialam juz duzo wyzsza tempke, z ciekawosci zmieryzlam teraz po 10 i byla jeszcze wyzsza a nadal leze w lozku i w sumie nic nie robilam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 10:44
Kocham Cię córeczko ❤
Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤ -
nick nieaktualnyU ciebie owulacja nie potwierdzona moze się zmienić. Dzis przez telefon od poloznej dowiedziałam sie co to gin powiedziała . Testy owulacyjne powinny wyjść tak: Dzień przed owulacja pozytyw w dniu owulacji pozytyw i po niej dwa dni a trzeci negatyw bo to dzień nie plodny juz.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyana909 wrote:Gdyby tak było to może tłumaczyło by to mój mały skok tempki i dalej pozytywny test bo bałam się ze jak owu była to test powinien być negatywny. Hmm ja myślę że ciężko u mnie określić dokładnie owu na podstawie tempki bo trochę jednak ten zastrzyk zaingerowal w zamysły mojego organizmu może wczoraj szykował się spadek a tu nagle zastrzyk i bach! Po ptakach
Pozostaje czekać na jutrzejsza wizytę.
Ps. czy wy tez tak macie ze jak spicie dluzej to tempka jest wyzsza?
Zbadalam sie standardowo w sroku nocy i poszlam dalej spac, a kolo 9 mialam juz duzo wyzsza tempke, z ciekawosci zmieryzlam teraz po 10 i byla jeszcze wyzsza a nadal leze w lozku i w sumie nic nie robilam.
Kochana nis ważne co sie dzieje mierz zawsze o tej samej godzinie i w tym ssamym miejscu ja mierze codziennie o 6.30 lub o6.00 moze być taaki odstęp pól godzinny ale najlepiej o dokładnej i w pochwie. Zeby byly wiarygodne nie wstawaj i nie ruszaj się za mocno spij z termometrem pod poduszką zebt byly wiarygodne i niw zakłócone -
spokojnie mierze juz dwa miesiace i trzymam sie wszystkich zasad, w sumie nie bardzo mnie interesuje czy ta owu byla wczoraj rano, czy wieczorem czy moze dzis rano, oby byla jutro sie okaze czy ją przeszlam po prostu, bo miedzy wizytami mina 3 dni i dokladnie pewnie tego nie okreslimy.Kocham Cię córeczko ❤
Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤ -
nick nieaktualny