X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • lu.iza Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfina wrote:
    Hej jestem tu nowa :) proszę o interpretację mojego cyklu czy udało nam się.
    Temperatura spada troche jak na miesiączkę, a jak długie masz cykle?

qb3cl6d8iexq5cc7.png
    m3sxc6edpjlusky4.png
  • AgataR Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Efina niestety nikt jest w stanie powiedziec Ci czy sie udalo czy nie nawet jesli ma sie ksiazkowe cykle, temperatury itp. To jest wlasnie ta magia na ktora sie czeka ❤ owulacja byla wiec pozostaje Ci czekac :)
    Lu.iza Twoj wykres nie wyglada na owulacyjny niestety.

lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
    Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*)
  • Elfina Nowa

Wysłany: 11 listopada 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cykle mam 30-33

• lu.iza Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie zastanawiam sie nad owulacja czy była... niby skok byl i temperatury utrzymują sie powyżej tej linii ale jakos dziwnie skaczą co 3 dzien...

Mnie sie jednak wydaje ze owulacja byla

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 08:50

qb3cl6d8iexq5cc7.png
    m3sxc6edpjlusky4.png
  • lu.iza Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfina wrote:
    Cykle mam 30-33
    Wydaje mi sie ze mozesz spodziewać sie @ niestety :(

qb3cl6d8iexq5cc7.png
    m3sxc6edpjlusky4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Temperatury .
    12dc-36.9
    13dc-37.10
    14dc-36.60
    15dc-36.65
    16dc-36.60
    17dc-37.00
    18dc-36.80
    19fc-36.70
    20dc-36.45
    21dc-36.75
    22dc-37.15
    23dc-36.95
    24dc-37.00(test owulacyjny+)
    25dc-36.80(test owulacyjny+)-(potwierdzenie owulacji)
    26dc-37.40(test owulacyjny+)
    27dc-37.10(test owulacyjny+)
    28dc-37.00(dzisiejsza)
    Dziewczynki mam szanse na dzidziusia ? Śluz od wcczoraj kremowy i bialy

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cykle mam zazwyczaj 35-38dniowe.

• lu.iza Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata, wiem.. ale nawet te niższe sa wyższe od tych w pierwszej fazie

qb3cl6d8iexq5cc7.png
    m3sxc6edpjlusky4.png
  • AgataR Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie usunelam ta wiadomosc :) wiesz co trzymam kciuki :)

lu.iza lubi tę wiadomość

lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
    Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*)
  • lu.iza Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgninoaLenka, przez 4 dni masz pozytywny test owulacyjny, tzn obie kreski sa tak samo ciemne? Test owulacyjny czyta sie inaczej niz coazaowy

qb3cl6d8iexq5cc7.png
    m3sxc6edpjlusky4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak takie same byly ciemne dzisiaj juz negatywny wyszedl

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozytywny miałam dzień przed owulacja,w dniu owulaacji , w pierwszym w drugim dni po owulaacji na trzeci dzień czyli dzisiaj wyszedł negatyw

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginekolog powiedziała ze pozytyw wychodzi24godziny przes owulacjai dwaa dni po owulacji potem nas trzeci negatyw i tak mi wyszlo.a temperatura utrzymuje sie powyżej 37stopni

• ana909 Ekspertka

Wysłany: 11 listopada 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AguniaLenka wrote:
    Ginekolog powiedziała ze pozytyw wychodzi24godziny przes owulacjai dwaa dni po owulacji potem nas trzeci negatyw i tak mi wyszlo.a temperatura utrzymuje sie powyżej 37stopni
    Gdyby tak było to może tłumaczyło by to mój mały skok tempki i dalej pozytywny test :-) bo bałam się ze jak owu była to test powinien być negatywny. Hmm ja myślę że ciężko u mnie określić dokładnie owu na podstawie tempki bo trochę jednak ten zastrzyk zaingerowal w zamysły mojego organizmu :-) może wczoraj szykował się spadek a tu nagle zastrzyk i bach! Po ptakach
    Pozostaje czekać na jutrzejsza wizytę.

Ps. czy wy tez tak macie ze jak spicie dluzej to tempka jest wyzsza?
    Zbadalam sie standardowo w sroku nocy i poszlam dalej spac, a kolo 9 mialam juz duzo wyzsza tempke, z ciekawosci zmieryzlam teraz po 10 i byla jeszcze wyzsza a nadal leze w lozku i w sumie nic nie robilam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 10:44

Kocham Cię córeczko ❤
    Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U ciebie owulacja nie potwierdzona moze się zmienić. Dzis przez telefon od poloznej dowiedziałam sie co to gin powiedziała . Testy owulacyjne powinny wyjść tak: Dzień przed owulacja pozytyw w dniu owulacji pozytyw i po niej dwa dni a trzeci negatyw bo to dzień nie plodny juz.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi owulacja zmienilas sie trzy razy aż w końcu została potwierdzona i testami temperatura i śluzem. Po owulacji powinien byc kremowy białawy lub żółtawy nas drugi trzeci dzień

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ana909 wrote:
    Gdyby tak było to może tłumaczyło by to mój mały skok tempki i dalej pozytywny test :-) bo bałam się ze jak owu była to test powinien być negatywny. Hmm ja myślę że ciężko u mnie określić dokładnie owu na podstawie tempki bo trochę jednak ten zastrzyk zaingerowal w zamysły mojego organizmu :-) może wczoraj szykował się spadek a tu nagle zastrzyk i bach! Po ptakach
    Pozostaje czekać na jutrzejsza wizytę.

Ps. czy wy tez tak macie ze jak spicie dluzej to tempka jest wyzsza?
    Zbadalam sie standardowo w sroku nocy i poszlam dalej spac, a kolo 9 mialam juz duzo wyzsza tempke, z ciekawosci zmieryzlam teraz po 10 i byla jeszcze wyzsza a nadal leze w lozku i w sumie nic nie robilam.

Kochana nis ważne co sie dzieje mierz zawsze o tej samej godzinie i w tym ssamym miejscu ja mierze codziennie o 6.30 lub o6.00 moze być taaki odstęp pól godzinny ale najlepiej o dokładnej i w pochwie. Zeby byly wiarygodne nie wstawaj i nie ruszaj się za mocno spij z termometrem pod poduszką zebt byly wiarygodne i niw zakłócone

• ana909 Ekspertka

Wysłany: 11 listopada 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spokojnie mierze juz dwa miesiace i trzymam sie wszystkich zasad, w sumie nie bardzo mnie interesuje czy ta owu byla wczoraj rano, czy wieczorem czy moze dzis rano, oby byla :) jutro sie okaze czy ją przeszlam po prostu, bo miedzy wizytami mina 3 dni i dokladnie pewnie tego nie okreslimy.

Kocham Cię córeczko ❤
    Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AguniaLenka wrote:
    Po owulacji powinien byc kremowy białawy lub żółtawy nas drugi trzeci dzień

tak ale nie przejmujcie sie jak go nie macie. u mnie nie bylo ani sluzu ani testow pozytywnych a ciaza jest ;)

tylko ja lubi tę wiadomość

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadzam sie z toba nowatorka

‹‹ 494 495 496 497 498 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ