Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
donia 90 wrote:zrobiłam dzisiaj w 22 dpo progesteron i mam 17,50 to dobry wynik czy za niski? Jest szansa na ciąże?
Przy takim wyniki już ciąże były jest ok
Ksosia, cykl potrafi się rozregulować i któryś z kolei odbiega od pozostałych. Na moje niewprawne oko teraz owu pokazuje dobrze owulację (biorąc pod uwagę tempki). -
nick nieaktualnylittleladybird wrote:Przy takim wyniki już ciąże były jest ok
Ksosia, cykl potrafi się rozregulować i któryś z kolei odbiega od pozostałych. Na moje niewprawne oko teraz owu pokazuje dobrze owulację (biorąc pod uwagę tempki).
To jak myślisz jeszcze powtórzyć badanie tak za parę dni? Bo ja jestem dopiero 6dpo owu to by już wskazywało na ciąże? -
ana909 wrote:6 dni to chyba za mało nawet na najczulszy test.
A ja powtarzam prośbę o zerkniecie na mój wykres i czy mogę te tempki uznać za skok po owu. No i który test z apteki ma czułość 5?
Ana ja bym jeszcze poczekała jakies dwa dni jak będą tempki rosły( bo teraz od wczorajszej wzrosło o ponad stopen) to wtedy bedziesz wiedziała tym bardziej, że miałaś monitoring
A o której godz będziesz miała kolejny monitoring?
Co do testów to nie wiem ale zawsze mozesz sie zapytac w aptece
tylko ja lubi tę wiadomość
-
Staram się myśleć ze jak nie ten cykl to następny mając owulacje co miesiąc mam znacznie większe szanse niż mając jedną na kilka miesięcy. To dużo teraz, jeśli owu była, trzeba czekać aż dwa tygodnie. Szmat czasuKocham Cię córeczko ❤
Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤ -
Witam. Jestem tutaj nowa staram się od roku intensywnie a tak ogólnie to 3 lata bez nacisku wiec po roku byłam u ginekologa stwierdził że tak się zdarza kazał się starać dalej ze każda para może się starać nawet dwa lata...niestety nic... Wiec w tym roku trafiłam do endokrynolog oraz ginekologa badania i od czerwca biorę leki na tarczyce a od tego miesiąca z bromergon wiec zobaczymy jak to będzie...Troszkę tracę nadzieje. Sorki za tyle pisania ale musiałam się wygadac.
-
nick nieaktualnyMadusia wrote:Witam. Jestem tutaj nowa staram się od roku intensywnie a tak ogólnie to 3 lata bez nacisku wiec po roku byłam u ginekologa stwierdził że tak się zdarza kazał się starać dalej ze każda para może się starać nawet dwa lata...niestety nic... Wiec w tym roku trafiłam do endokrynolog oraz ginekologa badania i od czerwca biorę leki na tarczyce a od tego miesiąca z bromergon wiec zobaczymy jak to będzie...Troszkę tracę nadzieje. Sorki za tyle pisania ale musiałam się wygadac.
-
luiza moze to implantacja zarodka?
Dziewczyny ja juz po monitoringu, owu byla :jupi: lekarz pokazal strzępki pęcherzyka i plyn w zatoce takze teraz tylko wola nieba czy sie uda zaciążyć. Wierze w cuda i mam nadzieje w swieta podzielisc sie z rodzina dobra nowinaOwieczkaaaJo, lu.iza lubią tę wiadomość
Kocham Cię córeczko ❤
Kochane mam prośbę! Czy mój dzisiejszy duży spadek temperatury świadczy, że @ już blisko? Niby jestem na tym forum już długo długo, ale jak przychodzi do racjonalnej oceny mojej sytuacji, to jednak nadzieja i emocje biorą górę, i wciąż się łudzę... Co myślicie? Pozdrawiam25cs -12.10.16 8t4dc >tęsknię< co dzień bardziej
-
Lili87 wrote:Kochane mam prośbę! Czy mój dzisiejszy duży spadek temperatury świadczy, że @ już blisko? Niby jestem na tym forum już długo długo, ale jak przychodzi do racjonalnej oceny mojej sytuacji, to jednak nadzieja i emocje biorą górę, i wciąż się łudzę... Co myślicie? Pozdrawiam
tylko ja, Lili87 lubią tę wiadomość
-
cześć dziewczyny jestem tutaj nowa. Chciałabym abyście zobaczyły mój wykres i powiedziały co o nim myślicie. Będę wam bardzo wdzięczna
https://ovufriend.pl/graph/2cd714c16d2ff912edc8a8e92a2c4075Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 08:35
-
nowatorka wrote:To moze byc zagniezdzenie. Ja w okolicach wlasnie mojego spadku- zagniezdzenia czulam lekkie zawroty glowy, trwalo to chwile ale bylo dziwneKocham Cię córeczko ❤
nick nieaktualnyLili87 wrote:Kochane mam prośbę! Czy mój dzisiejszy duży spadek temperatury świadczy, że @ już blisko? Niby jestem na tym forum już długo długo, ale jak przychodzi do racjonalnej oceny mojej sytuacji, to jednak nadzieja i emocje biorą górę, i wciąż się łudzę... Co myślicie? Pozdrawiam
Nowatorka kochana jak sie czujecie ? zaczęły sie te najbardziej znane dolegliwosci ? typu wiszenie nad wc,spanie na stojaco ,wsuwanie czekolady po nocach ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 09:57
Lili87 lubi tę wiadomość