Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Donia, ten Twój spadek to nie spadek z resztą to czy on jest w tym czasie kiedy jest możliwość implantacji to nie znaczy ze faktycznie to jest to. Ja tak miałam a ciąży nie było. Albo może dojść do zagnieżdżenia a nie być spadku w ogóle nie kierujcie się tym dziewczyny. Ja wiem ze bardzo chcecie, my też ale będzie wtedy kiedy ma być. Nie ma co swirowac czy wariowac. Będzie to będzie mierzcie po prostu temperaturę, jeżeli będzie dalej wysoka w dzień okresu albo nawet po terminie to wtedy można podejrzewać i robić testa
-
nick nieaktualnyblack.devile wrote:Donia, ten Twój spadek to nie spadek z resztą to czy on jest w tym czasie kiedy jest możliwość implantacji to nie znaczy ze faktycznie to jest to. Ja tak miałam a ciąży nie było. Albo może dojść do zagnieżdżenia a nie być spadku w ogóle nie kierujcie się tym dziewczyny. Ja wiem ze bardzo chcecie, my też ale będzie wtedy kiedy ma być. Nie ma co swirowac czy wariowac. Będzie to będzie mierzcie po prostu temperaturę, jeżeli będzie dalej wysoka w dzień okresu albo nawet po terminie to wtedy można podejrzewać i robić testa
Masz rację, że też jest tak, że wcale ten spadek nie musi być a doszło do zagnieżdżenia Najlepiej właśnie patrzeć na temp, jak się będzie utrzymywać po @ to jest już jakiś znak. Ja robię betę we wtorek czyli w 11dpo Powinno starczyć już prawda? -
a ja nie wiem w koncu czy bede robic test czy nie, ostatnio zarzekalam sie ze poczekam do @ albo do ewentualnych objawow, a teraz najchetniej kupilabym najczulszy test i zrobila za gora 5 dni pocieszam sie ze mam teraz 4 dni wolnego i szybko mi zleci.
Dla mnie taka temperatura jak dzisiaj rano to taka nowosc! A teraz mam 37,17 hardcore heheKocham Cię córeczko ❤
Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤ -
Hej Dziewczyny Czy mogłybyście pomóc w interpretacji wykresu, ponieważ mierzę temperatury dopiero przez jeden cykl i jakoś nic z tego nie rozumiem Martwię się, że chyba nie mam owulacji, bo jakoś żadnego skoku nie widzę.
https://ovufriend.pl/graph/1a8837b51a56eb7f480452d3835235b6 -
Madzia3117 wrote:Hej Dziewczyny Czy mogłybyście pomóc w interpretacji wykresu, ponieważ mierzę temperatury dopiero przez jeden cykl i jakoś nic z tego nie rozumiem Martwię się, że chyba nie mam owulacji, bo jakoś żadnego skoku nie widzę.
https://ovufriend.pl/graph/1a8837b51a56eb7f480452d3835235b6Kocham Cię córeczko ❤
donia 90 wrote:Masz rację, że też jest tak, że wcale ten spadek nie musi być a doszło do zagnieżdżenia Najlepiej właśnie patrzeć na temp, jak się będzie utrzymywać po @ to jest już jakiś znak. Ja robię betę we wtorek czyli w 11dpo Powinno starczyć już prawda?
Donia kiedy masz termin @? Robienie bety przed terminem mija się z celem. Bete robimy kiedy istnieje podejrzenia ciazy = spóźnia się @ lub test wyszedł pozytywny.
Wcześniej to jest tylko wyrzucenie kasy w błoto.
Jeśli mogę zapytać toczemu aż tak szybko chcesz wiedzieć, że się udało? -
Madzia3117 wrote:Moje cykle trwają tak około 32-34. Czasami zdarza się dłuższy.
Moje normalne cykle trwaja 31 dni i owulacje mam wtedy 17dc a jesli byly dluzsze to okazywaly sie bezowulacyjne.Kocham Cię córeczko ❤
Ana909, biorąc pod uwagę moje objawy to faktycznie mogę zakładać, że w tych dniach powinna być owulacja. Brzuch bolał mnie tak jak zawsze, tak samo plecy. Jedyne czego nie było to wrażliwości i lekkiego bólu piersi, co zdarza się praktycznie co miesiąc. Od wczoraj znów mam lekkie pobolewanie w dole brzucha i czuję takie jakby napięcie. W lipcu zdarzył mi się 37 dniowy cykl, ale wtedy nie mierzyłam temperatury i nie mam pojęcia czy owulacja była. Zawsze sądziłam, że tak, a teraz kiedy staramy się z mężem o dziecko to wszystko się skomplikowało
-
https://ovufriend.pl/graph/619b9a7c506b8a97326dcbab8c67a116
Jak myślicie, była już u mnie owu??Kicia92
-
Madzia3117 wrote:Ana909, biorąc pod uwagę moje objawy to faktycznie mogę zakładać, że w tych dniach powinna być owulacja. Brzuch bolał mnie tak jak zawsze, tak samo plecy. Jedyne czego nie było to wrażliwości i lekkiego bólu piersi, co zdarza się praktycznie co miesiąc. Od wczoraj znów mam lekkie pobolewanie w dole brzucha i czuję takie jakby napięcie. W lipcu zdarzył mi się 37 dniowy cykl, ale wtedy nie mierzyłam temperatury i nie mam pojęcia czy owulacja była. Zawsze sądziłam, że tak, a teraz kiedy staramy się z mężem o dziecko to wszystko się skomplikowało
Kocham Cię córeczko ❤
ana909 wrote:Ja miesiąc temu miałam idealne objawy, byłam w domu wiec nic nie odciągało mojej uwagi od obserwacji wiec czułam lekki ból, klucie jajnika, test wyszedł pozytywny. Nawet bolały mnie plecy i miałam lekkie mdłości. A tu zonk, cykl bez owu trwający 8 dni dłużej niż zawsze. Także nigdy nic nie wiadomo. Może po prostu pęcherzyk nie pękł a może nawet go nie było.
Oh, żeby to wszystko było takie proste... Mam nadzieję tylko, że to taki jednorazowy psikus i wszystko wróci do normy Dalej będę mierzyć temperaturę i prowadzić obserwacje. Mam tylko nadzieję, że z czasem będzie to już łatwiejsze. -
nick nieaktualnyHej dziewczynki . Mój wykres jest ładny od trzech dni ta sama tempka ale jak dotykam tam w środku szyjki ona pobolewa czy to normalne ? Mam lekkie bole podbrzusza i sutków okropnie wrażliwe i brązowe. Blizny tez zmienily kolor na ciemniejszy i rozstepy co to oznacza?
AgataR lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyElza :) wrote:Donia kiedy masz termin @? Robienie bety przed terminem mija się z celem. Bete robimy kiedy istnieje podejrzenia ciazy = spóźnia się @ lub test wyszedł pozytywny.
Wcześniej to jest tylko wyrzucenie kasy w błoto.
Jeśli mogę zapytać toczemu aż tak szybko chcesz wiedzieć, że się udało?
Mam dostać @ 20-21. Bo jestem ciekawa. Dziewczyny tez robią wcześniej. Nie trzeba robić w dniu @ bo np w 11dpo juz wyjdzie bo z krwi wcześniej wyjdzie -
donia 90 wrote:Mam dostać @ 20-21. Bo jestem ciekawa. Dziewczyny tez robią wcześniej. Nie trzeba robić w dniu @ bo np w 11dpo juz wyjdzie bo z krwi wcześniej wyjdzie
Dziewczyny robią wcześniej jak muszą zacząć brać leki lub je odstawić.
Jeśli nie żal Tobie pieniędzy to pewnie możesz zrobić. -
AguniaLenka wrote:Jestem 6dpo i tempka od owulacji to:
22dzien owulacja-36.80, 23dpo-37.40, 24dpo-37.10, 25dpo-37.00, 26dpo-37.10, 27dpo-37.10 , 28dpo-37.10.Kocham Cię córeczko ❤
Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤