Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • ana909 Ekspertka

Wysłany: 15 listopada 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiesz ja mam mdlosci lekkie dzis 4/5dpo ale to za wczesnie na taki objaw, raczej stawiam na zjedzenie czegos niedobrego :P testy owu czesto wychodza pozytywne po owulacji, to tez o niczym moze nie siwadczyc, a moze swiadczyc tez o ciazy.

Kocham Cię córeczko ❤
    Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤
  • OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia3117 wrote:
    Tak, to jest mój pierwszy wykres :) Oby teraz było już tylko lepiej! Co prawda najwięcej problemów sprawia szyjka, ale mam nadzieje że z czasem i tego się nauczę ;)

No ja też myslałam, że ją "ogarnełam" a w tym cyklu lipa :D
    ja chciałam zmielic siemie ale niestety mlynek nie daje rady:P

• sia Przyjaciółka

Wysłany: 15 listopada 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W poprzedniej ciąży też mnie wcześnie mdlić zaczęło. Od jedzenia raczej to nie jest :/. Testu ciążowego nie kupuje czekam do piątku-soboty.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2015, 21:07

1kk0x1hpe17u1349.png
  • sia Przyjaciółka

Wysłany: 15 listopada 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OwieczkaaaJo wrote:
    No ja też myslałam, że ją "ogarnełam" a w tym cyklu lipa :D
    ja chciałam zmielic siemie ale niestety mlynek nie daje rady:P

Ja siemię blenderem traktowałam :P. Tylko w jakimś wyższym naczynku trzeba to robić, bo ja wzięłam kubek i siemię latało po kuchni.

1kk0x1hpe17u1349.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sia ja tez patrzę w piatek co tam u mnie ale nie testuje tylko ide na betę :) @ piatek badz sobota a narazie żadnych objawów ciążowych ani na zblizajaca sie @. Miałam dzisiaj takie dziwne skurcze brzucha kolo pępka po prawej strone, wiecie co to moglo byc? Miała ktoras z Was?

• black.devile Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widze ze coraz wiecej dziewczyn ma teraz dziwne cykle :P ja nawet nie wiem czy mogla byc ta owulacja.. dziwnie od poczatku cyklu mam wyzsze tempki... tzn srednie.. bo powinny byc 36.3 - 36.4 a nie 36.7 ... ahhh juz mnie wszystko dobija troche :(

• sia Przyjaciółka

Wysłany: 15 listopada 2015, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    donia 90 wrote:
    Sia ja tez patrzę w piatek co tam u mnie ale nie testuje tylko ide na betę :) @ piatek badz sobota a narazie żadnych objawów ciążowych ani na zblizajaca sie @. Miałam dzisiaj takie dziwne skurcze brzucha kolo pępka po prawej strone, wiecie co to moglo byc? Miała ktoras z Was?

Ja zrobię test sikany :P. Chyba ze temp zacznie spadać to sobie daruję. W ogóle ten cykl krotszy się zapowiada, albo trzecia faza mi sie wydłużyła jakimś sposobem. Zawsze miałam 11wyższych temp i @ przychodzila. A cykle 31-35.

1kk0x1hpe17u1349.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2015, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sia wrote:
    Ja zrobię test sikany :P. Chyba ze temp zacznie spadać to sobie daruję. W ogóle ten cykl krotszy się zapowiada, albo trzecia faza mi sie wydłużyła jakimś sposobem. Zawsze miałam 11wyższych temp i @ przychodzila. A cykle 31-35.

Ja wcześniejszy cykl to miałam temp podobna do tej. Spadku nie miałam dużego, a w dzień @ mi dopiero spadła ale miałam wcześniej bóle podbrzusza i dwa dni plamienia (temp wysoka) a po tych plamieniach @ ( temp spadła). Liczę na ten cykl :)

• ana909 Ekspertka

Wysłany: 15 listopada 2015, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    donia nie obraz sie ale na prawde z Tą betą to przesadzasz :) moja znajoma stara się juz 3 lata i jakby tak miala bete robic co miesiac to po pierwsze chybaby zbankrutowala, po drugie by zwariowała. Beta to badanie dla osob ktore wlasnie maja jakies leki brac/odstawic albo kiedy sprawdza się prawidlowy przyrost hcg. Do zwyklego potwierdzenia ciazy wystarczy czuly test z moczu... Wiem ze jestes ciekawa, ja w 1cs zrobilam chyba az 3 testy sikane, w drugim i trzecim juz po 1 a teraz mialam wcale nie robic, ale akurat mam dentyste i do znieczulenia musze wiedziec czy cos jest na rzeczy. Tak bez przyczyny to na prawde jest glupota i nakrecanie się. A skurcze koło pępka... no do macicy to troche za daleko.

sia skoro mialas mdłości tak szybko to życzę zieloności jak najbardziej :) i Tobie i sobie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2015, 23:51

Kocham Cię córeczko ❤
  • black.devile Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 01:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez uważam ze za bardzo się nakrecacie. Juz pisałam to nie raz i widzę że i tak myślicie tak samo więc nie będę na siłę próbowała. Ale z czasem to faktycznie zwariujecie przez to wszystko, trochę dystansu dziewczyny

• ana909 Ekspertka

Wysłany: 16 listopada 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaliczyłam dwa spadki od wczoraj i trochę mnie to martwi, mam nadzieje ze jutro znowu pójdzie w górę :-(

Kocham Cię córeczko ❤
  • sia Przyjaciółka

Wysłany: 16 listopada 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ana909 wrote:
    sia skoro mialas mdłości tak szybko to życzę zieloności jak najbardziej :) i Tobie i sobie :D

Z drugiej strony nie chce mi się wierzyć że by mi się udało zajść w ciąże. Czekam na koniec tyg i być może sprawa będzie jasna.

1kk0x1hpe17u1349.png
  • Misia875 Przyjaciółka

Wysłany: 16 listopada 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co myślicie o moim wykresie??

https://ovufriend.pl/graph/2cd714c16d2ff912edc8a8e92a2c4075

2cd714c16d2ff912edc8a8e92a2c4075.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 08:43

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak się rozpisałam a tylko to sie wczytało?
    To jeszcze raz. Tempka urosła okres powinien być albo wczoraj albo 18listopada. Mam nieregularne . Ciągle ćmi mnie w podbrzuszu i piersi wrażliwe a do tego bardzo jasna kreska od pępka w dół sie pojawiła i ciemnieje a rozstępy na piersiach i brzuchu tez przyciemniały. Kiedy tescik zrobić najlepiej jestem 8dpo .

• sia Przyjaciółka

Wysłany: 16 listopada 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teoretycznie test powinno sie robić najwcześniej w dniu spodziewanej miesiączki. Poczekaj jeszcze ze 2 dni i zrób z porannego moczu. Mnie w pierwszej ciąży też brzuch bolał jak na okres, czekałam i czekałam na niego i się nie doczekałam.

1kk0x1hpe17u1349.png
  • ana909 Ekspertka

Wysłany: 16 listopada 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AguniaLenka jakim cudem wczoraj w 7dpo miałabyś mieć termin @? To chyba trochę za wcześnie, 10dpo to też wcześnie chyba że masz krótka fazę lutealna. Ale to ciąży nie sprzyja akurat.

Kocham Cię córeczko ❤
  • ana909 Ekspertka

Wysłany: 16 listopada 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sia wrote:
    Teoretycznie test powinno sie robić najwcześniej w dniu spodziewanej miesiączki. Poczekaj jeszcze ze 2 dni i zrób z porannego moczu. Mnie w pierwszej ciąży też brzuch bolał jak na okres, czekałam i czekałam na niego i się nie doczekałam.
    Bo to też objaw ciąży :-) śmieszne jest to jak nasz organizm z nami igra i daje te same objawy na różne dolegliwości :-)

Kocham Cię córeczko ❤
  • ChudaRuda Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny za bardzo się nakrecacie. Każdy ból lub jego zmiana nie oznacza ciąży!

black.devile lubi tę wiadomość

Gameta , starania od 2012 r.
    Jagna <3

klz9df9h8ryk9xex.png[/url]
  • ana909 Ekspertka

Wysłany: 16 listopada 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiedzie mi, śluz wyglądający jak mleko tzn i kolor i konsystencja, uznać za kremowy czy wodnisty?

Kocham Cię córeczko ❤
‹‹ 500 501 502 503 504 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ