Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
wiesz ja mam mdlosci lekkie dzis 4/5dpo ale to za wczesnie na taki objaw, raczej stawiam na zjedzenie czegos niedobrego testy owu czesto wychodza pozytywne po owulacji, to tez o niczym moze nie siwadczyc, a moze swiadczyc tez o ciazy.Kocham Cię córeczko ❤
Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤ -
Madzia3117 wrote:Tak, to jest mój pierwszy wykres Oby teraz było już tylko lepiej! Co prawda najwięcej problemów sprawia szyjka, ale mam nadzieje że z czasem i tego się nauczę
No ja też myslałam, że ją "ogarnełam" a w tym cyklu lipa
ja chciałam zmielic siemie ale niestety mlynek nie daje rady:P -
OwieczkaaaJo wrote:No ja też myslałam, że ją "ogarnełam" a w tym cyklu lipa
ja chciałam zmielic siemie ale niestety mlynek nie daje rady:P
Ja siemię blenderem traktowałam . Tylko w jakimś wyższym naczynku trzeba to robić, bo ja wzięłam kubek i siemię latało po kuchni. -
nick nieaktualnySia ja tez patrzę w piatek co tam u mnie ale nie testuje tylko ide na betę @ piatek badz sobota a narazie żadnych objawów ciążowych ani na zblizajaca sie @. Miałam dzisiaj takie dziwne skurcze brzucha kolo pępka po prawej strone, wiecie co to moglo byc? Miała ktoras z Was?
-
donia 90 wrote:Sia ja tez patrzę w piatek co tam u mnie ale nie testuje tylko ide na betę @ piatek badz sobota a narazie żadnych objawów ciążowych ani na zblizajaca sie @. Miałam dzisiaj takie dziwne skurcze brzucha kolo pępka po prawej strone, wiecie co to moglo byc? Miała ktoras z Was?
Ja zrobię test sikany . Chyba ze temp zacznie spadać to sobie daruję. W ogóle ten cykl krotszy się zapowiada, albo trzecia faza mi sie wydłużyła jakimś sposobem. Zawsze miałam 11wyższych temp i @ przychodzila. A cykle 31-35. -
nick nieaktualnysia wrote:Ja zrobię test sikany . Chyba ze temp zacznie spadać to sobie daruję. W ogóle ten cykl krotszy się zapowiada, albo trzecia faza mi sie wydłużyła jakimś sposobem. Zawsze miałam 11wyższych temp i @ przychodzila. A cykle 31-35.
Ja wcześniejszy cykl to miałam temp podobna do tej. Spadku nie miałam dużego, a w dzień @ mi dopiero spadła ale miałam wcześniej bóle podbrzusza i dwa dni plamienia (temp wysoka) a po tych plamieniach @ ( temp spadła). Liczę na ten cykl -
donia nie obraz sie ale na prawde z Tą betą to przesadzasz moja znajoma stara się juz 3 lata i jakby tak miala bete robic co miesiac to po pierwsze chybaby zbankrutowala, po drugie by zwariowała. Beta to badanie dla osob ktore wlasnie maja jakies leki brac/odstawic albo kiedy sprawdza się prawidlowy przyrost hcg. Do zwyklego potwierdzenia ciazy wystarczy czuly test z moczu... Wiem ze jestes ciekawa, ja w 1cs zrobilam chyba az 3 testy sikane, w drugim i trzecim juz po 1 a teraz mialam wcale nie robic, ale akurat mam dentyste i do znieczulenia musze wiedziec czy cos jest na rzeczy. Tak bez przyczyny to na prawde jest glupota i nakrecanie się. A skurcze koło pępka... no do macicy to troche za daleko.
sia skoro mialas mdłości tak szybko to życzę zieloności jak najbardziej i Tobie i sobieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2015, 23:51
Kocham Cię córeczko ❤
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 08:43
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak się rozpisałam a tylko to sie wczytało?
To jeszcze raz. Tempka urosła okres powinien być albo wczoraj albo 18listopada. Mam nieregularne . Ciągle ćmi mnie w podbrzuszu i piersi wrażliwe a do tego bardzo jasna kreska od pępka w dół sie pojawiła i ciemnieje a rozstępy na piersiach i brzuchu tez przyciemniały. Kiedy tescik zrobić najlepiej jestem 8dpo . -
AguniaLenka jakim cudem wczoraj w 7dpo miałabyś mieć termin @? To chyba trochę za wcześnie, 10dpo to też wcześnie chyba że masz krótka fazę lutealna. Ale to ciąży nie sprzyja akurat.Kocham Cię córeczko ❤
sia wrote:Teoretycznie test powinno sie robić najwcześniej w dniu spodziewanej miesiączki. Poczekaj jeszcze ze 2 dni i zrób z porannego moczu. Mnie w pierwszej ciąży też brzuch bolał jak na okres, czekałam i czekałam na niego i się nie doczekałam.Kocham Cię córeczko ❤
Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤