Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW czasie przyjmowania antykoncepcji plastry evra cykl trwal 28dni gdy przestalam z tego korzystać byly cykle 35dni zawsze miałam późna owulacje po 20dniu cyklu . Ostatni cykl trwal 44dni przez torbiel ale miesiączka przyszls sama bez wywolywania a torbiel zniknął.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Testy nie świadczą o przebytej owulacji. Poza tym dziewczyny z ciąży często mają wodnisty śluz a nawet rozciągliwy.
Maciejowa zawsze mam z tym problem bo kiedyś wydawało mi się ze wodnisty to jak woda - przezroczysty. W czasie dni płodnych miałam taki białawy właśnie zanim zrobił się rozciągliwy, tylko teraz jest nawet mocniej biały ale ani lepki ani kremowy. Dosłownie mlekoKocham Cię córeczko ❤
Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤ -
Wydaje mi się, że określenia z Ovu dotyczą konsystencji, nie koloru (suchy, lepki, rozciągliwy, wodnisty, kremowy). W sumie to aż dziwne, że przy takich możliwościach jakie ten system daje nie bierze się pod uwagę koloru śluzu.Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
Gwiazda38 wrote:dziewczyny czy to normalne aby przy wzroście temperatury, testy owulacyjne nic nie wskazywały ? temperatura poszła do góry a test pokazuje brak owulacjiAlicja- nasza księżniczka ur. 5.08.2016
Leszek- mały zbój ur. 13.12.2017 -
sia wrote:Ja siemię blenderem traktowałam . Tylko w jakimś wyższym naczynku trzeba to robić, bo ja wzięłam kubek i siemię latało po kuchni.
sia ja próbowałam w blenderze od córki taim do potraw i w normalnym, niestety miazga nie wyszła a niestety nie mam gdzie tu kupic mielonego .
Odpuszcze sobie siemię ale dzieki za info
-
Cześć dziewczyny. Bardzo proszę o pomoc w interpretacji mojego wykresu. To mój pierwszy cykl z pomiarem, mimo starań od kilku lat... Nie ma szans na ciążę przy takich tempkach, prawda?7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca.
-
Zaznaczyłas owulacje po monitoringu? Gin stwierdził pęknięcie pęcherzyka na 100%? Bo to wygląda na cykl bezowulacyjny. Moje tak wyglądają jak jej nie mam. Teraz miałam pierwszy raz jak mierze i u lekarza stwierdzonoa i od razu widać skok. Wiec chyba nic z tego....Kocham Cię córeczko ❤
Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤ -
Tak, na pewno była owulacja, miałam monitoring i było ciałko żółte...
Tylko dziwi mnie, że w ogóle nie mam skoku temperatury ani wzrostu... Nawet jak nie ma ciąży to przecież powinna rosnąć prawda?
Dziwne to wszystko, zobaczę jaki będzie kolejny cykl z pomiarem.
Dzięki za odpowiedź7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
no wlasnie powinna skoczyc, cialo żółte wydziela/produkuje/sprawia ze (niepotrzebne skreslic) progesteron dzieki ktoremu temperatura rosnie, moze powinnas zbadac ten hormon?
ahh a u mnie tempka wrocila do normy a juz sie wczoraj balam ze zacznie juz tylko spadac, aż sie malo mezowi wczoraj nie poryczalamKocham Cię córeczko ❤
Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤