Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
ja dostalam tylko jeden zastrzyk wiec 5000j. dzis jestem 6dpo a 4 i 5dpo mialam delikatne nudnosci, wczoraj też lekki ból w podbrzuszu, ktory wzielam za implantacje... dzis wszystko przeszlo a poczułam cycki, ale tylko przy dotyku lekko bolą. Wiedzialam ze dobrze robie nie robiąc sobie nadzieji, przynajmniej nie jestem jakos mocno rozczarowana ze to tylko wynik zastrzyku.Kocham Cię córeczko ❤
Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤ -
Ana909 a może Pregnyl swoją drogą, a prawdziwe objawy swoją drogą Nigdy nic nie wiadomo Tym bardziej, że miałaś małą dawkę.
Miałaś tyle serduszek, idealne skoki temperatury, jak najbardziej w tym cyklu może być zielona kropa! Trzymam kciuki!7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
moze ale nie musi, dwa miesiace temu tez mialam owu a z ciąży nici o wiele latwiej jest sie nie nastawiac jakos mocno bo wtedy rozczarowanie mniejsze. Na pewno jakies bedzie ale nie aż tak bolesne.Kocham Cię córeczko ❤
Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AguniaLenka wrote:Hej dziewczyny mam pytanie wykres ładny ale zrobiłam test przy 25wykrywa. Wyszla bardzo jasna kreska różowy cień czy to pozytywny? Jeszcze powtórzę w niedziele.
Jak widać kreskę, nawet słabo to chyba się udało powtórz test za dwa dni albo idź na betę. Trzymam kciukiNie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
nick nieaktualny
-
bergamotka wrote:
Chyba nie szkoda testy są wiarygodne więc jeśli nie odczytywalas wyniku po czasie wskazanym na opakowaniu to chyba bocian do Ciebie przyleciałNie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, wczoraj pytałam się o moje dziwne temperatury.
Mam wyniki progesteronu - 25,33 ng/ml - chyba dobrze, świadczy że owulacja się odbyła prawda? Czyli nie przejmować się moimi tempkami?
Gratuluję zaciążonym7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca.