Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
chyba tak, ja wlasciwie jeszcze sie nie znam
teraz zaciążone będą wakacyjne chyba mi dolegliwosci po pregnylu przechodzą, poza wysoką tempką czuję się calkiem normalnie, tylko mnie podbrzusze delikatnie ćmi. Dopiero 8dpo, Boże jak to się ciągnieKocham Cię córeczko ❤
Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤ -
Rocznik 94 hej dziewczyny mogła by któraś zerknąć na mój wykres i odpowiedzieć na moje pytanie ???? Chodzi o to że moje ostatnie cykle to 26 lub 27 dni , w obecnym cyklu test owulacyjny wyszedł pozytywny dziś czyli 17 dnia cyklu. Niewiem teraz czy faktycznie owulacja dopiero przede mną i coś dziś działać czy może już po owulacji a test ściemniac może; ) jak sądzicie?
-
nick nieaktualny
-
Marzena, może ten cykl będzie trochę dłuższy niż zazwyczaj, jak masz pozytywny test owu, to ja bym działała Zresztą widzę, że chyba już to zrobiłaś7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca.
-
czarnula majac owu w 11dc powinnas dostac @ okolo 25dc... a tempka w sumie na to wskazuje, wiec hmm nie wiem co powiedziec Chociaz mi ovu wyznaczył owulkę w zeszlym miesiacu a jej nie bylo. Wiec wszystko jest mozliwe
bermagotka gratuluję!Kocham Cię córeczko ❤
Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziewczy jak to jest ze piszecie np 4 cykl staran lub 6 i od razy juz stymulacja owulacji lekami lub monitoring ze wasi lekarze tak od razu działają moi a byłam u kilku każa się tarac rok i dopiero w tedy podejmą jakies dzialania...Starania od 06.2015
ON: 12.2015 - Wysoka prolaktyna 01.2016 - Morfologia 1% 07.2016 - Morfologia 3% 12.2016 - Morfologia 0% / Prolaktyna poniżej normy
ONA: Niski progesteron 02.2017 - Częściowe zarośnięcie jamy macicy, niedrożne jajowody 07.2017 - Laparoskopia (Lewy drożny) AMH 0,33 02.2018 ICSI -
nick nieaktualnyLucek475 wrote:dziewczy jak to jest ze piszecie np 4 cykl staran lub 6 i od razy juz stymulacja owulacji lekami lub monitoring ze wasi lekarze tak od razu działają moi a byłam u kilku każa się tarac rok i dopiero w tedy podejmą jakies dzialania...
Mam to samo!
Dziewczyny pomozcie mi rozstrzygnac zagadke mojego wykresu.
Najpierw wskazywal ze owu wystapila w 11dc...
Potem, ze w 23dc... Po 14 dniach rzekomej owulacji w 23d to cos wskazuje 33!!!!
Zawsze miesiaczke mialam maksymalnie 29dniowa!
Co sie dzieje...? -
Ksosia wrote:Mam to samo!
Dziewczyny pomozcie mi rozstrzygnac zagadke mojego wykresu.
Najpierw wskazywal ze owu wystapila w 11dc...
Potem, ze w 23dc... Po 14 dniach rzekomej owulacji w 23d to cos wskazuje 33!!!!
Zawsze miesiaczke mialam maksymalnie 29dniowa!
Co sie dzieje...?
Dobre pytanie... Jak dla mnie to jedna wielka zagadka, jestem ciekawa jak to widzą inne koleżanki.Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...