X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • ana909 Ekspertka

Wysłany: 19 listopada 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się! U mnie znów dziś spadek Ale wcale się tym nie martwię. Gratuluję pozytywów!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 21:28

Kocham Cię córeczko ❤
    Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤
  • *Czarna* Znajoma

Wysłany: 20 listopada 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tam dziewczyny ? :) Widzę dużo nowych osób i sporo też was ubyło ... Tyle mnie ominęło, że nie wiem czy dam radę to wszystko nadgonić.

ef5dd130ad103a678bf3d3090b0ad96a.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • lu.iza Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie nadrabiaj :) mow lepiej jak sie czujecie :)

qb3cl6d8iexq5cc7.png
    m3sxc6edpjlusky4.png
  • *Czarna* Znajoma

Wysłany: 20 listopada 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tam będę was zanudzać. Humorki dają się we znaki. Może nie tyle w sumie co humorki a znowu złapałam doła związanego z pobytem za granicą. Mieszkam tu już prawie 4 lata a dalej nie potrafię się zaaklimatyzować. Nie potrafię też zmienić swojego podejścia bo w sumie nigdy nie chciałam tu być i jestem tu bo muszę a nie dlatego, że chcę i coraz częściej mnie to przerasta. Coraz częściej płacze po kątach i coraz bardziej czuję, że nie mam już siły udawać przed wszystkimi, że jest ok kiedy nie jest. Byłam wychowywana w atmosferze rodzinnej i ciepłej i bardzo mi tego brakuje. Mój mąż został wychowany bardziej na zimno. Nawet ze świąt się już nie potrafię cieszyć bo wiem, że zjemy i każdy pójdzie do swojego pokoju i teściowa i męża rodzeństwo bo tak jest w sumie co roku. O ciąży nawet nie myślę, czasem z tego wszystkiego to nawet zapominam, że w ogóle w niej jestem. Jeszcze mąż mnie wczoraj dobił bo zapytał czy może iść na wigilię z pracy, oczywiście, że mu nie chcę zabraniać tylko znowu naszedł mnie ten smutek, że odkąd tu jestem tak naprawdę nigdzie ani razu nie wyszłam. Ciągle siedzę w domu, nie mam tu nikogo prócz męża i dziecka i siada mi to już na psychikę.... Czuję się po prostu samotna

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 09:34

• anusiak5 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny poradzcie mi co mam robic.w tym mc nie miało byc staran bo nie ma kiedy.4 listopada rozpoczełam prace jestem przemeczona i obołała.tego samego dnia rozpoczal mi sie nowy cykl.uznałam wiec że ten mc daje organizmowi do przyzwyczajenia sie do nowego rozkładu życia.ostatnie 3 dni gwałciłąbym męża gdybym miała na to czas bo sie mijamy i zmieniamy przy córce.widze że żbliża się owulka co czuje po sobie i bedzie w ciagu najbliższych dni.jednak tu jest problem nabawiłam sie infekcji i dostałam globulki macmiror complex 500 12 sztuk a potem 6 sztuk 2 na tydzien gynofloru.i nie wiem co mam robic bo na tych 1 pisze że sexu nie można.a ja mam chec jak nigdy a nie znosze gumek mam na nie uczulenie.czy podczas używania tych leków można te rzeczy i starania czy raczej nie.wiem że to głupie pytanie ale może jest tu któras co stosowała te leki

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • *Czarna* Znajoma

Wysłany: 20 listopada 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie używałam ale mysle ze jeżeli na ulotce napisane jest aby sie wstrzymać to lepiej tak zrobic. Nie bez powodu tak napisali. Oj biedna ... Dasz radę !! :)

• black.devile Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 00:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna, jestesmy z Toba <3 co by sie nie dzialo, wal smialo :)

anusiak, tez wydaje mi sie zeby sie powstrzymac :) pomysl sobie jaki fajny bedzie ten seks po takim czasie i jak bedziesz taka nakrecona :P

• Madusia Znajoma

Wysłany: 21 listopada 2015, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/thumb/ca15e693b38b7d9aa445bcc3dba7ca42.png. Mam jeszcze jakieś szanse???!!! To mój pierwszy cykl tutaj.

• 78beti Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje tym ktorym sie udało :)
    Dziewczyny czy mogla byc wczoraj u mnie owulacja ? Bylam wczoraj rano u lekarza i pecherxyk mial 21mm.Lekarz kazal xaczekac i jutro mam dostac pregnyl. Wczoraj popoludniu nagle poczulam taka fale ciepla ( jak w poprzednich cyklach po podaniu pregnylu) no i nie wiem czy jechac jutro na ten pregnyl cxy nie ?

https://www.maluchy.pl/li-73179.png
  • black.devile Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obserwuj temperaturę, jeśli skoczy to myślę że samo sobie poradzilo :)

• anusiak5 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziekuje za odp.mąż już mnie wkurzył i chęc na sex minęła.spróbuje jakos wytrzymac do nastepnej owulacji czyli za cały długi mc chodz będzie to mega trudne.bo mąż najpierw mnie wkurza a póżniej jest milusi ja kotek że nie potrafie mu sie oprzec mimo zmęczenia.

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • Maciejowa Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madusia wrote:
    https://ovufriend.pl/thumb/ca15e693b38b7d9aa445bcc3dba7ca42.png. Mam jeszcze jakieś szanse???!!! To mój pierwszy cykl tutaj.
    Jasne, że masz. Cierpliwości :)

Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
    Po roku starań nadszedł mój świt...
    xnw4skjobnsltuoy.png
  • 78beti Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    black.devile wrote:
    Obserwuj temperaturę, jeśli skoczy to myślę że samo sobie poradzilo :)
    Tylko czy pomimo wszystko jechać jutro na pregnyl ? Czy jego podanie może zaszkodzić ?

• Maciejowa Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    78beti wrote:
    Tylko czy pomimo wszystko jechać jutro na pregnyl ? Czy jego podanie może zaszkodzić ?
    Zadzwoń do gin :)

xnw4skjobnsltuoy.png
  • 78beti Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety w weekend nie odbiera :(

• Madusia Znajoma

Wysłany: 21 listopada 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem cierpliwa Maciejowa. Tylko już czuję ból brzucha na @ i się stresuje że znów lipa będzie :(

• sia Przyjaciółka

Wysłany: 21 listopada 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madusia wrote:
    Jestem cierpliwa Maciejowa. Tylko już czuję ból brzucha na @ i się stresuje że znów lipa będzie :(

Ból brzucha jeszcze o niczym nie świadczy. Mnie też bolał jak na @ a okazało się że jestem w ciąży. Głowa do góry.

1kk0x1hpe17u1349.png
  • Maciejowa Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sia wrote:
    Ból brzucha jeszcze o niczym nie świadczy. Mnie też bolał jak na @ a okazało się że jestem w ciąży. Głowa do góry.
    I właśnie takie igranie z nami przez nasz organizm dodatkowo nas stresuje :)

xnw4skjobnsltuoy.png
  • Madusia Znajoma

Wysłany: 21 listopada 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie a już tyle tych rozczarowań że słów brak.

• sia Przyjaciółka

Wysłany: 21 listopada 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W takich momentach trzeba zachować spokój. Dużo cierpliwości. Niestety to czekanie jest najgorsze, ta niepewność. Madusia, a który to cykl starań ?.

1kk0x1hpe17u1349.png
‹‹ 506 507 508 509 510 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ