X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • ana909 Ekspertka

Wysłany: 19 listopada 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się! U mnie znów dziś spadek Ale wcale się tym nie martwię. Gratuluję pozytywów!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 21:28

Kocham Cię córeczko ❤
    Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤
  • *Czarna* Znajoma

Wysłany: 20 listopada 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tam dziewczyny ? :) Widzę dużo nowych osób i sporo też was ubyło ... Tyle mnie ominęło, że nie wiem czy dam radę to wszystko nadgonić.

ef5dd130ad103a678bf3d3090b0ad96a.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • lu.iza Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie nadrabiaj :) mow lepiej jak sie czujecie :)

qb3cl6d8iexq5cc7.png
    m3sxc6edpjlusky4.png
  • *Czarna* Znajoma

Wysłany: 20 listopada 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tam będę was zanudzać. Humorki dają się we znaki. Może nie tyle w sumie co humorki a znowu złapałam doła związanego z pobytem za granicą. Mieszkam tu już prawie 4 lata a dalej nie potrafię się zaaklimatyzować. Nie potrafię też zmienić swojego podejścia bo w sumie nigdy nie chciałam tu być i jestem tu bo muszę a nie dlatego, że chcę i coraz częściej mnie to przerasta. Coraz częściej płacze po kątach i coraz bardziej czuję, że nie mam już siły udawać przed wszystkimi, że jest ok kiedy nie jest. Byłam wychowywana w atmosferze rodzinnej i ciepłej i bardzo mi tego brakuje. Mój mąż został wychowany bardziej na zimno. Nawet ze świąt się już nie potrafię cieszyć bo wiem, że zjemy i każdy pójdzie do swojego pokoju i teściowa i męża rodzeństwo bo tak jest w sumie co roku. O ciąży nawet nie myślę, czasem z tego wszystkiego to nawet zapominam, że w ogóle w niej jestem. Jeszcze mąż mnie wczoraj dobił bo zapytał czy może iść na wigilię z pracy, oczywiście, że mu nie chcę zabraniać tylko znowu naszedł mnie ten smutek, że odkąd tu jestem tak naprawdę nigdzie ani razu nie wyszłam. Ciągle siedzę w domu, nie mam tu nikogo prócz męża i dziecka i siada mi to już na psychikę.... Czuję się po prostu samotna

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 09:34

• anusiak5 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny poradzcie mi co mam robic.w tym mc nie miało byc staran bo nie ma kiedy.4 listopada rozpoczełam prace jestem przemeczona i obołała.tego samego dnia rozpoczal mi sie nowy cykl.uznałam wiec że ten mc daje organizmowi do przyzwyczajenia sie do nowego rozkładu życia.ostatnie 3 dni gwałciłąbym męża gdybym miała na to czas bo sie mijamy i zmieniamy przy córce.widze że żbliża się owulka co czuje po sobie i bedzie w ciagu najbliższych dni.jednak tu jest problem nabawiłam sie infekcji i dostałam globulki macmiror complex 500 12 sztuk a potem 6 sztuk 2 na tydzien gynofloru.i nie wiem co mam robic bo na tych 1 pisze że sexu nie można.a ja mam chec jak nigdy a nie znosze gumek mam na nie uczulenie.czy podczas używania tych leków można te rzeczy i starania czy raczej nie.wiem że to głupie pytanie ale może jest tu któras co stosowała te leki

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • *Czarna* Znajoma

Wysłany: 20 listopada 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie używałam ale mysle ze jeżeli na ulotce napisane jest aby sie wstrzymać to lepiej tak zrobic. Nie bez powodu tak napisali. Oj biedna ... Dasz radę !! :)

• black.devile Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 00:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna, jestesmy z Toba <3 co by sie nie dzialo, wal smialo :)

anusiak, tez wydaje mi sie zeby sie powstrzymac :) pomysl sobie jaki fajny bedzie ten seks po takim czasie i jak bedziesz taka nakrecona :P

• Madusia Znajoma

Wysłany: 21 listopada 2015, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/thumb/ca15e693b38b7d9aa445bcc3dba7ca42.png. Mam jeszcze jakieś szanse???!!! To mój pierwszy cykl tutaj.

• 78beti Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje tym ktorym sie udało :)
    Dziewczyny czy mogla byc wczoraj u mnie owulacja ? Bylam wczoraj rano u lekarza i pecherxyk mial 21mm.Lekarz kazal xaczekac i jutro mam dostac pregnyl. Wczoraj popoludniu nagle poczulam taka fale ciepla ( jak w poprzednich cyklach po podaniu pregnylu) no i nie wiem czy jechac jutro na ten pregnyl cxy nie ?

https://www.maluchy.pl/li-73179.png
  • black.devile Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obserwuj temperaturę, jeśli skoczy to myślę że samo sobie poradzilo :)

• anusiak5 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziekuje za odp.mąż już mnie wkurzył i chęc na sex minęła.spróbuje jakos wytrzymac do nastepnej owulacji czyli za cały długi mc chodz będzie to mega trudne.bo mąż najpierw mnie wkurza a póżniej jest milusi ja kotek że nie potrafie mu sie oprzec mimo zmęczenia.

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • Maciejowa Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madusia wrote:
    https://ovufriend.pl/thumb/ca15e693b38b7d9aa445bcc3dba7ca42.png. Mam jeszcze jakieś szanse???!!! To mój pierwszy cykl tutaj.
    Jasne, że masz. Cierpliwości :)

Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
    Po roku starań nadszedł mój świt...
    xnw4skjobnsltuoy.png
  • 78beti Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    black.devile wrote:
    Obserwuj temperaturę, jeśli skoczy to myślę że samo sobie poradzilo :)
    Tylko czy pomimo wszystko jechać jutro na pregnyl ? Czy jego podanie może zaszkodzić ?

• Maciejowa Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    78beti wrote:
    Tylko czy pomimo wszystko jechać jutro na pregnyl ? Czy jego podanie może zaszkodzić ?
    Zadzwoń do gin :)

xnw4skjobnsltuoy.png
  • 78beti Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety w weekend nie odbiera :(

• Madusia Znajoma

Wysłany: 21 listopada 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem cierpliwa Maciejowa. Tylko już czuję ból brzucha na @ i się stresuje że znów lipa będzie :(

• sia Przyjaciółka

Wysłany: 21 listopada 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madusia wrote:
    Jestem cierpliwa Maciejowa. Tylko już czuję ból brzucha na @ i się stresuje że znów lipa będzie :(

Ból brzucha jeszcze o niczym nie świadczy. Mnie też bolał jak na @ a okazało się że jestem w ciąży. Głowa do góry.

1kk0x1hpe17u1349.png
  • Maciejowa Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sia wrote:
    Ból brzucha jeszcze o niczym nie świadczy. Mnie też bolał jak na @ a okazało się że jestem w ciąży. Głowa do góry.
    I właśnie takie igranie z nami przez nasz organizm dodatkowo nas stresuje :)

xnw4skjobnsltuoy.png
  • Madusia Znajoma

Wysłany: 21 listopada 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie a już tyle tych rozczarowań że słów brak.

• sia Przyjaciółka

Wysłany: 21 listopada 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W takich momentach trzeba zachować spokój. Dużo cierpliwości. Niestety to czekanie jest najgorsze, ta niepewność. Madusia, a który to cykl starań ?.

1kk0x1hpe17u1349.png
‹‹ 506 507 508 509 510 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ