Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Myślicie, że wykonany dzisiaj test ciążowy można uznać za wiarygodny ? Zrobiłam go z porannego moczu, w ciągu 5 minut wyszła bladziutka druga kreska. Dopiero późni pojawiła się wyraźniejsza ale dalej wyblakła. A mnie dalej mdli.
OwieczkaaaJo lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny nie wierzę, beta w 22dc 48,20... dzwoniłam nawet do lekarza i powiedział, że wszystko jest możliwe... Boże jak ja się boję...Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
sia wrote:Myślicie, że wykonany dzisiaj test ciążowy można uznać za wiarygodny ? Zrobiłam go z porannego moczu, w ciągu 5 minut wyszła bladziutka druga kreska. Dopiero późni pojawiła się wyraźniejsza ale dalej wyblakła. A mnie dalej mdli.
Sia powtórz za dwa dni ale i tak gratulujesia lubi tę wiadomość
-
s wrote:
wg mnie owu mogla byc w 30dc ale cięzko powiedziec bo są spadki.
Z tego co widzę zazwyczaj mierzysz o godz 8 wiec powinnas ustawic ją jako głowna godzine mierzenia wtedy of nie bedzie ci ignorowal tych tempek -
Ja to wogóle cykl mam do d....py
Wiem wiem nie starałam sie za bardzo w tym cyklu bo chciałam zobaczec jak to będzie bez starań i jakie objawy itp a tu taki klops. Juutro ide na progesteron i zobaczymy, bo wogóle sie zastanawiałam czy jest sens jak podobno owulki nie było... -
nick nieaktualny
-
Martynka30 wrote:Dziewczyny nie wierzę, beta w 22dc 48,20... dzwoniłam nawet do lekarza i powiedział, że wszystko jest możliwe... Boże jak ja się boję...Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
Chciałabym w jakiś sposób pomóc, ale nie jestem w stanie. Mierz temperaturę przez cały cykl - będzie możliwość jego interpretacji.Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...