Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Maciejowa wrote:Cześć dziewczyny mam pytanko. Zaczynam swoją przygodę z testami ovu choć raz ich próbowałam wcześniej, ale tylko przez 6 dni i nic mi na nich nie wyszło. Cykle mam długie, bo 32dni, dzisiaj mam dopiero 11 dzień. Zrobiłam test w południe, najpierw pojawiła się jedna kreska, ale po pięciu minutach widać bardzo bladą drugą kreskę. Śluz jest, ale jeszcze nie jestem w stanie stwierdzić czy to już ten wodnisty (na pewno nie rozciągliwy). Co myślicie?
Ja też kupowałam testy na allegro i uważam, że są całkiem niezłe Jeśli pojawia się druga kreska blada to test jest negatywny. Tylko dwie kreski tego samego koloru lub testowa ciemniejsza dają wynik pozytywny. To prawda, co pisze Ciri22, że przez większość dni cyklu mogą wychodzić dwie kreski, tylko testowa jasna, bo sama tak miałam. Pozdrawiam -
sia. Ja chyba juz mam po tym cyklu mam plamienie juz straszny bol brzucha wiec jutro pewnie bedzie @ sie rozkreci niestety wiec odpuszczam narazie do stycznia. W styczniu badania i wtedy zobaaczymy co bedzie:) a za Ciebie trzymam kciuki:)https://ovufriend.pl/graph/ca15e693b38b7d9aa445bcc3dba7ca42
-
nick nieaktualny
-
Czarnula204 wrote:Hej, jak uwazacie tempki u mnie zachowuja sie prawidlowo? Za 2 dni bede testowac.
Gratuluje wszystkim Wam ktorym sie udalo i zycze spokojnej i zdrowej ciazy ❤lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*)