X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • Maciejowa Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ach te nasze ciała... U jednych brak żadnych objawów i jest ciąża, u innych owulacja wyczuwalna na odległość i nie ma ciąży. I bądź tu człowieku mądry :)

tylko ja lubi tę wiadomość

Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
    Po roku starań nadszedł mój świt...
    xnw4skjobnsltuoy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w dniu owulacji czułam ból podbrzusza i tak na drugi dzień jakby na okres a okresu nie ma

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz mam mega wrażliwe sutki i białawy śluz gestawy i tempka powyżej 37stopni

• ana909 Ekspertka

Wysłany: 11 listopada 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja niby mialam wczoraj bol podbrzusza ale caly czas zastanawialam sie czy nie wymyslam go sobie, byl tak delikatny ze w sumie ciezko bylo to uznac za ból. Wiec chyba nie warto zaprzatac sobie tym glowy

Kocham Cię córeczko ❤
    Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤
  • Monika.ch87 Koleżanka

Wysłany: 11 listopada 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OwieczkaaaJo wrote:
    To super i koniecznie dan znac co endo powiedzial bo sama nestem ciekawa :-)
    :-)

Hej! Endomedrium ładne u kształtne, ust tarczycy w normie ale na ten wynik tsh przepisala eurothyrox 50. Jutro mam zamiar wykupić.. kolejna wizyta na 30. 11 mam nadzieję ze będzie ok..

http://ovufriend.pl/graph/73e9cdebd5bbc7744ddc8787fdecc71f

hchydqk3h87tbykl.png

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika.ch87 wrote:
    Hej! Endomedrium ładne u kształtne, ust tarczycy w normie ale na ten wynik tsh przepisala eurothyrox 50. Jutro mam zamiar wykupić.. kolejna wizyta na 30. 11 mam nadzieję ze będzie ok..

O to super , że usg tarczycy w normie to bardzo dobra wiadomosc. wogóle tez tak myślałam ze będziesz brała>
    Głowa do góry będzie dobrze :)

• Monika.ch87 Koleżanka

Wysłany: 11 listopada 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też się cieszę :)
    Teraz czytam wypis z wizyty - endomedrium jednorodne o średnicy 22m. Jajnik prawy o wymiarach 34x22mm z widocznym cialkiem żółtym i pecherzykiem o średnicy 14 mm.
    Mam nadzieje że to ok opis, lekarka nic nie mówiła. Endokrynolog ginekolog w jednym :) jutro rano powtarzam betę. TrzymAm za Was wszystkie kciuki! :)

http://ovufriend.pl/graph/73e9cdebd5bbc7744ddc8787fdecc71f

hchydqk3h87tbykl.png

• Maciejowa Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My również trzymamy za udaną ciążę :)

Monika.ch87 lubi tę wiadomość

xnw4skjobnsltuoy.png
  • ana909 Ekspertka

Wysłany: 11 listopada 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moje endo mialo dwa dni temu 9mm wiec mam nadzieje ze urosnie bo w razie ciazy ciałko zolte nie bedzie się miało gdzie zagnieździć...

Kocham Cię córeczko ❤
  • Maciejowa Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaczynam od nowa.

xnw4skjobnsltuoy.png
  • lu.iza Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, pomóżcie mi prosze z moim wykresem :( jest dziwny i pięknie symetryczny, do tego mam dużo wodnistego śluzu... juz nic nie wiem... myślicie ze powinnam isc do gina?

qb3cl6d8iexq5cc7.png
    m3sxc6edpjlusky4.png
  • ana909 Ekspertka

Wysłany: 12 listopada 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez proszę interpretacje, czy tak niskie temperatury można uznac za jakikolwiek skok?

i pytanie które padalo już milion razy, jaki apteczny test jest najczulszy? Zawsze brałam pin test ale nigdy nie zwracałam uwagi na czulosc?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 09:30

Kocham Cię córeczko ❤
  • ana909 Ekspertka

Wysłany: 12 listopada 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lu.iza wrote:
    Dziewczyny, pomóżcie mi prosze z moim wykresem :( jest dziwny i pięknie symetryczny, do tego mam dużo wodnistego śluzu... juz nic nie wiem... myślicie ze powinnam isc do gina?
    gdzies czytałam ze podczas implantacji tempka może spaść i jest sluz, jeszcze ze 4 dni i może zatestuj? Albo teraz tylko najczulszym testem?

Kocham Cię córeczko ❤
  • lu.iza Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, ale to jest raczej jednorazowy spadek temperatury, chyba ze mam trojaczki :d

qb3cl6d8iexq5cc7.png
    m3sxc6edpjlusky4.png
  • ana909 Ekspertka

Wysłany: 12 listopada 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tego to ja już nie wiem :) zobacz jakie ja miałam zygzaki na początku cyklu, już myslalam ze nie będzie owulki bo to samo dokładnie mialam miesiąc temu, identyko. A jednak tamten cykl był bez a ten jest z. Wiec nasze organizmy to jedna wielka zagadka

Kocham Cię córeczko ❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maciejowa wrote:
    Ach te nasze ciała... U jednych brak żadnych objawów i jest ciąża, u innych owulacja wyczuwalna na odległość i nie ma ciąży. I bądź tu człowieku mądry :)
    czesc maciejowa :) widze ze cykl uwazasz za rozpoczety ! :) nowy cykl nowa nadzieja :) <3 u mnie za 5 dni @ niezmiennie od 9 cykli to samo,ale marzę i wierzę,ze za ktoryms razem sie uda :) <3 pozdrawiam serdecznie ;)

agatko jak tam dzisiaj ? @ przyszła ? sciskam cie mocno :)

ana to prawda nasze organizmy są mądrzejsze niz nam sie wydaje i czasami potrafia robic nam psikusy ! :) dowcipnisie z nich !!!! heheh :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 11:08

OwieczkaaaJo lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) jak tam moj wykres? Są jakieś nadzieje? Bo jak patrze na inne wykresy to dziewczyny mają różne skoki i spadki a ja bardziej na równi albo lekki spadek

• sia Przyjaciółka

Wysłany: 12 listopada 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, powiedzcie mi czy ta pionowa kreska wyznacza owulację ? Dlaczego program zaznaczył ją na 17dzień cyklu ?

A już wiem, w sumie to jeszcze nic nie wyznaczył, pewnie dopiero jutro będzie grubą kreską wyznaczona moja owu.

To w takim razie mam szanse na niespodziankę na za 9mcy ;). czy się spóźniliśmy w tym cyklu ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 13:07

1kk0x1hpe17u1349.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sia, szansa jest zawsze :)
    Poczekaj jeszcze trochę i sprawdzaj temp. jeśli się utrzyma lub bedzie wzrastać to do dzieła z testowaniem! :)

A ja mam pytania o swój wykres z kolei :)
    Odkąd pamiętam mój cykl byl 24-29 dniowy i ni dłużej...
    dziś jest 30 dc... okresu nie ma...
    test negatywny...
    Owu teraz pokazuje DZIWNIE późno owulacje, bo na 23 dzień, chociaż na początku pokazywał 11 dc...
    Mogłybyście coś podpowiedzieć?
    Miałyście takie opóźnienia? Boję się mieć nadzieję...
    Racjonalnie wmawiam sobie że byłam na wczasach od 1.11 do 8.11....
    Sprowadźcie mnie na ziemie albo napełnijcie nadzieją za mnie...

Pozdrawiam! :*

• sia Przyjaciółka

Wysłany: 12 listopada 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki Ksosia.
    Małą nadzieję mam. Chociaż w tym cyklu na luzie podchodzimy i w sumie spontanicznie podjęliśmy decyzję o staraniu się. Może ,,rzutem na taśmę,, uda się :D.

1kk0x1hpe17u1349.png
‹‹ 495 496 497 498 499 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ