Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ach te nasze ciała... U jednych brak żadnych objawów i jest ciąża, u innych owulacja wyczuwalna na odległość i nie ma ciąży. I bądź tu człowieku mądry
tylko ja lubi tę wiadomość
Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja niby mialam wczoraj bol podbrzusza ale caly czas zastanawialam sie czy nie wymyslam go sobie, byl tak delikatny ze w sumie ciezko bylo to uznac za ból. Wiec chyba nie warto zaprzatac sobie tym glowyKocham Cię córeczko ❤
Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤ -
OwieczkaaaJo wrote:To super i koniecznie dan znac co endo powiedzial bo sama nestem ciekawa
Hej! Endomedrium ładne u kształtne, ust tarczycy w normie ale na ten wynik tsh przepisala eurothyrox 50. Jutro mam zamiar wykupić.. kolejna wizyta na 30. 11 mam nadzieję ze będzie ok..http://ovufriend.pl/graph/73e9cdebd5bbc7744ddc8787fdecc71f
-
Monika.ch87 wrote:Hej! Endomedrium ładne u kształtne, ust tarczycy w normie ale na ten wynik tsh przepisala eurothyrox 50. Jutro mam zamiar wykupić.. kolejna wizyta na 30. 11 mam nadzieję ze będzie ok..
O to super , że usg tarczycy w normie to bardzo dobra wiadomosc. wogóle tez tak myślałam ze będziesz brała>
Głowa do góry będzie dobrze -
Też się cieszę
Teraz czytam wypis z wizyty - endomedrium jednorodne o średnicy 22m. Jajnik prawy o wymiarach 34x22mm z widocznym cialkiem żółtym i pecherzykiem o średnicy 14 mm.
Mam nadzieje że to ok opis, lekarka nic nie mówiła. Endokrynolog ginekolog w jednym jutro rano powtarzam betę. TrzymAm za Was wszystkie kciuki!http://ovufriend.pl/graph/73e9cdebd5bbc7744ddc8787fdecc71f
-
ja tez proszę interpretacje, czy tak niskie temperatury można uznac za jakikolwiek skok?
i pytanie które padalo już milion razy, jaki apteczny test jest najczulszy? Zawsze brałam pin test ale nigdy nie zwracałam uwagi na czulosc?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 09:30
Kocham Cię córeczko ❤
lu.iza wrote:Dziewczyny, pomóżcie mi prosze z moim wykresem jest dziwny i pięknie symetryczny, do tego mam dużo wodnistego śluzu... juz nic nie wiem... myślicie ze powinnam isc do gina?Kocham Cię córeczko ❤
a tego to ja już nie wiem zobacz jakie ja miałam zygzaki na początku cyklu, już myslalam ze nie będzie owulki bo to samo dokładnie mialam miesiąc temu, identyko. A jednak tamten cykl był bez a ten jest z. Wiec nasze organizmy to jedna wielka zagadkaKocham Cię córeczko ❤
nick nieaktualnyMaciejowa wrote:Ach te nasze ciała... U jednych brak żadnych objawów i jest ciąża, u innych owulacja wyczuwalna na odległość i nie ma ciąży. I bądź tu człowieku mądry
agatko jak tam dzisiaj ? @ przyszła ? sciskam cie mocno
ana to prawda nasze organizmy są mądrzejsze niz nam sie wydaje i czasami potrafia robic nam psikusy ! dowcipnisie z nich !!!! hehehWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 11:08
OwieczkaaaJo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam, powiedzcie mi czy ta pionowa kreska wyznacza owulację ? Dlaczego program zaznaczył ją na 17dzień cyklu ?
A już wiem, w sumie to jeszcze nic nie wyznaczył, pewnie dopiero jutro będzie grubą kreską wyznaczona moja owu.
To w takim razie mam szanse na niespodziankę na za 9mcy . czy się spóźniliśmy w tym cyklu ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 13:07
-
nick nieaktualnysia, szansa jest zawsze
Poczekaj jeszcze trochę i sprawdzaj temp. jeśli się utrzyma lub bedzie wzrastać to do dzieła z testowaniem!
A ja mam pytania o swój wykres z kolei
Odkąd pamiętam mój cykl byl 24-29 dniowy i ni dłużej...
dziś jest 30 dc... okresu nie ma...
test negatywny...
Owu teraz pokazuje DZIWNIE późno owulacje, bo na 23 dzień, chociaż na początku pokazywał 11 dc...
Mogłybyście coś podpowiedzieć?
Miałyście takie opóźnienia? Boję się mieć nadzieję...
Racjonalnie wmawiam sobie że byłam na wczasach od 1.11 do 8.11....
Sprowadźcie mnie na ziemie albo napełnijcie nadzieją za mnie...
Pozdrawiam! :*