X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maciejowa wrote:
    Dziewczyny Czy czułość testu od 5mlU/ml a od 10 ma duże znaczenie w przypadku testowania dzień po terminie @?
    nie ma.25 ml powinien nawet wyjsc

• Maciejowa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szkoda :/ dzięki za odpowiedź

Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
    Po roku starań nadszedł mój świt...
    xnw4skjobnsltuoy.png
  • kamila111 Znajoma

Wysłany: 10 listopada 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HEJ DZIEWCZYNY, AK SIE ZASTANAWIAM O CO CHODZI Z TA TEMP PO OWUMI WZROSŁA DO 37.00 I TAK SIE UTRZYMUJE I MIAŁAM NADZIEJE NA CIĄŻE ALE CZYTALAM ZE TAK JEST DO SPODZIEWANEGO OKRESU, I ZABARDZO TEGO NIE ROZUMIEM CZYM SIE SUGERUJECIE ZE MOZE BYC CIAZA Z TEMP SKORO I TAK MA BYC PODWYRZSZONA CZY W CIAZY CZY NIE, CZYTALAM ARTYKÓŁY ALE DALEJ NIE KOJARZE. WIEC MOJA NADZIEJA CO DO DZIECKA WG TEMP SPADŁA
    73e9cdebd5bbc7744ddc8787fdecc71f.png

kamila
  • AgataR Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila taki nasz urok ;) temperatura po owulacji wzrasta i utrzymuje sie az do miesiaczki to prawda ale jest tez wynkiem ciazy. Zasada jest prosta jezeli po owulacji przez 16 dni i wiecej Twoje wysokie temperatury utrzymuja sie a okresu nie ma, prawdopodobienstwo sukcesu jest wysokie. Poza tym nie na wszystko da sie jasno i logicznie uzyskac odpowiedzi. Tak juz jestesmy skonstruowane i tak poprostu ma byc :)

lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
    Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*)
  • Maciejowa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila - jak dla mnie masz książkowy wykres :) Serduszkowanie codziennie więc pozostaje czekać z nadzieją:)

kamila111 lubi tę wiadomość

Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
    Po roku starań nadszedł mój świt...
    xnw4skjobnsltuoy.png
  • Monika.ch87 Koleżanka

Wysłany: 10 listopada 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny beta 274,7!!! :-))
    Tylko tej mam 3, 17 i to mnie martwi ale jutro mam mieć wizytę u Endo..
    jeny ale szalenstwo!!! :-)

AgataR, littleladybird lubią tę wiadomość

http://ovufriend.pl/graph/73e9cdebd5bbc7744ddc8787fdecc71f

hchydqk3h87tbykl.png

• Monika.ch87 Koleżanka

Wysłany: 10 listopada 2015, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    TSH MALO BYC! AAA:)

hchydqk3h87tbykl.png

• ana909 Ekspertka

Wysłany: 10 listopada 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie, mam pytanko, czy ktoras z was miala robiony zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka? Ja dostalam takowy wczoraj w dupinkę i w czwartek wieczorem ide na kontrole czy się udalo. I takie pmoje pytanie, czy po tym zastrzyku moze mi blednie wychodzic test lh? Wczoraj rano mialam pozytyw, wieczorem zastrzyk, dzis po poludniu wciąż pozytyw. I nie wiem czy owu po prostu jeszcze nie bylo czy lh się utrzymuje jeszcze mimo przebytej owu? Tempka rano ciut wyzsza ale nią narazie bym się nie sugerowala, bo spalam ledwie 4 h po w miare dlugim dniu...

Kocham Cię córeczko ❤
    Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤
  • AgataR Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Monika rosnijcie zdrowo :)

lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
    Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*)
  • littleladybird Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika.ch87 wrote:

Gratulacje! :D Bardzo ładna beta, a wykres dziwny ;) ale najważniejsze, że z zielonym końcem ;) rośnijcie zdrowo ;)
    ana909 wrote:
    witajcie, mam pytanko, czy ktoras z was miala robiony zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka? Ja dostalam takowy wczoraj w dupinkę i w czwartek wieczorem ide na kontrole czy się udalo. I takie pmoje pytanie, czy po tym zastrzyku moze mi blednie wychodzic test lh? Wczoraj rano mialam pozytyw, wieczorem zastrzyk, dzis po poludniu wciąż pozytyw. I nie wiem czy owu po prostu jeszcze nie bylo czy lh się utrzymuje jeszcze mimo przebytej owu? Tempka rano ciut wyzsza ale nią narazie bym się nie sugerowala, bo spalam ledwie 4 h po w miare dlugim dniu...

Ja myślę, że lh jeszcze się utrzymuje. Temp zaczyna ładnie rosnąć ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 17:43

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika.ch87 wrote:

Gratuluje Ci :-) :-)
    O tarczyce to sie niemart jesli zazywasz leki to lekarz zwiekszy dawke ale jesli nie to przepisze. Ja mialam w 8tc tsh 150 (pomimo ze kontrolowalam tsh) i mam zdrowa corcie :-)
    Twoje malenstwo bierze hormon tarczycy jako piersze a dopiero reszta zostaje dla Ciebie wazne zeby kontrolowac tarczyce i w razie czeho zwiekszac dawke :-) mam nadzieje ze nie wystraszylam :-)

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    Kochane możecie zerknąć na mój wykres i sprowadzić mnie na ziemię, żebym nie potrzebnie się łudziła, bo po prostu to tylko program i jednak owulacji nie było ?

Z jakimikolwiek osądami wstrzymajmy się 2-3 dni. Zobaczymy, co pokażą kolejne tempki. owu mogła być albo i nie. Cierpliwości kochana <3

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • ana909 Ekspertka

Wysłany: 10 listopada 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    littleladybird wrote:
    Ja myślę, że lh jeszcze się utrzymuje. Temp zaczyna ładnie rosnąć ;)
    niby tak ale teraz (tzn wieczorem) mam niska tempke, taka jak rano, a to znaczy ze jutro bedzie nizsza... A powinno byc odwrotnie. po owu powinnam i teraz miec wyzej.

Kocham Cię córeczko ❤
    Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤
  • Monika.ch87 Koleżanka

Wysłany: 10 listopada 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OwieczkaaaJo wrote:
    Gratuluje Ci :-) :-)
    O tarczyce to sie niemart jesli zazywasz leki to lekarz zwiekszy dawke ale jesli nie to przepisze. Ja mialam w 8tc tsh 150 (pomimo ze kontrolowalam tsh) i mam zdrowa corcie :-)
    Twoje malenstwo bierze hormon tarczycy jako piersze a dopiero reszta zostaje dla Ciebie wazne zeby kontrolowac tarczyce i w razie czeho zwiekszac dawke :-) mam nadzieje ze nie wystraszylam :-)

Jeszcze leków nie biorę Na tarczyce ale mam nadzieję ze z braniem zdążę na czas.. jutro się okaze:)

hchydqk3h87tbykl.png

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To super i koniecznie dan znac co endo powiedzial bo sama nestem ciekawa :-)
    :-)

• black.devile Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    GRATULUJĘ!!!! super beta! Dużo zdrówka i rosnijcie <3

• black.devile Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle dziewczyny nie wiecie o co może chodzić, że dalej mam plamienia a dzisiaj już 9 dc? Od dwóch dni lekkie bo lekkie ale wkładka brudna... Na papierze czysto, ale to pewnie w międzyczasie poleci coś...

• Elfina Nowa

Wysłany: 11 listopada 2015, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej jestem tu nowa :) proszę o interpretację mojego cyklu czy udało nam się.

• Elfina Nowa

Wysłany: 11 listopada 2015, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    617deac64d8da0d653c3faaef19047e0.png[/url]

• lu.iza Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Black, ja tez tak czasem mam ze długo mi sie utrzymuje plamienie, nawet wlasnie do 9 dnia. Obserwuj czy dzisiaj przestanie ;)

DZIEWCZYNY! Moj wykres mnie dzisiaj załamał ;( cionsz to to nie jest... chyba kończę z mierzeniem w tym cyklu, ale za to moje temperatury poinformowały mnie ze jestem królowa :d i mam super koronę :d

qb3cl6d8iexq5cc7.png
    m3sxc6edpjlusky4.png
‹‹ 493 494 495 496 497 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ