Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
HEJ DZIEWCZYNY, AK SIE ZASTANAWIAM O CO CHODZI Z TA TEMP PO OWUMI WZROSŁA DO 37.00 I TAK SIE UTRZYMUJE I MIAŁAM NADZIEJE NA CIĄŻE ALE CZYTALAM ZE TAK JEST DO SPODZIEWANEGO OKRESU, I ZABARDZO TEGO NIE ROZUMIEM CZYM SIE SUGERUJECIE ZE MOZE BYC CIAZA Z TEMP SKORO I TAK MA BYC PODWYRZSZONA CZY W CIAZY CZY NIE, CZYTALAM ARTYKÓŁY ALE DALEJ NIE KOJARZE. WIEC MOJA NADZIEJA CO DO DZIECKA WG TEMP SPADŁA
kamila -
Kamila taki nasz urok temperatura po owulacji wzrasta i utrzymuje sie az do miesiaczki to prawda ale jest tez wynkiem ciazy. Zasada jest prosta jezeli po owulacji przez 16 dni i wiecej Twoje wysokie temperatury utrzymuja sie a okresu nie ma, prawdopodobienstwo sukcesu jest wysokie. Poza tym nie na wszystko da sie jasno i logicznie uzyskac odpowiedzi. Tak juz jestesmy skonstruowane i tak poprostu ma byclat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
witajcie, mam pytanko, czy ktoras z was miala robiony zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka? Ja dostalam takowy wczoraj w dupinkę i w czwartek wieczorem ide na kontrole czy się udalo. I takie pmoje pytanie, czy po tym zastrzyku moze mi blednie wychodzic test lh? Wczoraj rano mialam pozytyw, wieczorem zastrzyk, dzis po poludniu wciąż pozytyw. I nie wiem czy owu po prostu jeszcze nie bylo czy lh się utrzymuje jeszcze mimo przebytej owu? Tempka rano ciut wyzsza ale nią narazie bym się nie sugerowala, bo spalam ledwie 4 h po w miare dlugim dniu...Kocham Cię córeczko ❤
Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤ -
Monika.ch87 wrote:Dziewczyny beta 274,7!!! )
Tylko tej mam 3, 17 i to mnie martwi ale jutro mam mieć wizytę u Endo..
jeny ale szalenstwo!!!
Gratulacje! Bardzo ładna beta, a wykres dziwny ale najważniejsze, że z zielonym końcem rośnijcie zdrowo
ana909 wrote:witajcie, mam pytanko, czy ktoras z was miala robiony zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka? Ja dostalam takowy wczoraj w dupinkę i w czwartek wieczorem ide na kontrole czy się udalo. I takie pmoje pytanie, czy po tym zastrzyku moze mi blednie wychodzic test lh? Wczoraj rano mialam pozytyw, wieczorem zastrzyk, dzis po poludniu wciąż pozytyw. I nie wiem czy owu po prostu jeszcze nie bylo czy lh się utrzymuje jeszcze mimo przebytej owu? Tempka rano ciut wyzsza ale nią narazie bym się nie sugerowala, bo spalam ledwie 4 h po w miare dlugim dniu...
Ja myślę, że lh jeszcze się utrzymuje. Temp zaczyna ładnie rosnąćWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 17:43
-
Monika.ch87 wrote:Dziewczyny beta 274,7!!! )
Tylko tej mam 3, 17 i to mnie martwi ale jutro mam mieć wizytę u Endo..
jeny ale szalenstwo!!!
Gratuluje Ci
O tarczyce to sie niemart jesli zazywasz leki to lekarz zwiekszy dawke ale jesli nie to przepisze. Ja mialam w 8tc tsh 150 (pomimo ze kontrolowalam tsh) i mam zdrowa corcie
Twoje malenstwo bierze hormon tarczycy jako piersze a dopiero reszta zostaje dla Ciebie wazne zeby kontrolowac tarczyce i w razie czeho zwiekszac dawke mam nadzieje ze nie wystraszylam -
Paulette wrote:Kochane możecie zerknąć na mój wykres i sprowadzić mnie na ziemię, żebym nie potrzebnie się łudziła, bo po prostu to tylko program i jednak owulacji nie było ?
Z jakimikolwiek osądami wstrzymajmy się 2-3 dni. Zobaczymy, co pokażą kolejne tempki. owu mogła być albo i nie. Cierpliwości kochana -
littleladybird wrote:Ja myślę, że lh jeszcze się utrzymuje. Temp zaczyna ładnie rosnąćKocham Cię córeczko ❤
Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤ -
OwieczkaaaJo wrote:Gratuluje Ci
O tarczyce to sie niemart jesli zazywasz leki to lekarz zwiekszy dawke ale jesli nie to przepisze. Ja mialam w 8tc tsh 150 (pomimo ze kontrolowalam tsh) i mam zdrowa corcie
Twoje malenstwo bierze hormon tarczycy jako piersze a dopiero reszta zostaje dla Ciebie wazne zeby kontrolowac tarczyce i w razie czeho zwiekszac dawke mam nadzieje ze nie wystraszylam
Jeszcze leków nie biorę Na tarczyce ale mam nadzieję ze z braniem zdążę na czas.. jutro się okaze:)http://ovufriend.pl/graph/73e9cdebd5bbc7744ddc8787fdecc71f
-
Black, ja tez tak czasem mam ze długo mi sie utrzymuje plamienie, nawet wlasnie do 9 dnia. Obserwuj czy dzisiaj przestanie
DZIEWCZYNY! Moj wykres mnie dzisiaj załamał ;( cionsz to to nie jest... chyba kończę z mierzeniem w tym cyklu, ale za to moje temperatury poinformowały mnie ze jestem królowa :d i mam super koronę :d