Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie ktos chyba pozalowal tego wina akurat ostalo sie na lampeczke i wszystko wyladowalo na poscieli rano talerz ze sniadaniem teraz wino na ktore naprawde mialam ochote. Nie wiem co sie ze mna dzieje. Wszystko leci z rąk brak mocy chyba...lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
Mam ostatnio tak samo.
.nie wiem czy to wina niskiego ciśnienia ale wczoraj wróciłam z pracy i jakoś tak słabo mi się zrobiło,że musiałam usiąść na chwile...ale jak siadam to znowu wstać nie mogłam. A dzisiaj to już wogóle wszystko mi z rąk leciało i jakąś taka bez życia bylam; ( -
tylko ja wrote:NOWATORKA KOCHANA JAK SIE CZUJECIE ? PRZEPRASZAM WAS ZE DZIS MNIE TAK MAŁO,ALE....JESTEM WKURZONA NA MAXA.JAKBYM MOGLA TO BYM POSZLA I UDUSILA WLASNYMI REKONA MOJEGO BYLEGO MEZA
ASIULKA NIE WIEM JAK SIE PARZY TO SIEMIE LNIANE W ZYCIU BYM SIE TEGO CHYBA NIE NAPILA.CHOCIAZ NIE PROBOWALAM.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylu.iza wrote:Donia, owu może dopiero przyjść, on wyczuwa wzorst chyba nawet na dwa dni przed owu także moim zdaniem może być np jutro
Teraz mnie tak bolało podbrzusze. Tylko nie wiem czemu lewa strona jak pęcherzyk który dojrzał to prawy jajnik. Co o tym myślisz? Może to owu? -
donia 90 wrote:Teraz mnie tak bolało podbrzusze. Tylko nie wiem czemu lewa strona jak pęcherzyk który dojrzał to prawy jajnik. Co o tym myślisz? Może to owu?
-
nick nieaktualnynowatorka wrote:Dobrze sie czujemy ja i kropek dzieki ze pytasz :* do dr ide dopiero 19tego bo nie mial wczesniejszych terminow ktoreby mi pasowaly. A co tam u ciebie ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
donia 90 wrote:To moze ktos bedzie wiedzial o progesteronie
FSH i LH w 3-5 dnia cyklu
Progesteron prolaktyna i prolaktyna z obciążeniami w 21-23 dniu cykluStarania od 06.2015
ON: 12.2015 - Wysoka prolaktyna 01.2016 - Morfologia 1% 07.2016 - Morfologia 3% 12.2016 - Morfologia 0% / Prolaktyna poniżej normy
ONA: Niski progesteron 02.2017 - Częściowe zarośnięcie jamy macicy, niedrożne jajowody 07.2017 - Laparoskopia (Lewy drożny) AMH 0,33 02.2018 ICSI -
nick nieaktualny
-
Wam wszystko leci z rąk a ja właśnie zjadłam prawie cały słoik ogórków konserwowych i wstać z kanapy nie mogę tak się objadłam
Donia na podstawie badania progesteronu nie można stwierdzić ciąży
AgataR, tylko ja, Tysia :) lubią tę wiadomość