X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • AgataR Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie ktos chyba pozalowal tego wina :( akurat ostalo sie na lampeczke i wszystko wyladowalo na poscieli :( rano talerz ze sniadaniem teraz wino na ktore naprawde mialam ochote. Nie wiem co sie ze mna dzieje. Wszystko leci z rąk :\ brak mocy chyba...

lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
    Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*)
  • karola391 Koleżanka

Wysłany: 6 listopada 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam ostatnio tak samo.
    .nie wiem czy to wina niskiego ciśnienia ale wczoraj wróciłam z pracy i jakoś tak słabo mi się zrobiło,że musiałam usiąść na chwile...ale jak siadam to znowu wstać nie mogłam. A dzisiaj to już wogóle wszystko mi z rąk leciało i jakąś taka bez życia bylam; (

• black.devile Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj tez szybciej straciłam siły. W ogóle ostatnio szybko zasypiam tez

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko ja wrote:
    NOWATORKA KOCHANA JAK SIE CZUJECIE ? PRZEPRASZAM WAS ZE DZIS MNIE TAK MAŁO,ALE....JESTEM WKURZONA NA MAXA.JAKBYM MOGLA TO BYM POSZLA I UDUSILA WLASNYMI REKONA MOJEGO BYLEGO MEZA

ASIULKA NIE WIEM JAK SIE PARZY TO SIEMIE LNIANE W ZYCIU BYM SIE TEGO CHYBA NIE NAPILA.CHOCIAZ NIE PROBOWALAM....
    Dobrze sie czujemy ja i kropek :) dzieki ze pytasz :* do dr ide dopiero 19tego bo nie mial wczesniejszych terminow ktoreby mi pasowaly. A co tam u ciebie ?

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam pytanko :) jeśli test owu wyszedł dwa dni temu pozytywny a wczoraj i dzisiaj był już negatywny to kiedy mogła nastąpić owulacja? Serduszkowalam 2 dni temu, wczoraj i dzisiaj

• lu.iza Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Donia, owu może dopiero przyjść, on wyczuwa wzorst chyba nawet na dwa dni przed owu także moim zdaniem może być np jutro :)

qb3cl6d8iexq5cc7.png
    m3sxc6edpjlusky4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lu.iza wrote:
    Donia, owu może dopiero przyjść, on wyczuwa wzorst chyba nawet na dwa dni przed owu także moim zdaniem może być np jutro :)

Teraz mnie tak bolało podbrzusze. Tylko nie wiem czemu lewa strona jak pęcherzyk który dojrzał to prawy jajnik. Co o tym myślisz? Może to owu?

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 00:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    donia 90 wrote:
    Teraz mnie tak bolało podbrzusze. Tylko nie wiem czemu lewa strona jak pęcherzyk który dojrzał to prawy jajnik. Co o tym myślisz? Może to owu?
    No mnie tak bolalo podbrzusze i jajnik mysle w dzien owu. Mozesz jeszcze dzisiaj serduszkowac:)

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nowatorka wrote:
    Dobrze sie czujemy ja i kropek :) dzieki ze pytasz :* do dr ide dopiero 19tego bo nie mial wczesniejszych terminow ktoreby mi pasowaly. A co tam u ciebie ?
    u mnike dobrze wszystko juz sie przyzwyczaiłam do tych naszych staranek,długo sie staraliscier ? przypomnij mi kochana bo tyle nas ze wypadło mi z głowy :) sciskam Was mocno :) <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nowatorka wrote:
    No mnie tak bolalo podbrzusze i jajnik mysle w dzien owu. Mozesz jeszcze dzisiaj serduszkowac:)

Hmm serduszkowalam 3 dni z rzedu wiec plemniki moga byc już slabsze co?

• lu.iza Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrego serduszkowania nigdy za wiele ;) jakis jeden zdrowy zawsze sie znajdzie :)

qb3cl6d8iexq5cc7.png
    m3sxc6edpjlusky4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lu.iza wrote:
    Dobrego serduszkowania nigdy za wiele ;) jakis jeden zdrowy zawsze sie znajdzie :)

Ooo moja Luiza :) Witaj ;) co tam u ciebie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak mój wykres? Co on oznacza? Temp poszła w górę dzisiaj, wiec jest przed czy po owu?

• black.devile Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Donia, myślę że wczoraj mogła być owu :) teraz tempka niech się już trzyma wysoko! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj na wszelki wypadek jeszcze rano serduszkowalam :) to jak idzie w górę albo się utrzymuje to znak że była tak?
    Kiedy najlepiej wykonać badanie progesteronu?

bobo lubi tę wiadomość

• black.devile Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie tak :) co do progesteronu to nie wiem :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To moze ktos bedzie wiedzial o progesteronie :)

• Lucek475 Przyjaciółka

Wysłany: 7 listopada 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    donia 90 wrote:
    To moze ktos bedzie wiedzial o progesteronie :)

FSH i LH w 3-5 dnia cyklu
    Progesteron prolaktyna i prolaktyna z obciążeniami w 21-23 dniu cyklu

Starania od 06.2015
    ON: 12.2015 - Wysoka prolaktyna 01.2016 - Morfologia 1% 07.2016 - Morfologia 3% 12.2016 - Morfologia 0% / Prolaktyna poniżej normy
    ONA: Niski progesteron 02.2017 - Częściowe zarośnięcie jamy macicy, niedrożne jajowody 07.2017 - Laparoskopia (Lewy drożny) AMH 0,33 02.2018 ICSI :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucek475 wrote:
    FSH i LH w 3-5 dnia cyklu
    Progesteron prolaktyna i prolaktyna z obciążeniami w 21-23 dniu cyklu

fsh,prolaktyna i e2 robilam po @ ale gin powiedzial ze jest ok. a progesteron moze wykryc ciaze?

• *Czarna* Znajoma

Wysłany: 7 listopada 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wam wszystko leci z rąk a ja właśnie zjadłam prawie cały słoik ogórków konserwowych i wstać z kanapy nie mogę tak się objadłam ;)
    Donia na podstawie badania progesteronu nie można stwierdzić ciąży ;)

AgataR, tylko ja, Tysia :) lubią tę wiadomość

ef5dd130ad103a678bf3d3090b0ad96a.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
‹‹ 486 487 488 489 490 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ