X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • AgataR Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie ktos chyba pozalowal tego wina :( akurat ostalo sie na lampeczke i wszystko wyladowalo na poscieli :( rano talerz ze sniadaniem teraz wino na ktore naprawde mialam ochote. Nie wiem co sie ze mna dzieje. Wszystko leci z rąk :\ brak mocy chyba...

lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
    Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*)
  • karola391 Koleżanka

Wysłany: 6 listopada 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam ostatnio tak samo.
    .nie wiem czy to wina niskiego ciśnienia ale wczoraj wróciłam z pracy i jakoś tak słabo mi się zrobiło,że musiałam usiąść na chwile...ale jak siadam to znowu wstać nie mogłam. A dzisiaj to już wogóle wszystko mi z rąk leciało i jakąś taka bez życia bylam; (

• black.devile Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj tez szybciej straciłam siły. W ogóle ostatnio szybko zasypiam tez

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko ja wrote:
    NOWATORKA KOCHANA JAK SIE CZUJECIE ? PRZEPRASZAM WAS ZE DZIS MNIE TAK MAŁO,ALE....JESTEM WKURZONA NA MAXA.JAKBYM MOGLA TO BYM POSZLA I UDUSILA WLASNYMI REKONA MOJEGO BYLEGO MEZA

ASIULKA NIE WIEM JAK SIE PARZY TO SIEMIE LNIANE W ZYCIU BYM SIE TEGO CHYBA NIE NAPILA.CHOCIAZ NIE PROBOWALAM....
    Dobrze sie czujemy ja i kropek :) dzieki ze pytasz :* do dr ide dopiero 19tego bo nie mial wczesniejszych terminow ktoreby mi pasowaly. A co tam u ciebie ?

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam pytanko :) jeśli test owu wyszedł dwa dni temu pozytywny a wczoraj i dzisiaj był już negatywny to kiedy mogła nastąpić owulacja? Serduszkowalam 2 dni temu, wczoraj i dzisiaj

• lu.iza Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Donia, owu może dopiero przyjść, on wyczuwa wzorst chyba nawet na dwa dni przed owu także moim zdaniem może być np jutro :)

qb3cl6d8iexq5cc7.png
    m3sxc6edpjlusky4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lu.iza wrote:
    Donia, owu może dopiero przyjść, on wyczuwa wzorst chyba nawet na dwa dni przed owu także moim zdaniem może być np jutro :)

Teraz mnie tak bolało podbrzusze. Tylko nie wiem czemu lewa strona jak pęcherzyk który dojrzał to prawy jajnik. Co o tym myślisz? Może to owu?

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 00:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    donia 90 wrote:
    Teraz mnie tak bolało podbrzusze. Tylko nie wiem czemu lewa strona jak pęcherzyk który dojrzał to prawy jajnik. Co o tym myślisz? Może to owu?
    No mnie tak bolalo podbrzusze i jajnik mysle w dzien owu. Mozesz jeszcze dzisiaj serduszkowac:)

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nowatorka wrote:
    Dobrze sie czujemy ja i kropek :) dzieki ze pytasz :* do dr ide dopiero 19tego bo nie mial wczesniejszych terminow ktoreby mi pasowaly. A co tam u ciebie ?
    u mnike dobrze wszystko juz sie przyzwyczaiłam do tych naszych staranek,długo sie staraliscier ? przypomnij mi kochana bo tyle nas ze wypadło mi z głowy :) sciskam Was mocno :) <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nowatorka wrote:
    No mnie tak bolalo podbrzusze i jajnik mysle w dzien owu. Mozesz jeszcze dzisiaj serduszkowac:)

Hmm serduszkowalam 3 dni z rzedu wiec plemniki moga byc już slabsze co?

• lu.iza Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrego serduszkowania nigdy za wiele ;) jakis jeden zdrowy zawsze sie znajdzie :)

qb3cl6d8iexq5cc7.png
    m3sxc6edpjlusky4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lu.iza wrote:
    Dobrego serduszkowania nigdy za wiele ;) jakis jeden zdrowy zawsze sie znajdzie :)

Ooo moja Luiza :) Witaj ;) co tam u ciebie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak mój wykres? Co on oznacza? Temp poszła w górę dzisiaj, wiec jest przed czy po owu?

• black.devile Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Donia, myślę że wczoraj mogła być owu :) teraz tempka niech się już trzyma wysoko! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj na wszelki wypadek jeszcze rano serduszkowalam :) to jak idzie w górę albo się utrzymuje to znak że była tak?
    Kiedy najlepiej wykonać badanie progesteronu?

bobo lubi tę wiadomość

• black.devile Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie tak :) co do progesteronu to nie wiem :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To moze ktos bedzie wiedzial o progesteronie :)

• Lucek475 Przyjaciółka

Wysłany: 7 listopada 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    donia 90 wrote:
    To moze ktos bedzie wiedzial o progesteronie :)

FSH i LH w 3-5 dnia cyklu
    Progesteron prolaktyna i prolaktyna z obciążeniami w 21-23 dniu cyklu

Starania od 06.2015
    ON: 12.2015 - Wysoka prolaktyna 01.2016 - Morfologia 1% 07.2016 - Morfologia 3% 12.2016 - Morfologia 0% / Prolaktyna poniżej normy
    ONA: Niski progesteron 02.2017 - Częściowe zarośnięcie jamy macicy, niedrożne jajowody 07.2017 - Laparoskopia (Lewy drożny) AMH 0,33 02.2018 ICSI :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucek475 wrote:
    FSH i LH w 3-5 dnia cyklu
    Progesteron prolaktyna i prolaktyna z obciążeniami w 21-23 dniu cyklu

fsh,prolaktyna i e2 robilam po @ ale gin powiedzial ze jest ok. a progesteron moze wykryc ciaze?

• *Czarna* Znajoma

Wysłany: 7 listopada 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wam wszystko leci z rąk a ja właśnie zjadłam prawie cały słoik ogórków konserwowych i wstać z kanapy nie mogę tak się objadłam ;)
    Donia na podstawie badania progesteronu nie można stwierdzić ciąży ;)

AgataR, tylko ja, Tysia :) lubią tę wiadomość

ef5dd130ad103a678bf3d3090b0ad96a.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
‹‹ 486 487 488 489 490 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ