X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • Tysia :) Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba mało kto przesiaduje tu na forum ostatnimi czasy niestety :) popołudniami cisza jak makiem zasiał :D

Tysia :) eiktflw12fwpveux.png
  • ana909 Ekspertka

Wysłany: 29 października 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owieczka gratuluję!!!! :-)
    Black trzymam kciuki. Żeby się okazało, że test nie wykrył jeszcze :-)

Ja moge wpaść tylko w domu na forum a i nie zawsze mam czas. Jak mąż z domu to już w ogóle :-) teraz kończę jeść obiad i biorę się na sprzątanie... Czekam jeszcze na tel żeby wyjść po zamówienie.
    Ciemno juz aż nic się nie chce

Kocham Cię córeczko ❤
    Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤

Wysłany: 29 października 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie nie zawsze jest czas :) sprzątanie gotowanie pranie i tak wkoło . A jeszcze jak ktoś pracuje to już w ogole nie ma kiedy dlatego zrozumiałe to jest . :)

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sie tak zasatanawiam jaki jest sens sprzatania :P wymuskałam wszystko pięknie cudnie i pachnaco było a teraz po prawie 3 godzinach taki rozpierdziel, że nawet nie wiem w co ręce włozyc... Normalnie jakby bomka wybuchła na srodku duzego pokoju :D:D

PS Oczywiscie, że to zrozumiałe tylko dlaczego jest cisza gdy ja mam chwile :D hahaha zartuje :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 18:02

Wysłany: 29 października 2015, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OwieczkaaaJo wrote:
    A ja sie tak zasatanawiam jaki jest sens sprzatania :P wymuskałam wszystko pięknie cudnie i pachnaco było a teraz po prawie 3 godzinach taki rozpierdziel, że nawet nie wiem w co ręce włozyc... Normalnie jakby bomka wybuchła na srodku duzego pokoju :D:D

PS Oczywiscie, że to zrozumiałe tylko dlaczego jest cisza gdy ja mam chwile :D hahaha zartuje :D
    Haha Owieczka skąd ja to znam :D ja dlatego do 16 nie sprzątam bo się nie opłaca bo co posprzątam to mój Alex wszystko rozwali od nowa i tak wkoło :D dzisiaj dopiero poodkurzałam a ten wziął sobie orzeszki ziemne zaczął łupać i te łupki są wszędzie wiec musze jeszcze raz odkurzać :D

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa no a jak inaczej. Mama musi miec cos do roboty :P
    Ja sie juz nie moge doczekac kiedy sie przeprowadze bo wtedy lilly bedzie miała swój pokój i bede miała z głowy :P ( powiedzmy bo i tak sprzatac bede) :P

Wysłany: 29 października 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też właśnie domu szukamy bo na razie młody z nami jest w pkoju a chcemy cos większego żeby miał swój pokój i w razie jak ja zajde to żeby było miejsce na dzidzie :)

Niby będziesz musiała sprzątać ale zabawki i swoje pierdołki będzie miała już u siebie w pokoju za drzwiami a nie wokół Twoich rzeczy i wszędzie pod nogami :D przynajmniej ja tak mam hehe

• ana909 Ekspertka

Wysłany: 29 października 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sie boje tego sprzatania, teraz sprzatam raz w tygodniu a i tak wiecznie nie mam czasu a ochoty juz w ogole, pracuje praktycznie 6 dni w tygodniu a w niedziele nie zamierzam nawet kiwnac palcem oprocz obiadu. Ale jak bedzie dziecko to raz w tygodniu to bedzie za malo... Boje się ze się nie ogarnę z tym wszystkim

Kocham Cię córeczko ❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    78beti wrote:
    dobre :) ja chyba tez tak zrobie bo u mnie temperatura tez idzie w górę a nie w dół :)

owieczka moje gratulacje
    Beti,kiedy testujesz ?

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia dokladnie jak tylko mloda sie urodzila to tez o tym pomyslalam a teraz szukam na juz hehe
    ana909 wrote:
    ja sie boje tego sprzatania, teraz sprzatam raz w tygodniu a i tak wiecznie nie mam czasu a ochoty juz w ogole, pracuje praktycznie 6 dni w tygodniu a w niedziele nie zamierzam nawet kiwnac palcem oprocz obiadu. Ale jak bedzie dziecko to raz w tygodniu to bedzie za malo... Boje się ze się nie ogarnę z tym wszystkim

Ana to ci sie zmieni po porodzie a jak malenstwo zacznie raczkowac to dopiero.
    Ja osobisvie odkurzam duzy pokoj 3-4 razy na dzien:-D

tylko ja lubi tę wiadomość

• ana909 Ekspertka

Wysłany: 29 października 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mowisz ze przestawię się i zmienię tryb życia? Bo ja mam wrazenie ze jak teraz nie ogarniam to pozniej bedzie porażka :D

Kocham Cię córeczko ❤

Wysłany: 29 października 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez wcześniej nie ogarnialam a raczej mi się nie chciało ale jak pojawiło się dziecko to czy się chciało czy nie to musiałam sprzątać bo bałam się ze coś zje albo weźmie brudne rączki do buzi itd itd jak się rodzi dziecko to się zmienia wszystko włącznie z nastawieniem do sprzątania :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 20:22

OwieczkaaaJo, tylko ja lubią tę wiadomość

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ana909 wrote:
    mowisz ze przestawię się i zmienię tryb życia? Bo ja mam wrazenie ze jak teraz nie ogarniam to pozniej bedzie porażka :D

wierz mi na bank zmienisz nastawienie :P :D No chyba, że masz męża który lubi sprzątac, i takie tam to wtedy luzik :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ła,no pewnie,:) sprzata sie wiecej i w ogole jak pojawia sie maluch to wiecej myslimy o wszystkim patrzac jak on sie rozwija i jak na wszystko reaguje jego organizm ;)od trawienia po sprzatanie ,spanie ,spacery,zabawy,zainteresownia itd....;)

owieczka masz racje ! :) chyba ze maz lubi sprzatac i takie tam...mój ostatnio pomył okna i mówi do mnie"patrz jak to sie robi" mówie wow ! szczeka spadła mi na podloge.... cos musialam powiedziec w sensie"kochanie nikt tak okien nie myje jak ty "....wiedzac dobrze,ze zblizają sie swieta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) (pomijam faktze okna pod slonce cale w smugach ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 21:21

AgataR, OwieczkaaaJo lubią tę wiadomość

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahahah no właśnie takie te nasze chłopy, ale pełna podziwu, że pomył okna :) mój to z lilka lubi je palcować :P no ale tłumacze to sobie , że to inna mentalność :D :D :P

PS. ZARAZ MNIE CHYBA SZLAG TRAFI Z TYM MOIM NETEM NON STOP MNIE ROZŁĄCZA.... WRRRRRRRRRRRRR

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 21:35

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a ja sie teraz zastanawiam czy to możliwe zebym miałam teraz cykle 30 dniowe ? Zawsze wcześniej miałam 33 dniowe. hmmm czyżby ta wkładka anty zmieniała mi cykle.. hmmm dziwne
    Wg OF powinnam miec 31dniowy wg mnie jak 15dc miałam owulkę to wychodzi mi 30dni hmmm
    wie, że to nie zbyt duzy rozrzut ale jednak róznica jest

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 21:34

• black.devile Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do mnie to wydaje mi się ze nie ma jednak fasolki. Piersi są nabrzmiale dalej i trochę bardziej napuchniete ale już tak nie bolą, tylko jak się scisnie je.. Myślę że to faktycznie przez castagnus, zmniejszylam dawkę i przestaje... Czasem tylko pobolewa mnie brzuch ale to przed @ zapewne. No i jeszcze trochę spuchalm przez niego chyba bo nie wierzę żebym z dnia na dzień tyle przybrała na wadze... Ze mi ciasno w pasie jak spodnie były luźne wcześniej

• black.devile Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No może i zrobiło mi się przez chwilę niedobrze trochę ale wzięłam 2 tabletki bo tak mnie głowa bolała...

• black.devile Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owieczka u Ciebie 3 dni a u mnie bywa 40 :p

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha no fakt kochana fakt :P dobrze pamietamy nasze poprzednie cykle:P

Głowa do góry kochana jeszcze nic nie jest stracone a może jednak jest. mówiłaś ze widziałas bledziocha wiec wiesz:)
    ja w ciazy z lilka nie miałam zadnych objawów a test zrobiłam wtedy dzien przed spodziewana tylko dlatego, że coś czułam, tzn ze cos jest inaczej i zyłki na piersiach ale poniewaz mam spory biust to olałam to :P

‹‹ 465 466 467 468 469 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ