Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Moze zrób test? tak Ci radze a sama nie robie eh. Kochana rzeczywiscie dziwne te Twoje skoki temp. tym bardziej ze nigdy tak nie miałas, ale zdarzają sie cykle bezowulacyjne, jajaniki czasami odpoczywają. Byc moze w poprzenim cyklu oba jajniki pracowały.
staraczka24 wrote:a ja chyb zwariuje, czyżbym miała cykl bezowulacyjny ? ;/ dziwi mnie fakt ze mam takie rowne tempki n początku NIGDY tak nie miałam potem te skoki..lala86 -
Jeśli odbijesz w górę albo utrzymasz poziom to możliwe, ze 6 dc miałaś zagnieżdżenie.
-
Dziewczyny, mam prośbę o pomoc, bo szczerze mówiąc dzisiaj rano zgłupiałam...
Zerknijcie proszę na mój wykres. Wczoraj nie brałam już luteiny, a tempertura zamiast spaść albo trzymać się na tym samym poziomie, poszła do góry o 0,2! Test o czułości 10 niestety negatywny. Co o tym myślicie? Bo dla mnie jakoś dziwnie to wygląda -
Tez prosilabym o zerkniecie na wykres, bo sie juz gubie co z ta owu. Wygladalo na to, ze cykl bezowulacyjny, wczoraj bardzo bolaly jajniki (nie do konca tak jak na @), ale testy owu negatywne, a dzis nagle skoczyla tempka. Przeciez to juz 32dzien cyklu, od 4dni powinnam miec miesiaczke!
Ciaza wykluczona, od pazdziernika jestem sama w domu. -
Unlike wrote:Tez prosilabym o zerkniecie na wykres, bo sie juz gubie co z ta owu. Wygladalo na to, ze cykl bezowulacyjny, wczoraj bardzo bolaly jajniki (nie do konca tak jak na @), ale testy owu negatywne, a dzis nagle skoczyla tempka. Przeciez to juz 32dzien cyklu, od 4dni powinnam miec miesiaczke!
Ciaza wykluczona, od pazdziernika jestem sama w domu.
Chyba nie udostępniłaś wykresu... przynajmniej ja nie mogę go znaleźć -
Unlike wrote:Vannesa: juz zmienione, zapomnialam udostepnic
Rzeczywiście wygląda na cykl bezowulacyjny. Często tak masz? Bo jeżeli nie to nie ma się czym martwić, bo jeden cykl inny niż wszystkie nic nie znaczy. U zdrowej kobiety dwa cykle bezowulacyjne do roku to normalka żadna patologia. Ale jeżeli miesiączka nie wystąpi w najbliższych dniach to powinnaś pójść do gina żeby rzucił na to okiem i ewentualnie dał coś na wywołanie @. -
Dzisiaj popoludniu mam wizyte u gina Obserwuje sie dopiero od 3miesiecy i dwa poprzednie byly ok. Patrzac po dlugosciach poprzednich miesiaczek, sadze ze bylo kolo 4-5 cykli bez owulacji. Moj gin. podejrzewa u mnie PCO, rowniez dlatego zlecil mi obserwacje.
Zastanawia mnie tylko skad ten skok tempki. -
dziewczyny pomóżcie !! jestem raczej w okresie okołoowulacyjnym ( rozciagliwy i wodnisty sluz i bol jajników) ale jak dzis zbadałam szyjke to ona była nisko i twarda jak zawsze przed @ jest!! zawsze miałam miękka i wysoko że cały palec musiałam włozyc zeby jej dotknąć.
Pwiedzcie o co chodzi ? -
nick nieaktualny
-
jutro idę na betę jak do rana nie dostanę i tempka nie spadnie nie wierzę już w sikance nie raz się pomyliły u mnie a byłam parę dni temu w klinice niepłodności na 1 wizycie i nie widziała żadnego pęcherzyka tylko endometrium ponad 8 wiec na pewno okres się spóźnia tylko po owu zawsze miałam 14 dni może po prostu owu się przesuneło
-
Zrobiłaś test ?? Faza lutealna powinna być min 10 dni ale najczęściej 12-14 a u Cieie dopiero 8 fl jeśli dobrze pamiętam, być może do 4 dni @ powinna przyjść ale pewności nie mam. To tylko moje spostrzeżenia.
-
ostatni test robiłam 5 dni temu. Wynik negatywny wole nie robić zbyt często żeby uniknąć kolejnego rozczarowania . Ale od 2 di jakoś dziwnie sie czuje i plecy mnie bolą i głowa Karol aa ale czemu taka przerwa w okresie Dzięki ze odpisałaś. Pozdrawiam