Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny czy mogłaby ktoraś spojrzeć na mój wykres bo nie wiem dlaczego oF zaznaczył mi owulkę na 13dc, zazwyczaj miałam przed sporym skokiem a teraz skok dopiero na drugi dzień. Więc nie wiem dlaczego mam tak zaznaczoną. Jak ktoś się czegoś dopatrzy to czekam na odp.
-
nick nieaktualnyhttps://ovufriend.pl/graph/bbebe063bbc61e82e1886166fcaae447
A u mnie to wygląda tak ... i jest blada druga kreska na teście, więc jest nadzieja !!! -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny i ten potworny ból kręgosłupa od kilku dni . W dolnej części , czuje sie jakby ktoś stopami stał na moim krzyżu , tak ciśie jakby... Narzekałam tez w tym tyg a ból głowy. Męczył mnie 3 dni . Ale mdłości nie mam ani bólu piersi tylko martwi mnie że tak długo nie miałam okresu. Zerkniecie na mój wykres ? Przed tabletkami miałam cykle 30 -33 dni a teraz ? pomocy ..
-
nick nieaktualny
-
Malinka1666 wrote:Witam, jestem tutaj od niedawna mam pytanie odnośnie testów owu. Czy robić je lepiej z rana czy o jakiej porze dnia, czy może to bez różnicy. bardzo proszę o odpowiedź...Izaczek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny co sądzicie o moim wykresie kiedy mogłabym testować? W planach mam 4 grudnia będzie to 28 dzień cyklu.
Cykl miałam 30 dniowy ale w listopadzie przez chorobe skrócił mi się i wyniósł 26 dni przy rejestracji wpisałam ten 26 dniowy cykl jako średni. Także zostało 5 dni do nie chcianej małpy.
Tylko zastanawia mnie ,bo chyba nie widzę w którym dniu mogłoby dojść do zagnieżdżenia, nie mam takowego spadku jedynie ten 5 dpo. No ale czytałam,że to może nastąpić do 12 dnia dpo hmm...
No i ten intensywny ból miesiączkowy wczoraj..martwi mnie,że to sygnał nadchodzącego @