Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
A dziewczyny czy waszym zdaniem i wg mojego wykresu mam szanse ze jutro zobacze 2 kreski ? czy nie powinnam miec teraz troche wyższych temp niz mam na wykresie ?
Ewelina 25 u ciebie fajny skok temp. Jakbym miała taki wykres jak Ty juz bym była szczęśliwa. Trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2013, 12:27
ewelina25 lubi tę wiadomość
-
Dzięki Eweloka84 . Również życze Ci powodzenia i spełnienia tego ńajważniejszego dla nas marzenia wiesz tylko martwi mnie tak moja dlugosc cyklu ale to chyba przez te anty odstawione w sierpniu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2013, 12:31
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytempkami az tak sie nie przejmuj.. wazne zeby byl ten skok zeby wskazywal ze owulka byla.. poziom tempki w danym cyklu w duzej mierze zalezy od podstawowej temperatury ciala a ta u kazdej kobiety jest inna.. ja tak solidnie prowadze ten kalendarz drugi cykl i teraz moje tempki wygladaja calkiem inaczej niz w pierwszym miesiacu..
-
nick nieaktualnyu ciebie w tym cyklu jest owulka zaznaczona linia przerywana wiec jest niepotwierdzona.. skokow mialas kilka wiec owulka mogla byc innego dnia ale tego sie nie dowiesz.. dobrze by bylo zebys obserwowala tez sluz i szyjke.. ja mam z szyjka narazie prolem.. najlatwiej stwierdzic czy jest wysoko czy nisko a z reszta mam jeszcze klopot.. ale jak sie te dane wpisuje to systemowi jest latwiej wyznaczyc owulacje pewna czyli jak jest linia ciagla na wykresie..
-
nick nieaktualny
-
Zielono na wykresie będziesz miała ,jak test wyjdzie Ci pozytywny. PowodzeniaIzaczek
-
XxMoniaXx wrote:
Zamiast opierać się na programie co do testów czy interpretacji wykresów warto nabyć wiedzy własnej -
Izaczek wrote:Masz rację , wykres pokazuje dwa , trzy dni po owulce, że ona wystąpiła.Dlatego jak tylko są dni płodne to należy serduszkować. Czasami po swoich tempkach, tylko możesz się domyślać kiedy ona będzie. Ale jak nie jesteś pewna czegoś to zawsze możesz się podpytać staraczek, na pewno Ci pomożemy Powodzonka
Izaczek lubi tę wiadomość