Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć! Widzę, że wszystkie jesteście tu bardzo pomocne więc może mi też doradzicie. Nie chodzi mi o interpretację wykresu, bo dopiero go zaczęłam prowadzić. Martwi mnie to, że dostałam @ tydzień przed terminem. Od 6 miesięcy nie biorę tabletek i wszystkie cykle miałam jak w zegarku 30 dniowe. zawsze dzień przed okresem pojawia się u mnie plamienie. Wczoraj, 10 dnia po owulacji (stwierdzona za pomocą testu owulacyjnego i potwierdzona na usg przez gina) dostałam plamienia. Na początku pomyślałam, że może to implantacyjne? Niestety dziś temperatura spadła a ja dostałam okres. Rozumiem, że nie jestem w ciąży ale czemu cykl wyszedł mi 25 dniowy? Poza tym @ po 11 dniach od owu to chyba troche za szybko? Sama nie wiem co o tym mysleć. Nie badałam hormonów, bo mój gin powiedział, że skoro mam regularne cykle i widać, że mam owulacje to nie muszę. A może jednak coś jest nie tak? Dopiero zaczynam obserwować swój cykl a tu od razu takie utrudnienia ;/
-
dziewczyny dostałam dziś okres w 50 dniu cyklu. Zaczynam nowy cykl i nowe starania oczywiście bardzo mi smutno ze nie udało mi sie zostać mamą w tym cyklu ale ciesze sie też ze dostałam ten okres, bo czułam ze ten cykl i tak spisze na straty i bałam sie ze cos jest ze mna nie tak. Bo odstawiłam tabsy w sierpniu. postarm sie w tym cyklu mierzyc temp zawsze o tej samej porze.Dziś spadła mi temp i przyszła @. Jest to moj drugi cykl na ovu. I mam nadzieje ze zakonczy sie wreszcie sukcesem i dostane najlepszy prezent na święta jaki moge dostać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2013, 16:43
-
aga2319 wrote:chyba jesteśmy w podobnej sytuacji:/
-
XxMoniaXx wrote:dziewczyny dostałam dziś okres w 50 dniu cyklu. Zaczynam nowy cykl i nowe starania oczywiście bardzo mi smutno ze nie udało mi sie zostać mamą w tym cyklu ale ciesze sie też ze dostałam ten okres, bo czułam ze ten cykl i tak spisze na straty i bałam sie ze cos jest ze mna nie tak. Bo odstawiłam tabsy w sierpniu. postarm sie w tym cyklu mierzyc temp zawsze o tej samej porze.Dziś spadła mi temp i przyszła @. Jest to moj drugi cykl na ovu. I mam nadzieje ze zakonczy sie wreszcie sukcesem i dostane najlepszy prezent na święta jaki moge dostać
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
Izaczek -
Izaczek wrote:Owocnego cyklu Powodzenia