Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
aniulka: mam podobnie dlatego wczoraj zrobiłam betę i mam jasność że ciąży nie ma, chyba że beta też może się mylić bo ją za wcześnie zrobiłam ale myślę że 11dc jest już wiarygodny na testowanie z krwi - do głowy można dostać
-
Czy któraś z Was tak miała że ovu przesuwał Wam termin spodziewanej miesiączki ? mnie przesuwa co dzień o jeden dalej od 3 dni ??? o co chodzi? nie znam się bo to mój pierwszy wykres na ovu więc może mi pomożecie?
-
nick nieaktualny
-
jovi81 wrote:Czy któraś z Was tak miała że ovu przesuwał Wam termin spodziewanej miesiączki ? mnie przesuwa co dzień o jeden dalej od 3 dni ??? o co chodzi? nie znam się bo to mój pierwszy wykres na ovu więc może mi pomożecie?
jovi81 lubi tę wiadomość
Izaczek -
Poczekaj jeszcze ze dwa dni, jak będą wyższe tempki to na pewno Ci zaznaczy owulke PowodzonkaIzaczek
-
nick nieaktualny
-
Fasolkowa duszyczka wrote:Witam Was Kobietki. Chciałabym dowiedzieć się co myslicie o moim wykresie. Jestem nowa a wy juz macie wyrobione oko jeśli chodzi o wykresy. Będę wdzięczna za odpowiedz i trzymam kciuki za nas wszystkie
Fasolkowa duszyczka lubi tę wiadomość
Izaczek -
Dziewczyny to znowu ja ... sluchajcie czy obserwując mój dotychczasowy wykres jest możliwe że zanosi sie na owulacje bo boli mnie dzis lewy jajnik.. wczoraj test owulacyjny wyszedł negatywny a dzis ciezko mi go odczytac bo te dwie kreseczki są prawie takie same albo testowa jest minimalnie jaśniejsza ale sama nie wiem, szło bu sie kłocic w tym temacie... ale skoku temp jako takonie mam chyba to skad te ból jajnika.. prosze pomózcie . Pozdrawiam seedecznie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2013, 19:26
-
To tak. Fasolkowa Duszyczka wykres będzie bardziej wiarygodny jeśli będziesz mierzyła zawsze o tej samej porze. Najlepiej nie później niż do godz. 7 rano. Jeśli mierzysz raz o 7 rano, a innym razem o 9:30 to wykres nie jest do końca wiarygodny. Trzymam kciuki, żebyś jednak następnego wykresu nie musiała juz prowadzić
Monia poza temperaturą to trochę mało informacji jest. Nie wiadomo jaka jest szyjka czy otwarta, czy nie? Kremowy śluz(choć nie wiem jaki był wczoraj) wskazuje na to, że to nie są Twoje dni płodne , co potwierdzają również testy owulacyjne. A powiedz mi czy na teście kreseczka nie pojawia Ci się wcale, czy jest tylko słabsza od kontrolnej?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2013, 20:09
Fasolkowa duszyczka lubi tę wiadomość
-
Czyli wskazywałoby to na owulacje. Moze masz problemy ze śluzem płodnym? W każdym bądź razie jeśli kreska z dnia na dzień jest coraz ciemniejsza tzn. ze owulacja się zbliża, bo poziom LH rośnie. Może jutro będzie już taka sama i test będzie pozytywny. Starajcie się więc