Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziś zrobiłam owulacyjny znów i wyszedł negatywny. W sumie nie wiadomo kiedy sie w tym cyklu spodziewac tych płodnych dni po tak dziwnym długim ostatnim 50 dniowym cyklu. wszystko przez te tabsy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2013, 18:28
-
XxMoniaXx wrote:a jajnik po wczoraj ucichł ... to czemu wczoraj tak dawał o sobie znac ?
Są setki powodów dla, których może boleć Mnie jajniki pobolewają nawet przy cyklach bezowulacyjnych, gdzie teoretycznie rzecz biorąc nie mają ku temu żadnego powodu -
Dziewczyny mam prośbę Zerknijcie na mój wykres, w tym miesiącu nic juz nie rozumiem. Poprzednie dwa cykle książkowo, miesiączka, spadek po owulacji wyrazny wzrost, a w tym miesiącu? Bardzo powolny spadek temperatury po okresie, potem lekki spadek w okresie ouwulacji. 15 tego dnia owulacji był monitoring pęcherzyk 20 mm, endometrium 11 mm. Od 16 tego dnia cyklu dostałam duphaston przez 10 dni. Dlaczego po owu temp.dość niska, czy jeszcze wzrośnie? I dlaczego nie wyznaczyło mi owulacji mimo poz.testu, szyjki i śluzu? Może macie jakieś sugestie?
-
nick nieaktualny
-
Czy może któraś zerknąć na mój wykres? Już chyba po zawodach co nie?Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Marronek, wydaje mi się, że powinno jeszcze odbić do góry. Jaką zwykle masz fazę lutealną?
A co myślicie o moim wykresiku? Warto jutro testować, czy za wcześnie? Potrafię mieć fl nawet do 16 dni, ale strrrasznie mnie kusi :pMarronek lubi tę wiadomość
💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
Dziewczyny albo mam złe info albo fl jest raczej stala ?
Jest to sprawa indywidualna (chyba 13-16dni) ale raczej stała, widocznie to nie fl sie przedluza tylko owulacja występuje później.
DeLaCruz 21dc wygląda jakby było zagnieżdżenie ,powodzenia ! -
DeLaCruz wrote:Marronek, wydaje mi się, że powinno jeszcze odbić do góry. Jaką zwykle masz fazę lutealną?
A co myślicie o moim wykresiku? Warto jutro testować, czy za wcześnie? Potrafię mieć fl nawet do 16 dni, ale strrrasznie mnie kusi :p
Co do testowania - wygląda obiecująco. Teoretycznie nic nie stoi na przeszkodzie. Praktycznie - może Ci się humor popsuć jak nie będzie 2 kreseczek. Więc chyba lepiej zaczekać.Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Oczywiście, fl jest stała, ale tak zwyczajowo można "różną" zaobserwować na wykresach. Chociażby dlatego, że owulacja nie zawsze występuje w dniu skoku temperatury. Dam znać jak zatestuję, ale macie rację, na razie się wstrzymuję i zobaczę, czy przyjdzie @💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
Dziewczyny, pomóżcie w interpretacji mojego wykresu:
https://ovufriend.pl/graph/c81b04621266adb49958855f3ef9b2d0
Jam myślicie, czy owulka jeszcze przede mną czy ten będzie owulacyjny czy co...? Jest to mój 4ty cykl po porodzie, karmię piersią.
Test owu + trzeci dzień z rzędu.
Dodam, że do tej pory sko tempki miałąm 1 maksymalnie 2 dni po + na tescie owulacyjnymWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2013, 16:49
-
Kurcze, małżonek chory aktualnie więc przesunięcie owulacji byłoby mi na rękę... Bo spodziewałam się 16/17DC (objawy i test owulacyjny dodatni...) I już spisałam cykl na straty. Jakby tak udało się potrzymać jeszcze do piątku... może się chłopak wykuruje