Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
lithe123 wrote:Kurcze, małżonek chory aktualnie więc przesunięcie owulacji byłoby mi na rękę... Bo spodziewałam się 16/17DC (objawy i test owulacyjny dodatni...) I już spisałam cykl na straty. Jakby tak udało się potrzymać jeszcze do piątku... może się chłopak wykurujeIzaczek
-
Izaczek wrote:Ten dzisiejszy spadek to mogło być zagnieżdźenie , czego Ci życzę. Teraz tylko niech już tempki odbijają ku górze Powodzonka
No i znowu (pomału) opada, czyli nie ma co sobie nadziei robićWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2013, 08:22
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Zerknijcie na mój wykres proszę - w poniedziałek byłam na monitorze, pęcherzyk 20 mm, wg gina owu śr/czw. Ovufriend chciał mi ustawić owulkę na 18 dc, dlatego anulowałam temp. Dziś ustawiło mi na poniedziałek właśnie. Jak anuluję temp. to wraca owulka w ustawieniach na 18 dc.
Co o tym sądzicie?
Edit. Dodam, że jak mierzyłam temp. o 6 miałam 36.64, wpisałam z godz. 7.30 36.89, a o 8.30 było 36.91 (cały czas leżałam w łóżku)Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2013, 09:27
-
nick nieaktualnyCześć
Jestem tu od niedawna i chciałam Was prosić o spojrzenie na mój wykres mierze samą temperaturę i chciałam się Was poradzić. Teoretycznie wiem że owulacje miałam dzień przed wzrostem temperatury czyli 3 dni temu i zaznaczałam moje serduszka z partnerem i chciałam się dowiedzieć czy mamy szanse na szczęśliwy strzał czy może za późno bądź za wcześnie próbowaliśmy? proszę Was o pomoc... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny"słaba" chociaż wyczytałam że największe szanse są na zajście w ciąże 3 dni przed owulacją i w dzień owulacji to można powiedzieć że tak było 3 dni przed i w sumie od samego rana następnego dnia po 17dc niby gdzie była owulacja...racja nadzieja umiera ostatnia...
-
Gosiacu wrote:Dziewczyny pomóżcie w interpretacji wykresu, bo jakiś dziwny jest 36,3 ; 36,5 i tak na zmianę a tu już 17dc .Dodam, że biorę pierwszy m-c Castagnus , magnez i witB6.
Mi castganus strasznie namieszal, jesli nie masz podwyzszonej prolaktyny i bierzesz castagnus na wlasna reke to mozesz sie spodziewac braku owulacji wogole niestety. Castagnus nie jest dla wszystkich. Sama bralam przez 3 miesiace, zeby zakonczyc kuracje, bez podwyzszonej prolaktyny i skonczylo sie to cyklem bezowulacyjnym 156dni! i to jakby nie byl wywolywany to nie wiem czy wogole by sie kiedys skonczyl. -
wiag wrote:"słaba" chociaż wyczytałam że największe szanse są na zajście w ciąże 3 dni przed owulacją i w dzień owulacji to można powiedzieć że tak było 3 dni przed i w sumie od samego rana następnego dnia po 17dc niby gdzie była owulacja...racja nadzieja umiera ostatnia...
Powinny zolnierzyki przetrwac jesli mialas rozciagliwy sluz plodny. -
aga.just wrote:Zerknijcie na mój wykres proszę - w poniedziałek byłam na monitorze, pęcherzyk 20 mm, wg gina owu śr/czw. Ovufriend chciał mi ustawić owulkę na 18 dc, dlatego anulowałam temp. Dziś ustawiło mi na poniedziałek właśnie. Jak anuluję temp. to wraca owulka w ustawieniach na 18 dc.
Co o tym sądzicie?
Edit. Dodam, że jak mierzyłam temp. o 6 miałam 36.64, wpisałam z godz. 7.30 36.89, a o 8.30 było 36.91 (cały czas leżałam w łóżku)
Zostawilabym te temperaturke, ktora byla mierzona najpierw. Wydaje mi sie, ze owulacja jest wyznaczona prawidlowo, tempka delikatnie moze sie podniesc przed sama owulacja z powodu malego wyrzutu progesteronu do peniecia jajeczka.Unlike, aga.just lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewoje powiedzcie mi, czy dobrze myślę, że owulka była 15stego dnia, mimo, że owu jej nie wyznaczył jeszcze? Patrze po teście, śluzie i notatkach i wszystko by mi na to wskazywało...12dc miałam 12mm pęcherzyk, a endo 9mm, 14dzien pecherzyk 16.9mm czy to nie byłoby za wcześnie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2013, 17:47
-
Marronek wrote:No właśnie dzisiaj odbiła... i nie wiem czy sobie robić nadzieję na święta czy nie...
No i znowu (pomału) opada, czyli nie ma co sobie nadziei robićIzaczek -
weronika86 wrote:Zostawilabym te temperaturke, ktora byla mierzona najpierw. Wydaje mi sie, ze owulacja jest wyznaczona prawidlowo, tempka delikatnie moze sie podniesc przed sama owulacja z powodu malego wyrzutu progesteronu do peniecia jajeczka.
Weronika czyli wpisać lepiej tą z godz 6 gdzie było 36,64? Dodam, że między 6 o której otowrzyłam oczy, a 7.30 gdzie mierzyłam kolejny raz temp. spałam, a nie tylko leżałam.
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2013, 09:12
-
Izaczek wrote:To że delikatnie spada jeszcze o niczym nie świadczy , może jeszcze ładnie odbić Trzymam kciuki
Chyba jednak świadczy. Dziś również jest niżejHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka