Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
paticzka wrote:biore luteine od 16 do 1`5 za 3 dni ja koncze Ale podkusiło mnie i zrobiłam test 3 lub 4 dni przed okresem wyszedł negatywny chociaz teperature mam wysoko czy zawcześnie zrobiłam test i jest szansa czy na 100% nie bede w ciąży pomużcieIzaczek
-
Aniulka - wykres poki co jest bardzo ładny - skok śliczny - jednak co do wykresow wole nie nastawic - bo juz nie jeden raz mialam piekny "ciazowy wykres" i nic z tego - ale poki co bardzo ładnie sie zapowiada - niestety trzeba czekac trzymam kciuki oby ten skok zwiastowal fasoleczke
-
Dziewczyny! Wiem, że jeszcze za wcześnie, aby stwierdzić, ale jak myślicie, kiedy była owulka? 2x test wyraźnie pozytywny, a OF zaznaczył, że owu była wcześniej.. Zwłaszcza, że czuję wyraźne kłucie w jajniku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2013, 22:28
💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
nick nieaktualny
-
Hmm.. Nie zrobiłam, ale we wcześniejszych kreska cały czas stawała się grubsza i dopiero w tych 2 pozytywnych była odpowiednio "ciemna".. W sumie nie zaznaczyłam na wykresie, ale szyjka była wtedy twarda, teraz jest bardziej miękka. Wszystkie inne objawy też bardziej wskazują na późniejszy czas. A jest możliwe, że owulacja wystąpi już po wzroście temperatury?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2013, 14:28
💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
nick nieaktualny
-
Aniulka - bardzo ładnie sie zapowiada tempka odbila po spadku wiec moze fasola sie zagniezdzila wtedy odczekaj jeszczze dwa dni i wtedy zrob testa
No a u mnie zaczyna sie odliczanie -
Choc z tym nowym termometrem wychodza mi takie tempka ze nie wiem o co kaman
Ale doszlam do wniosku ze tamten stary termometr mnie robil w babuko- zmierzylam najpierw nowym wczoraj bylo 36,51 a zaraz pozniej starym i bylo 36,7 - no i co sie u dziwic ze wczesniej tak sie nakrecalamWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2013, 09:32
aniulkab86 lubi tę wiadomość
-
Bardzo proszę o pomoc w interpretacji mojego wykresu. Dziwnie mi się to wszystko zaznacza. Dlaczego te linie są przerywane? I dlaczego do 8 grudnia było zielone światło, dzień płodny. A 9 grudnia wszystko się obróciło o 180 stopni? Chyba jakieś to bez sensu..
-
hej dziewczyny jestem tu pierwszy raz i proszę o interpretację wykresu. czy tak wygląda wykres trójstopniowy. staramy się z mężem już 6 miesięcy. testu jeszcze nie robiłam. w tym miesiącu pierwszy raz zastosowałam testy owulacyjne, które dokładnie wskazały mi owulację i analizując objawy i temperaturę to wiem że się nie pomyliły. a myliłam się ja wcześniej bo byłam pewna że owulację mam w 14 dc. z góry dziękuję za wszelkie opinie. pozdrawiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2013, 08:37
mgw87