Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Po raczej szansę zerowe macie. poza tym twój wykres jest w ogóle niemiarodajny i nawet się nim nie sugeruj. Mierzysz temperaturę codziennie o innej porze więc wyniki są fałszywe.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2015, 12:17
Kocham Cię córeczko ❤
Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤ -
dziekuje za odp.tak jak mówiłam ten cykl sobie darowałam bo najpierw zmiana trybu zycia zaburzyła czas mierzenia to albo za wczesnie albo za pozno na pomiar.pozniej tuz przed owulacja infekcja.niestety takie nasze zycie.czekam na nowy cykl i nowe staranka bo ten cykl i tak był skazany na straty.
udanej niedzieli dla wszystkich -
kamila111 wrote:hejka dziewczyny mam pyt jak to jest z temp. Jezeli zmiezyłam 2 h po mojej normalnej godzinie mieze ok 6.30-7 a dzis o dziewiatej i tremp byla 36.79 a czytalam gdzies ze sie odejmuje 0.1 stopien od godziny czy to prawda?
Nic nie licz na piechotę. Wpisz normalnie (tylko godzinę zmień) system i tak nie uwzględnia takiego pomiaru. Takie liczenie nie ma sensu. Jakbyśmy wszystkie były takie identyczne i co godzinę by nam tak idealnie rosła temp to byśmy produkowały dzieci taśmowo -
ColorfulLady wrote:Nic nie licz na piechotę. Wpisz normalnie (tylko godzinę zmień) system i tak nie uwzględnia takiego pomiaru. Takie liczenie nie ma sensu. Jakbyśmy wszystkie były takie identyczne i co godzinę by nam tak idealnie rosła temp to byśmy produkowały dzieci taśmowo
100% racjihttps://www.maluchy.pl/li-73179.png -
Mam doła miałam się nie nakręcać, oczywiście wgapiam się w ten wykres piętnaście razy na minutę, jakby coś się miało zmienić. Mężowi powiedziałam, chociaż miałam nie mówić (strasznie mu przykro bo on ma kompleks czterdziestolatka i myśli że już jest za stary...) i też nie wytrzymałam, dziś test negatywny i temp zaczyna spadać. Czuję się beznadziejnie że się tak nakręciłam jakby to już było pewne. W dupie z tym wszystkim!!!!
-
Skali89 wykres ok owulacja byla, faza wyzszych temp wiec pozostaje czekac powodzenia trzymamy kciuki
ColorfulLady niestety kiedy ktos bardzo dlugo czeka i bardzo dlugo sie stara o wymarzone male bijace serduszko nie jestesmy w stanie sie nie nakrecac to jest cos co spedza nam sen z powiek wiec doskonale rozumiem Twoj nastroj. Pamietaj dopoki nie ma @ zawsze jest nadziejalat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
Wyczytalam dzis, ze dźięgiel chiński czyli donq quai tez jest polecany na problemy z owulacja i wystepowaniem miesiaczek. Mozna go stosowac z castagnusem (informacja podana przy zastosowaniu castagnusa). Podkreslam ze to tylko dla tych, ktore maja problemy z nieregularnymi cyklami i owulacjami inaczej mozna sobie zaszkodzic.lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
kamila111 wrote:hejka dziewczyny mam pyt jak to jest z temp. Jezeli zmiezyłam 2 h po mojej normalnej godzinie mieze ok 6.30-7 a dzis o dziewiatej i tremp byla 36.79 a czytalam gdzies ze sie odejmuje 0.1 stopien od godziny czy to prawda?Kocham Cię córeczko ❤
Jejku dziewczyny szansa jest zawsze. Niezależnie od tego czy się udało czy nie faza lutealna wygląda prawie tak samo z wyjątkiem końcówki, gdzie z reguły temperatura spada, więc patrząc na wykres do 14dpo a czasami nawet 16dpo, nie da się na jego podstawie stwierdzić na 100% czy jest ciąża czy nie.Kocham Cię córeczko ❤
Witam. Pomoze ktos? Wedlug testow owu, owulacje mialam 13 dc a jak to jest z tymi wykresami? Kiedy wedlug wykresu mogla ona byc?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 23:11
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp