Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, czy jeżeli byłam wczoraj na becie i jest ujemna, okresu nie ma, a było wczoraj jednodniowe plamienie, tempka w górę, to czy jest szansa że dopiero wczoraj mogło dojść do zagnieżdżenia i mam powtarzać betę bo wczorajsza mogła nic nie wykazać? nie wiem czy się jeszcze łudzić...7 cs szczęśliwy
-
laila_25 wrote:Hej! Zerknijcie na moj wykres.. sa szanse? Najbardziej chodzi mi o interpreatacje temp itp. Nie objawów bo sa marne wg mnie w tej ciazy..Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki 7dpo i tempka spadła do poziomu owulacyjnej ... Są szanse? Czy już tylko czekanie na @ ? wczoraj do męża mówiłam, że chciałabym obsikać dwie kreseczki,a mąż się śmiał, że jeszcze tylko pare dni i
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 08:03
Luty 2017-laparosopia/usunięta torbiel endometrialna... -
Emi36 wrote:Zobaczcie na mój wykres czy coś z tego jeszcze będzie czy raczej czekać mam na @ ??Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
-
agusia0104 wrote:Dziewczynki 7dpo i tempka spadła do poziomu owulacyjnej ... Są szanse? Czy już tylko czekanie na @ ? wczoraj do męża mówiłam, że chciałabym obsikać dwie kreseczki,a mąż się śmiał, że jeszcze tylko pare dni iNie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
-
Nasze starania zaczęły się w grudniu kiedy zaszłam w ciąże za 1 razem bez żadnych starań. Na początku stycznia miałam krwawienie ( niby poronienie) ale po 2 dniach trafiłam do szpitala z zapaleniem wyrostka. Podczas operacji okazało się, że ciąża byża pozamaciczna i musieli wzywać ginekologa, więc zabiegi były dwa w jednym Po tym gin kazała odczekać i od kwietnia ponowić starania, więc to nasz 3 cykl... Teraz umówiona jestem pod koniec czerwca, bo jeśli się nie udało czeka mnie hsg...Luty 2017-laparosopia/usunięta torbiel endometrialna...
-
Dziewczynki:) jesli w piatek pojde na bete (9dpo)I wynik bedzie negatywny, to nie przekresla to jeszcze ciazy?Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016