Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybelldandy wrote:Albo jest za wczesnie na bete, albo w ciazy nie jestem wiec do zagniezdzenia nie doszlo.
No ale ja się powtarzać nie będę, napisałam w tym temacie sporo o zagnieżdżeniu.
Skoro wiesz lepiej kiedy u ciebie doszło do niego, to nie będę się sprzeczać -
nick nieaktualny
-
Magda87 wrote:niepotrzebne świadome rozczarowanie. Ale każdy robi jak uważa.Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaolcia27 wrote:Ciekawość to nasza natura ☺
Nie bez powodu faza lutealna ma trwać NAJMNIEJ 11 dni.
Nie bez powodu na necie podawane są wyniki bety hcg od 10 dpo.
To czemuś służy i ma jakieś podstawy, które wy ignorujecie.
Skoro uważacie że was to nie dotyczy, lub ciekawość ważniejsza, to darujcie sobie niepotrzebny spam w tym temacie
Bo przy niektórych pytaniach, to nie wiadomo czy się śmiać czy płakać... -
nick nieaktualnypaolcia27 wrote:Mam jeszcze jedno pytanko ☺co to oznacza..otóż przedtem na moim wykresie był kolor zielony,okres był oznaczony czerwonym a teraz wszystko jest czarne..serduszka i ten śluz wodnisty. Co to oznacza ?
Ja się pytam "Poważnie"????????
To jest jakiś cyrk na kółkach... -
Maciejowa wrote:Wykres jest w porządku, jesteś już na pewno po owulacji więc nie ma sensu robić testów owulacyjnych. Czemu nie mierzysz temperatury rano, o stałej porze? Aż dziw, że przy tak różnych porach mierzenia wykres jest czytelny.
mierze temp kilka razy i po odpoczynku dlatego moze mi tak podobne pomiary wychodza
wybieram wynik ktory sie powtarza.
Martwi mnie ze temp ma tendencje spadkowa caly czas teraz niby niewiele ale jednak...o to glownie chcialam spytac
aniołek 01.02.2016r -
nick nieaktualny
-
Nie Panan, jajniki bolą kiedy chcą.
Laila - ten spadek może oznaczać nadchodzącą @ a może nic nie oznaczać. Czemu nie mierzysz temperatury rano po przebudzeniu?Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
zle spie, roznie sie klade roznie wstaje, wybudzam w nocy, poranki mam takie ciezkie ze nie w glowie mi temeratura i zapominam najczesciej...;/ kiedys mierzylam rano ale meczylo mnie to bo ja rano ledwo wiem jak sie nazywam pozatym raz wstaje o 5 a raz o 11 budzika nastawiac mi sie nie chce do pomiaru temp zwlaszcza ze wykres i tak wychodzi mi czytelny mierzac inaczej przynajmniej w miare
aniołek 01.02.2016r