Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Maciejowa wrote:Aha. W takim razie wygląda na to, że pękł patrząc na wykres powiedziałabym, że w sobotę. Daj znać po wizycie.
Ja już po wizycie wysiedzialam się 3h ale trafiłam na monitoring do dr. Przybycienia bardzo dobre opinie ma w leczeniu bezpłodności (na sierpień miałam umówiona pierwsza wizytę do niego) od razu powiedział mi że mam policystyczne jajniki (trzech innych lekarza upieralo się ze nie mam mimo iż mówiłam że mam wszystkie objawy prócz nieregularnych cykli, a wg nich to mnie dyskwalifikowalo z pcos). Pęcherzyk ładnie pękł widziałam na monitorze pęknięcie, ciałko żółte 17x18mm, zalecił brać dupchaston i crinone. Stosował ktoś ten żel? Mam nadzieję że pomoże, kosztował 220zł a to nie mało.. jeśli się nie uda mam kolejną wizytę u niego i od razu będzie zastrzyk ale nie wiem jaki bo tak niewyraźnie napisane że nie jestem w stanie odczytać. Dodatkowo dowiedziałam się że mam tylozgiecie macicy i to nie od cc tylko musiałam coś dźwigać dlatego się cofnela, niby zwykły monitoring a dowiedziałam się więcej niż przez pół roku chodzenia do Gin i gin-endokrynologa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2016, 21:02
19.09-10.10-31.10 szczepienia allo spadło do 0 ;(
02.2019 - Pasnik immunologia
08.2018 - korekta isthmocele -laparotomia
01.2018- Angelius Provita
alloMLR 13% -> 0
Genotyp KIR-bx - implantacyjne są
ANA2 1:100 typ-ziarnisty,
NK 5% - test IMK
Subpopulacja limfocytów,
anty-TPO 0,38. anty-TG 0,82
homocysteina było 8,20->9,20
Prolaktyna 22
kwas foliowy 13,73ng/ml
wit d 44,5mg/ml
Tsh 1,422 Ft3 2,52 Ft4 1,09
Wolny testosteron 1,48 pH/ml
p/c przeciw kardiolipinie - ujemne
p/c p.antygenom jajnika - ujemne
p/c p. plemnikom,
17-prog 2,17 -> 1,52
Dhea-s- 449 -> 413 - za wysokie
SHBG- 15,32 za niskie - min 32,
Androstendion 1,81 ng/ml
Mycoplasma, ureoplasma, gbs, chlamydia, insulina, glukoza, Laparoskopia x2 , histero, toxo IgG,IgM, rózyczka,
Mąż - test MAR, HBA, SCA, defragmentacja - ok
Syn ur w 2011 ciąża naturalna - od tego czasu beta nie drgnęła -
AJA_S wrote:Możliwe że owu było wczoraj ale poczekaj tak z 3 dni i wtedy będzie jasne... jeśli przez te 3 dni będzie się utrzymywać albo rosnąć to wtedy w 100% owulacje miałaś w dzień ojca
-
Czesc : ) Mierze temp. dopiero pierwszy cykl, to takze moj pierwszy cykl starań. Od kilku dni mam mdłosci i bol glowy, wiec spodziewam sie najlepszego(jutro testuje). Czy moglybyscie zobaczyc moj wykres w tabeli wykresow? zastanawiam sie czy 11dpo to nie za pozno na spadek implantacyjny ? Dziekuje za kazda opinie :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2016, 08:36
-
nick nieaktualny