Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
m_d_f wrote:@Martyśka - chicken Ci dobrze napisała, dopiero 12 dpo, a może nawet mniej, bo wcale nie jest powiedziane, że owulacja była tuż przed skokiem, może była później. Progesteron masz bardzo ładny, pozostaje czekać. Na pewno w ciągu najbliższego tygodnia dostaniesz miesiączkę, albo i nie Ale na razie nie ma się co martwić. Za równo brak @, jak i negatywne test są zupełnie zrozumiałe na tym etapie.
Nie wytrzymałam, zrobiłam dzisiaj test: negatywny. Czekam więc dalej temp. na tym samym poziomie ale dziś już 39 dc. Posłucham się was i odczekam jeszcze 2 dni albo przyjdzie @ albo zrobię betę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2017, 08:21
-
potworu wrote:@Martyśka, jsteśmy w tym samym momencie! Ja dokładnie tak samo planuję, jeszcze 2 dni i jeśli brak @ to testuję!
Ale ciężko wytrzymać, ja to bym najchętniej testowała co godzinę
zgadza się ciężko
no to czekamy obydwie albo się uda albo mamy strasznie rozregulowany cykl. -
chicken wrote:Słuchajcie, po dzisiejszym mierzeniu temperatury ovu zmienił mi termin owulacji zc14 na 15 dzień. Po co? Skoro mam potwierdzona ovu testem w dniu 14?? Da się to jakoś zmienić. I czemu w ogóle tak się stało? Ktoś wie?
W poniedziałek na usg miałam potwierdzone ciałko żółte -
chicken wrote:Kurde. Czyli szkoda ze jeszcze nie działalismy w poniedziałek...
Ale z drugiej strony czemu wcześniej miałam ovu zaznaczone w 14dc?
U mnie ovu była na 100%- potwierdzone poniedziałkowym usgchicken lubi tę wiadomość
-
potworu wrote:@Martyśka, jsteśmy w tym samym momencie! Ja dokładnie tak samo planuję, jeszcze 2 dni i jeśli brak @ to testuję!
Ale ciężko wytrzymać, ja to bym najchętniej testowała co godzinę
@potworu i jak sytuacja u Ciebie, widzę że temp pomału spada identycznie jak u mnie ale @ nadal nie ma
-
Hopeless wrote:Większość ciąż jest z sexu przed ovu. Po ovu masz tylko 12 godzin na zaplodnienie. Masz w bardzo dobrym czasie sexy
Od wczoraj czuje takie bardzo delikatne pobolewanie jak na @... I bulgotanie tez bylo...
Oby to byl dobry zwiastun
Zastanawiam sie nad kupnem termometra bezdotykowego.
Na forum widzialam, ze polecany jest Microlife-ktory model kupic? Nc100 czy NC150? -
Witam dziewczyny w związku ze nie wiem jak dodac fotke umiescilam jako zdjecie jako swoje rozpoznawcze. Czy któraś mogła by napisać co o tym sadzicie? Intuicja mnie wygnała dziś do rosmanna po tesciki ovu bo jakos te z allegro mnie nie przekonywały,no i chyba mnie intuicja nie zawiodła co sadzicie?
-
Dziewczyny, jako że jesteście niezawodne to znowu mam pytanie...
to mój bieżący wykres https://ovufriend.pl/graph/5637311bcce5dd98d179b4e3cac0eb5f
progesteron 20dc 8,9ng/mol
progesteron 23 dc 14,6ng/mol.
Może coś z tego być? Wiem, że nie powinnam się nastawiać bo najgorzej to się rozczarować ale podświadomość bywa silniejsza.url=https://achtedzieciaki.pl/suwaczki/dzieciece][/url]
cztery lata starań
Amh 0.33
14.03. FET AZ
6dpt II kreski
7dpt beta 21
9dpt beta 71☺
11 dpt beta 249 💪
14 dpt jest pęcherzyk 😍
10 kwietnia wizyta ❤ 🙏
19 maja prenatalne zdrowy chłopak 💕
16 lipca połówkowe - syn ❤
12.11.2020 53cm szczęścia i 2720g doskonałości 💞 -
Martyśka wrote:@potworu i jak sytuacja u Ciebie, widzę że temp pomału spada identycznie jak u mnie ale @ nadal nie ma
hej potworu u mnie nic z tego, co prawda nie naciskałam specjalnie że już ma być ale w podświadomości pragnę dziecka a mój wiek 37 lat na pierwsze dziecko to i tak ostatni dzwonek.
Życzę Tobie powodzenia, a powiem Ci, że ovu wyznaczył mi właśnie na wczoraj @ i dostałam. -
Lamparcica wrote:@Pola84 na pewno może być z tego owulka, ale czy będzie dzidziuś to trzeba poczekać. Wysoki progesteron to tylko uwolnienie się komórki i ciałko żółte, ale trzymam kciuki.
Hmmm wg wykresu i temperatury owulacje miałam wyznaczoną na 16dc. Możliwe, że o tyle się pomylił ovu?url=https://achtedzieciaki.pl/suwaczki/dzieciece][/url]
cztery lata starań
Amh 0.33
14.03. FET AZ
6dpt II kreski
7dpt beta 21
9dpt beta 71☺
11 dpt beta 249 💪
14 dpt jest pęcherzyk 😍
10 kwietnia wizyta ❤ 🙏
19 maja prenatalne zdrowy chłopak 💕
16 lipca połówkowe - syn ❤
12.11.2020 53cm szczęścia i 2720g doskonałości 💞 -
elmo88 wrote:Mnie dziewczyny radziły albo pod językiem albo dowcipnie
bo cały cykl nieświadomie mierze na czole bezdotykowo i myślałam, że chcesz popełnić ten sam błąd
Cholera...
ja mierze rteciowym ale wkurza mnie ze 10 minut musze lezec nieruchomo-myslalam ze da sie to jakos ominac....