X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • SMag Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2017, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamparcica wrote:
    @SMag pewnie, że jest szansa, póki temperatura nie spada, ale poczekaj z testem do dnia spodziewanej miesiączki

Dziś temperatura poszła do góry... Wczoraj cały dzien ból podbrzusza dziś spokój..
    Ciekawa jestem co to będzie

LISTA STARACZEK

• kayama Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz to mi się wykres wyklarował, faktycznie owulację widać :)
    cdc9a7fa3fa8efd9b17c806f4d4913b2.png

n59ydf9h7aj0jxnd.png
  • Mania81 Debiutantka

Wysłany: 6 grudnia 2017, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam! Czy ktoś może mi pomóc zinterpretować wykres? Czy była owulacja?
    https://ovufriend.pl/wykres.html?nick=Mania81

Aniołek (*) 17.02.2018 (9tc)
    Miomektomia laparotomia 15.05.2018 r.
    Ciąża biochemiczna 05.2019
    Ignaś (*) 26.01.2020 (22tc)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2017, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Może któraś zobaczyć mój wykres? Zastanawiam się dlaczego tak bardzo spadła mi temperatura :( Trochę za wcześnie na @, a progesteron wczoraj wyszedł bardzo dobry (jak na mnie), bo 17,53ng.. Jeśli jutro tempka wzrośnie, to mogę się łudzić, że ten dzisiejszy spadek jest na implantację?

• Tulipanowa111 Nowa

Wysłany: 6 grudnia 2017, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co myślicie o moim wykresie... Chyba nie mam owulacji... Staram się juz prawie 2 lata..

• rosz Koleżanka

Wysłany: 6 grudnia 2017, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania81 wrote:
    Witam! Czy ktoś może mi pomóc zinterpretować wykres? Czy była owulacja?
    https://ovufriend.pl/wykres.html?nick=Mania81

Plamienie oraz skok temperatury może świadczyć o owulacji.

• Mania81 Debiutantka

Wysłany: 6 grudnia 2017, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję bardzo za odpowiedź. Dopiero zaczęłam obserwacje. Te wykresy to dla mnie czarna magia

Aniołek (*) 17.02.2018 (9tc)
    Miomektomia laparotomia 15.05.2018 r.
    Ciąża biochemiczna 05.2019
    Ignaś (*) 26.01.2020 (22tc)
  • seema Debiutantka

Wysłany: 7 grudnia 2017, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, powiedzcie mi czy aż takie wahania temperatury mogą być ? Czy coś się dzieje niepokojącego i czy normalne takie wysokie temperatury ? Oglądałam w galerii wykresów wasze wykresy to temperatury macie do 37 st.

Dzisiaj jest dość duży spadek temperatury, czy można jeszcze liczyć, żę @ nie przyjdzie czy raczej już nie ?

To jest mój 1 cykl w którym prowadzę obserwację.

b691a5382548f7c6d8d93d7413fde23f.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2017, 08:50

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2017, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seema: ja też jestem laikiem w mierzeniu temperatury (dopiero 2 cykl), ale jeśli jutro tempka pójdzie w górę, to myślę, że jest szansa na ciążę :) Ja w tym cyklu też miałam wyższe temperatury w porównaniu do poprzedniego, więc tym się nie martw :) Widziałam wiele wykresów, gdzie był mały spadek przed terminem @, a jednak test ciążowy był pozytywny :) A co do śluzu: pamiętam, że ja w ciąży z pierwszą córką miałam cały czas sucho, dopiero później się pojawił. Co organizm, to inne objawy :) Trzymam kciuki za zielonego kropka na końcu :)

• seema Debiutantka

Wysłany: 7 grudnia 2017, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneczkaa87 wrote:
    Seema: ja też jestem laikiem w mierzeniu temperatury (dopiero 2 cykl), ale jeśli jutro tempka pójdzie w górę, to myślę, że jest szansa na ciążę :) Ja w tym cyklu też miałam wyższe temperatury w porównaniu do poprzedniego, więc tym się nie martw :) Widziałam wiele wykresów, gdzie był mały spadek przed terminem @, a jednak test ciążowy był pozytywny :) A co do śluzu: pamiętam, że ja w ciąży z pierwszą córką miałam cały czas sucho, dopiero później się pojawił. Co organizm, to inne objawy :) Trzymam kciuki za zielonego kropka na końcu :)

Wczoraj cały dzień miałam bóle jak na @ co raczej mi się nie zdarza chyba, że w dzień przyjścia @ to mnie poboli parę godzin i puszcza.

Dzisiaj żadnych dolegliwości, no troszkę piersi bolą.

Już sama nie wiem, niepotrzebnie się nakręcam, że nic nie wyjdzie, za dużo się naczytałam chyba.

• Butterfly23 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2017, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, mogę Was prosić o zerknięcie na mój wykres? W poniedziałek (11 dc) byłam na usg. Piękny pęcherzyk 21,2mm. Moje cykle trwają 24 dni i owulacja przypada na 13dc. Mierzę temperaturę codziennie, o tej samej porze. Ten wykres wydaje mi się dziwny... Czy ten spadek może oznaczać, że pęcherzyk nie pękł, tylko się wchłonął?

https://ovufriend.pl/graph/38a403688e4aac70626591fcbf953446

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2017, 17:55

03.2023💔 6tc
    03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
    07.2025 💔 6tc (FET 3.1.1)

Allo mlr 29% | Crossmatch 42,9%

Mamy ❄️ (3.1.2)
  • Malinka23x Ekspertka

Wysłany: 8 grudnia 2017, 05:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mozecie zerknac na wykres ? Kest sens robic sikańca ? Co z ta temperatura... :/

4de4da5bbbe6e996e17a2a8aaf94d399.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2017, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, prośba o interpretację, mojego wykresu, mam na co liczyć w tym cyklu? i kiedy ewentualnie testowanie najwcześniej? i wg mnie owulacja została źle zaznaczona, co myślicie?

https://ovufriend.pl/graph/5cbb749ee54637f756eb177f6200159d

• Mirena Debiutantka

Wysłany: 8 grudnia 2017, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zerknijcie na mój wykres proszę....o co tam chodzi bo ja już glupne normalnie....temperatura skacze jak chce a jestem przed @ nie wiem czy pokusić się o test czy jeszcze się wstrzymać.

• terka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2017, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mirena wrote:
    Zerknijcie na mój wykres proszę....o co tam chodzi bo ja już glupne normalnie....temperatura skacze jak chce a jestem przed @ nie wiem czy pokusić się o test czy jeszcze się wstrzymać.

Ja tutaj nie widzę żadnych skoków niepokojących. Pomijam zaznaczone jako zaburzone. Wręcz piękny wykresik! :D co do jednodniowego spadku to czasem tak się zdarza (czasem oznacza implantacje zarodka a czasem absolutnie nic ;) ) ale jak się tak podniosło to można byc dobrej myśli ;) powoli bym sie szykowała na Twoim miejscu na testowanie-osobiście polecam badanie z krwi-żadnych domysłów, niepewności, niejasności tylko konkretny wynik ;)

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • Mirena Debiutantka

Wysłany: 8 grudnia 2017, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te 3 dałam jako niepewne bo nie spałam u siebie w domu i budzilam się przed budzikiem....przed czasem mierzenia....testowanie ....hmmmm....dla mnie nawet objawy to nie objawy bo u siebie już wszystko przed @ przerabiałam....poza bólem piersi który przed @ powinien być słabszy albo już zaniknąć...teraz bolą dalej....a znając szczęście moje to zrobię test i @ przyjdzie na drogi dzień,no nic zobaczymy jutro czy się zjawi laskawie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2017, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Terka, a możesz też zerknąć na mój wykres? Wcześniej chyba był nieudostępniony.
    Kiedy mogę testować? Może się "coś z tego urodzić"?

• terka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2017, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozalia wrote:
    Terka, a możesz też zerknąć na mój wykres? Wcześniej chyba był nieudostępniony.
    Kiedy mogę testować? Może się "coś z tego urodzić"?

Masz wykres temperatur tylko wiec ciężko sie odnieść w 100%. Ale spróbujemy ;) wg mnie (ale to moje zdanie) owu miałaś pozniej niż pokazuje kreska ktora tez zresztą pewności nie ma ;) obstawiam drugi skok temperatury czyli okolice 22dc ;) szkoda ze nie masz innych czynników rozwiały by te wątpliwości ;) ale licząc ze tak tez mogło byc to wtedy te temperatury były faktycznie wyżej niż z pierwszej fazy ;) ale to tez oznacza jeszcze kilka dni poczekania na to co dalej temperatury pokaza ;) ale szansa jest zawsze gdy sa <3 w czasie płodnym ;)

• terka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2017, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mirena wrote:
    Te 3 dałam jako niepewne bo nie spałam u siebie w domu i budzilam się przed budzikiem....przed czasem mierzenia....testowanie ....hmmmm....dla mnie nawet objawy to nie objawy bo u siebie już wszystko przed @ przerabiałam....poza bólem piersi który przed @ powinien być słabszy albo już zaniknąć...teraz bolą dalej....a znając szczęście moje to zrobię test i @ przyjdzie na drogi dzień,no nic zobaczymy jutro czy się zjawi laskawie.

Dlatego mowie o powolnym myśleniu o tym a nie biegiem po test ;) ale wygląda ładnie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2017, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Terka, też tak myślałam, że raczej to był 22 dc. Ehh a z tymi innymi objawami, to chętnie bym je zaznaczała, gdyby tylko było więcej śluzu niż znikome ilości :/

‹‹ 800 801 802 803 804 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ