Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
kozalia wrote:Dzięki Terka, też tak myślałam, że raczej to był 22 dc. Ehh a z tymi innymi objawami, to chętnie bym je zaznaczała, gdyby tylko było więcej śluzu niż znikome ilości
Ale już znikome ilości jeśli są to o czymś mówią jeszcze chwilka i będzie wszystko wiadomokozalia lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Mirena wrote:No nic....czekam dalej....jeśli franca się nie zjawi jutro to pomyślę o tescie...choć już dziś korci...ale chce się jeszcze wstrzymać...
Zawsze lepiej z porannego moczu testy robić a ze juz popołudnie to do rana niewiele czasuhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
nick nieaktualnyWitam Was Dziewczyny.
Proszę Was o radę odnośnie mojego wykresu. Otóż do tej pory moje wykresy były raczej jednolite, tzn. po owulacji temp. wzrastała do 37,0-37,1 i tak utrzymywała się do pojawienia się miesiączki, a w tym miesiącu jest całkowicie inaczej, raz pojawił się nagły spadek, a kilka dni później znaczny skok. Proszę Was napiszcie co o tym myślicie?
-
nick nieaktualny
-
staramy się o drugie dzieciątko to 3 cykl starań, w tym postanowiłam robić obserwację tempki i śluzu. Na różowej stronie jestem po raz drugi.
chciałabym żebyście zerknęły na mój wykres... ovu zaznaczyło owulację, jednak ja nie zaobserwowałam śluzu płodnego tempka jest wysoka drugi dzień i to znacznie się powiększyła, wiec owulacja mogła wystąpić ale w tym okresie śluzu płodnego nie było
czy jest jakaś szansa, że mogło się udać?
-
nick nieaktualnyAnetka26, temperatura ładnie szybuje w górę. Myślę, że dopóki nie przyjdzie @ wp szansa jest zawsze. Kiedy się testujesz?
Ja w tym miesiącu mam wykres inny niż do tej pory, ale obawiam się, że tym razem znowu nic z tego...
Ps. Jesteś obydwie w 8 dniu po wyznaczonej przez ovu owulacjiWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2017, 11:39
Anetka26 lubi tę wiadomość
-
Karolcia2a myślę dopiero testować minimum 10 dni od owulacji. Chociaż korci mnie żeby zrobić wcześniej ale boję się rozczarowania W sumie to nie mam żadnych objawów zbliżającego się okresu. Więc sama nie wiem czy to dobrze czy to źle. Szczerze mówiąc serduszkowaliśmy tylko w 18 dc czyli w prawdopodobny dzień owu. Trzymam kciuki za Ciebie ❤
Karolcia2a lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny możecie zerknąć na mój wykres? Zastanawia mnie wysoka temperatura podczas @ dodam, że tuż przed mialam plamienia i wtedy spadła do 36,79 . Gdy @ skończyła się,temperatura spadła a po kilku dniach znacznie wzrosła. Czy to już owulacja, a może jakieś zaburzenia hormonalne?url=https://ovufriend.pl/graph/6ce74ebb10aa2908a20b75d65c5b4c37][/url]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2017, 17:17
-
nick nieaktualnyDziewczyny, proszę Was o pomoc, bo już sama nie wiem. To mój pierwszy cykl z OF i pierwszy z mierzeniem temperatury. Dopiero się uczę, ale to co mi pokazał dzisiaj OF kompletnie mnie wybiło z równowagi.
OF wyznaczył owulację 11dc, ale to dla mnie zupełnie niezrozumiała sprawa. Żadnych oznak zbliżającej się owulacji i skok temperatury jakiś taki mizerny. Do głowy by mi nie przyszło, że wtedy może być "okienko" to i było mało. Śluzu w tym cyklu póki co też jak na lekarstwo. Czy to oznacza, że cykl już jest stracony?
Dodam, że cykle mam regularne, ok. 30 dniowe. Tak długa faza lutealna jest normalna?