Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Goniąc marzenia wrote:Koleżanki dlaczego wykres nie zaznaczył mi krzywej? Wiecie może???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2018, 09:12
ignite -
dziękuje za podniesienie na duchu,jest mi strasznie ciężko uwierzyć,że bęzie dobrze po tym wszystkim..Nie wiem albo mamy pecha,bo mąż ma książkowe nasienie,tak wyszło z badań,mi generalnie jakoś żaden lekarz konkretnie nie powiedział,że jest coś nie tak,a jednak nam się nie udaje..niby jest ok,a jednak coś.. nie wiem,jestem słaba psychicznie i się tą sytuacją strasznie dołuje. Masz raka-leczysz raka,a tu taka zabawa,sama nie wiem co jest nie tak
-
Może to się ma że za bardzo chcemy,a chcieć to nie zawsze znaczy mieć.U mnie też jest wszystko w porządku nie mam żadnych problemów,a jednak się nie udaję i nie wiem czemu?,może trzeba wyluzować na spokojnie podejść do tego.Ja dałam sobie czas że chcę w tym roku zajść i urodzić, czuję(podświadomie,nie wiem dlaczego) że to dla mnie ostatni moment.A jak będzie to zobaczymy.ignite
-
W listopadzie skończyłam 33.To mój drugi cykl z mierzeniem.A tak wcześniej to od września. I nie czuję się staro.Tylko mam jakieś przeczucia że to ostatni mój rok na zajście i urodzenie.Mam już dwoje dzieci,ale chciałabym jeszcze 1.Sama pochodzę z dużej rodziny(mam 5 rodzeństwa) .ignite
-
mój też drugi cykl z mierzeniem temperatury..zazdroszczę Ci tych pociech..moje marzenie:)
Zobaczymy co Bozia da..masz rację czasem lepiej odpuścić,tylko,że ja tak nie umiem-taki typ:)
A gdzie mierzysz temperature?ja wbrew temu co mówią tutaj mierzę w odbycie,i nie wiem czy to wina mojego termometra Microlife MT16C ale czesto pokazuje mi różne wartości -
Hej dziewczyny
Zerkniecie na moj wykres? Zaczal sie dzisiaj mega spadek temperaur (w zasadzid od wczoraj). Czy to moze swiadczyc o tym, ze zaraz nastapi wzrost temperatur i najwazniejsze pytanie: czy najczesciej owulacja wystepuje przed skokiem czy po skoku? Bo staramy sie o drugie i licze na ten cykl wg moich wczezniejszych obserwacji to jutro powinien byc skok. -
Diś mam 17 dzień cyklu,temp.taka sobie,śluz jak dla mie jest wodnisty,szyjka miękka,wysoko,testy owulacyjne które robię od 14 dnia są ujemne,wcorajszy i dzisiejszy pokazała się słaba kreska,według instrukcji tzn,negatywny.Czy tzn. że owulacja będzie dopiero? Nie wiem co myśleć o tym wszystkim?Mam serduszkować w te dni?ignite
-
nick nieaktualny