Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie w poprzednim cyklu była jedna kreska a w tym druga jest blada (tej samej firmy).Czytałam też na innych forach że niekiedy sa blade jak jest owu a nieraz musi być ciemna kreska.Tak więc zobaczę koło 21-22 czy będzie efekt ❤.Ale też nie nastawiam się pozytywnie bo nie chcę się rozczarować jak w poprzednim cyklu(a byłam pewna na 99% że się udało) .ignite
-
A który to dzień cyklu?na teście ciążowym jest kreska blada ale jest.Znalazłam, Twój wykres,wydaję mi się że to za wcześnie na pozytywny test ciążowy,tak jak widzę na forach inernetowych pozytywne testy zazwyczaj są od 12 dpo wzwyż.Goniąc marzenia wrote:Dziewczyny pomóżcie mi, to moje dzisiejsze testy,ten mniejszy owulacyjny,a ten długi ciążowy. Czy jest jakaś szansa na upragnione dzidzi? Choć malutka..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2018, 12:17
ignite -

-
Nie wiem sama może wypowie się ktoś kto się bardziej zna.Jak dla mnie to za wcześnie.Goniąc marzenia wrote:ignite
-
Po owulacji śluz powinien być lepki,nierozciagliwy i gęsty. W czasie owulacji powinien gładki, śliski,rozciagliwy.Testów owulacyjnych nie robiłaś?A co do temperatury u mnie też nie ma dużego skoku i Ovu nie zaznaczył mi owulacji, choć według śluzu już mam dni płodne.Nie martw się,wierzę że będzie dobrze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2018, 16:52
ignite