Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Strasznie mi przykro,ale powiem Ci coś, moja znajoma miała też podobnie(tylko nie pamiętam dokładnie w którym jajowodzie)to było w listopadzie 2015 roku,miała usunięty też kawałek macicy(plus jajowód) parę mlimetrów bo zarodek był przyczepiony jakoś w jajowodzie tuż przy macicy.A OD sierpnia 2016 zaczęła się starać(choć dawali jej 50% szans że donosi i w ogóle zajdzie),i 1 czerwca 2017 urodziła zdrowego chłopca.Pamiętam też że kazali jej odpuscić przynajmniej na pół roku zaraz po zabiegu.Więc myślę że może za szybko zaczęłaś się starać.Nie martw się będzie dobrze,liczę na to że Ci się uda.ignite
-
U mnie ciąża pozamaciczna była po kombinacjach z clostibegyt, i potem ovutrell. Wydaje mi się, że ginekolog troszkę na mnie eksperymentowała. Mam zachowany lewy jajowód w którym ulokowała się ciąża,ale mimo zapewnień lekarzy że będzie z nim normalnie,wiem że jest on nieczynny. Dlatego będzie trudniej. Mam tego świadomość,ale nie chce się poddawac- nadzieja umiera ostatnia. Mam problem dodatkowa z tarczyca, biorę bromergon i z cukrzyca- biorę glucophage 750. Nie poddaje się,wiem że się uda. Za tydzień mam w szpitalu zabieg hsg drożności jajowodów,żeby mieć pewność że to nie one są przyczyną. Po zabiegu laparoskopii, dosatam okres tydzień później, mój organizm wyjątkowo bardzo mi pomógł, teraz założyłam tu konto i chce spróbować wszystkiego. Bo mam tylko jedno marzenie. Można powiedzieć, że wszystkie inne spełniłam.brakuje mi tylko jednego. Uczę się tego wykresu,badania siebie,może jakoś z pomocą innych dobrych dusz sobie poradze
ignite lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny
ja mam cykle zwykle 30 dniowe, czasami 28 dniowe. Owulacje miałam dość późne bo ok 16-19 dzień cyklu, i dzisiaj się zaskoczyłam bo ovu zaznaczył mi owulacje na 9dc jestem w szoku bo to chyba mało możliwe żeby tak szybko owulacja się zaczeła, ogólnie okres okołoowulacyjny.
zerkniecie na mój wykres? co o tym myslicie? mozliwe jest takie przesunięcie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGoniąc marzenia wrote:Cały czas sucho,nie wiem co jest. Jestem po laparoskopii,bo miałam ciążę w lewym jajniku w listopadzie. Chciałabym ustalić sobie stały rytm żeby móc w końcu dojść do tego czego pragnę a tu widzisz tak mnie robi w konia. Macie jakieś wskazówki? Dużo czytam,siedzę na ovufriend, i chwyciłam się tego jako ostatniej sesji ratunku bo staramy się z mężem już drugi rok,i najmłodsza też nie jestem bo mam 29 lat
Ja Was wszystkie naprostuję z tym wiekiem. Czy wyście oszalały z tym "najmłodsza nie jestem"?? Biorąc pod uwagę, że menopauza przychodzi średnio około 50 to masz jakieś 20 lat :p
Też jestem po pozamacicznej i po 40tce. I jestem młoda :p
Szyszka1, JustynaK90 lubią tę wiadomość
-
Ja w listopadzie skończyłam 33 lata i czuję się młodo i też tak wyglądam(kto mnie nie zna daje mi przeważnie 28 lat).Mam też dwójkę dzieci.Też nie rozumiem tego toku myślenia kobiety ledwo przekroczą 30 już mówią o sobie że są starę.Stare to będziemy w wieku 70 lat.
Sung lubi tę wiadomość
ignite -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny