Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

termometry ;)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Alicja92 Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszedzie uzywane sa elektroniczne. Rteciowych sie juz nie uzywa. A Microlife to typowy termometr owulacyjny. Jest chyba nawet polecony w abc narzeczenstwa ;) a wiecie ze istnieje takie cos jak ATOs? Jest to automatyczny termometr owulacyjny. Kosztuje kolo 80-120zl i jest robiony na zamowienie. Wielkosciowo jest jak 5zl. Wklada sie czujnik i idzie spac. Do tego jest tez zestaw do badania slubu. Bajka... :)

• wizażystka24 Koleżanka

Wysłany: 28 października 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurczę to musi być fajna sprawa :)

wizażystka24
    uiklbadvw6l77cx3.png

uiklbadvlo6h3tx7.png

[link=https://www.suwaczki.com/]j4x9d
  • Justeck Ekspertka

Wysłany: 28 października 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja, polemizowałabym ;) Iner do npr-u nadal zaleca tylko szklane termometry, żaden elektroniczny nie został przez nich zatwierdzony do stosowania metod naturalnych.

Ale ja używam Microlife'a i bardzo dobrze się z tym czuję. Czytałam o tym ATOsie - z jednej strony to fajne (koniec z budzeniem się w weekend o 6/7 tylko po to żeby zmierzyć tempkę!), ale z drugiej - trzeba z nim spać O_o

Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results. (anonim)
  • Zaczarowana917 Znajoma

Wysłany: 28 października 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja, dlaczego uważasz, że rtęciowych się nie używa? jeśli ktoś chce to chyba nikt mu nie zabroni. Ja od roku mierzę właśnie rtęciowym i nie narzekam. Zresztą jak pytałam się w aptece sprzedawczyni który lepszy, to od razu doradziła mi rtęciowy gdyż jest dokładniejszy. No ale jak kto woli. Każdy wie co jest dla niego dobre;)

Mysia 15 lubi tę wiadomość

„Cudownie byłoby czasem móc zamienić myśli w rzeczywistość ''

...... Wierzę, że kiedyś się uda......
  • Alicja92 Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mieszkam w UK. Tu termometr rteciowy to antyk muzealny. Myslalam ze w Polsce tez tak jest.
    ATOs to bajka <3 male jest to da rade z nim spac. Gorzej z <3 na spontanie niestety :(

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ