termometry ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wszedzie uzywane sa elektroniczne. Rteciowych sie juz nie uzywa. A Microlife to typowy termometr owulacyjny. Jest chyba nawet polecony w abc narzeczenstwa a wiecie ze istnieje takie cos jak ATOs? Jest to automatyczny termometr owulacyjny. Kosztuje kolo 80-120zl i jest robiony na zamowienie. Wielkosciowo jest jak 5zl. Wklada sie czujnik i idzie spac. Do tego jest tez zestaw do badania slubu. Bajka...
-
Alicja, polemizowałabym Iner do npr-u nadal zaleca tylko szklane termometry, żaden elektroniczny nie został przez nich zatwierdzony do stosowania metod naturalnych.
Ale ja używam Microlife'a i bardzo dobrze się z tym czuję. Czytałam o tym ATOsie - z jednej strony to fajne (koniec z budzeniem się w weekend o 6/7 tylko po to żeby zmierzyć tempkę!), ale z drugiej - trzeba z nim spać O_oInsanity: doing the same thing over and over again and expecting different results. (anonim) -
Alicja, dlaczego uważasz, że rtęciowych się nie używa? jeśli ktoś chce to chyba nikt mu nie zabroni. Ja od roku mierzę właśnie rtęciowym i nie narzekam. Zresztą jak pytałam się w aptece sprzedawczyni który lepszy, to od razu doradziła mi rtęciowy gdyż jest dokładniejszy. No ale jak kto woli. Każdy wie co jest dla niego dobre;)
Mysia 15 lubi tę wiadomość
„Cudownie byłoby czasem móc zamienić myśli w rzeczywistość ''
...... Wierzę, że kiedyś się uda...... -