wodnisty a kremowy
-
WIADOMOŚĆ
-
ja też nie mam tego rozciągliwego, ani wodnistego, staram się o drugą dzidzie już 2 lata. W tym miesiącu będę brać oeparol i może siemię lniane,magnez z wit. B6 już biorę. Może ten zestaw mi pomoże. A co do żelu to ja osobiście raczej nie spróbuje bo czytałam gdzieś, że żele zabijają plemniki.
-
aniaz wrote:Ja mam inny problem. Czy to możliwe, żeby mieć wodnisty na kilka dni przed @?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2013, 23:26
"Gdy idzie o zachodzenie w ciąże , jajeczka kobiety są jak jajka na miekko, nigdy nie wiesz kiedy będą w sam raz" -
Mam do Was pytanie w sprawie śluzu. Może mi poradzicie. Obserwuję u siebie czasem taki bardzo, bardzo gęsty, trochę rozciągliwy, przeźroczysty śluz. Jest go tylko ciut ciut, dosłownie kropeczka. Nie jest taki typowy rozciągliwy typu białko jajka, bardziej, resztka zgęstniałego kleju Pojęcia nie mam jak go zaznaczać, czy jako lepki? Chyba to nie jest ten płodny bo nie ten czas raczej, chociaż u mnie to nic nie wiadomo na pewno
-
nick nieaktualny
-
Ja prowadzę obserwacje co prawda dopiero 1 cykl, ale też takiego nie zaobserwowałam, poza tą odrobinką o którą pytałam. U mnie to chyba z powodu braku owulacji wogóle.
Aga_Andzia, z różnych innych wątków wyczytałam, że Ty też nie masz lekko z owulacją? Czym to u Ciebie jest spowodowane? Przepraszam jeśli pytam zbyt otwarcie. Nie odpowiadaj jeśli nie będziesz chciała -
nick nieaktualnyMacie rację, że z tym identyfikowaniem śluzu to nie jest łatwo niby kremowy ale lejący, niby wodnisty a jakiś rozciągliwy... i nie wiem w końcu co wpisywać w wykres
Z pewnością samo określenie śluzu w moim przypadku nie pomoże w ustaleniu owu... ;( -
określenie rozciągliwosci to akurat nie problem, bo bierzesz między palce i patrzysz , gorzej z ustaleniem czy wodnisty, czy lepki, czy kremowy.. powinno być wiecej kategori, żeby można było określić powiedzmy kolor, ilość i rozciągliwość wtedy ja osobiście miałabym mniejszy problem
MalutkaEve lubi tę wiadomość
"Gdy idzie o zachodzenie w ciąże , jajeczka kobiety są jak jajka na miekko, nigdy nie wiesz kiedy będą w sam raz" -
nick nieaktualnyBlysk_kotka wrote:określenie rozciągliwosci to akurat nie problem, bo bierzesz między palce i patrzysz , gorzej z ustaleniem czy wodnisty, czy lepki, czy kremowy.. powinno być wiecej kategori, żeby można było określić powiedzmy kolor, ilość i rozciągliwość wtedy ja osobiście miałabym mniejszy problem
No właśnie ja dzisiaj mam wodnisty-kremowy bo nie jest przeźroczysty i z pewnościa nie jest lepki...
za mało kategorii żeby mogło być precyzyjnie ;( -
nick nieaktualny
-