Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Zerknijcie proszę na wykres
Odpowiedz

Zerknijcie proszę na wykres

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem w bardzo podobnej sytuacji - objawy wszystkie wskazywały na owulację ale brak wyraźnego skoku temperatury, z 36,1 do 36,3 zaledwie. niestety nic nie potrafię Ci pomóc, ponad wsparciem - bo właśnie przezywam to samo i zastanawiam się czy to możliwe że mam cykle bezowulacyjny. W poprzednie 2 ciąże (2 zdrowych dzieci) zaszłam od razu bez żadnego wysiłku, mierzenia czy obserwacji. A teraz zonk. 2 cykl i nic.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jest moj trzeci cykl. W pierwsza ciaze zaszlam w 3 cyklu. Tez bez zadnych wykresow, mierzenia temperatury itp... Nic nie bralam, testow owulacyjnych nie uzywalam. Teraz niewiem czy to cykl bezowulacyjny czy co;/

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ