Zerknijcie proszę na wykres
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wydaje mi się, że teraz temperatura byłaby wyższa gdyby podczas tej choroby nastąpiła owulacja. Raczej owulacja jest kojarzona zawsze ze skokiem (ale nie znaczy to że w dniu skoku była owulacja ) ale jest na ten temat oddzielny wątek i tam możesz poczytać opinie dziewczyn na ten temat
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo tak mysle, ze teraz moze idzie w gore. Bez watpienia najlepszy sluz byl w tym 19dniu cyklu. To i moze faktycznie np dzien po tym sluzie doszlo do owulacji a tepmeratura teraz idziecw gore. Zobaczymy jutro jaka bedzie:/ a Ty jak dlugo sie juz starasz? Pierwsze ? Czy juz masz dziecko?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Piersi zawsze mi dokuczają przed okresem, poza tym wydaje mi się, że w pierwszych dniach nie odczuwa się żadnych objawów więc to niepotrzebne wkręcanie sobie tych objawów Wykres inaczej wygląda niż poprzedni, jest dużo bardziej stabilnijeszy ale w tym miesiącu wiodę też inny tryb życia niż wtedy Także zobaczymy bliżej terminu @.
Nie martw się bo przez chorobę mogło się wszystko poprzestawiać i cykl się wydłuży, może coś jeszcze się z tego wykluje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny